juce je na meniju bila voćna salata: malo Amerikanaca, malo Japanaca, malo Srba, malo Hrvata, malo Kolorki, malo Kena i Žana...malo BD-a i naravno neizbežna Stripoteka...
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali
Jutros stiglo iz HR: 1.Dylan Dog Gigant 6 2.Martin Mystere Maxi 3 3.Zagor 164 4.Dylan Dog 107 5.Mister No Maxi 4 6.Mister no 52 7.Blek 25 8.Priče Broja Jedan 7
A ovo kupio sin u Darkvudu: 1.AF Kolor 10 (sa plavom naslovnicom) 2.AF Klasik 86
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Zagor Extra br.91 ,,Crna Bozica,, Zagor Extra br.96 ,,Americka Odiseja,, Zagor Extra br.97 ,,Paklena Magla,, Zagor Extra br.98 ,,Zagor Odmetnik,, Zagor Extra br.102 ,,Noc Carobnjaka,, Zagor Extra br.112 ,,Divlje Planine,, Zagor Extra br.113 ,,Spaljena Zemlja,, Zagor Ludens br.96 ,,Pod Zastavom Meksika,, Zagor Ludens br.107 ,,Carstvo Songhaya,, Zagor Ludens br.108 ,,Zemlja Slobode,, Zagor Ludens br.123 ,,Sjeme Nasilja,, Zagor Ludens br.124 ,,Poslednja Strelica,,
Malo li je ovog Zagora...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Pozdrav svima, moj prvi post. Stigli juce ovi stripovi, cekao ih skoro 4 nedelje vec se uplasio sto ih nema.
To je ujedno i moja cela kolekcija :D Dugoooo bas nisam citao stripove sigurno 10-12 godina i pre 2 godine otkrio preachera, citao ga preko kompa i evo tek sad kupio nesto.
eh i meni je onomad stigao watchmen sa B&N. koliko sam srecan bio kad sam ga dobio, toliko sam besan bio kad sam to govno procitao. Brze bolje sam ga prodao jer me je uzasno nerviralo prisutvo toga u mojoj kolekciji
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
juce je na meniju bila voćna salata: malo Amerikanaca, malo Japanaca, malo Srba, malo Hrvata, malo Kolorki, malo Kena i Žana...malo BD-a i naravno neizbežna Stripoteka...
i malo bankrota
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
Zagor Almanah br.5 ,,Sveta Puma,, Zagor Klasik br.13 ,,Molok,,
MM Maxi 3: "Detektivi nemogućeg"/Vrilova moć MN Maxi 4: Nešto se promijenilo ZG Alm 6 ZG 164 - Razbojnici iz skrivene doline ZG Maxi 9 - Plameno brdo MM SA 75 - Odbrojavanje: Minus jedan DD SP 13 - Mefisto Tex 94 - Rijeka straha ZG Extra 176 - Krilati osvetnik ZG Klasik - Snježni sokolovi Mark 25 Mark Specijal 3: Buđenje mumije Blek 24 MN SA 49 - Zemlja bezakonja DD Maxi novi
Zagor VC Odabrane Price br.4 ,,Sekira I Sablja,,!!!