forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/09/2009 : 22:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:
Originally posted by Dado

quote:

quote:

Prijateljsko uvjeravanje
Prije samo nekoliko mjeseci Zdravko Mamić je visio o niti. Hajduk je bio prvi na ljestvici, a njegovo castvo se rušilo. Hajduk iz sezone 2008./2009. prijetio je postati prvi hrvatski klub koji će prvenstvo osvojiti bez kupljenih utakmica i podmićenih sudaca.

Hahaha fino si me nasmijao.

Iako ja nisam napisao tekst, svejedno mi je drago kad se ljudi smiju, produzava zivot i zdravo je.
A puno jednostavnije je smijati se, nego razmisljati i ispravno zakljucivati.

Naravno ispravno razmišljanje se odnosi na to da Hajduk ne kupuje utakmice. Naravno. Malo si mi naivan.

kako će ih kupit kad je mamić uvijek brži i prvi kupi...tj. ima pravo prvokupa...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/09/2009 : 22:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oslabljeni Hajduk poražen od drugoligaša

U prijateljskom susretu odigranom povodom 90. godišnjice NK Solin domaćin je i više nego zasluženo svladao favoriziranog Hajduka. Drugoligaš je gotovo cijelim tijekom susreta bio bolji takmac od šarene momčadi bijelih za koju nije nastupilo čak 14 igrača koji su inače u krugu prve momčadi.

Nakon šturih prvih pola sata prvu pravu prigodu na susretu ipak su imali gosti. Čop je tukao s ruba kaznenog udarca, ali je lopta prošla pokraj desne vratnice. Momčad Stipe Balajića uzvratila je dvije minute prije odmora. Vuković je izbio sam ispred Tomića ali mu je vratar Splićana uspio ući u udarac. Trenutak odluke zbio se šest minuta nakon poluvremena. Propust Grubića i Jurice Buljata kaznio je Denis Ljuta te je sa ruba šesnaesterca iskosa lijevom nogom pogodio malu mrežu Tomićevih vrata.

Prigodu za povećanje vodstva u 75. minuti imao je Klapež koji se prikrao iza leđa Hajdukovom Brazilcu Thiauguinhu, ali nije uspio matirati Tomića. Dvije minute kasnije na suprotnoj strani udarac je oprobao Andrijašević, ali je Višić loptu uspio odbiti. Posljednju prigodu na susretu četiri minute prije kraja imao je Marinović ali je njegov dalekometni projektil koji je išao pod gredu Tomić uspio zaustaviti.

Nogometna fešta u Solinu privukla je više od 1500 gledatelja na igralište pokraj Jadra koji su mogli biti zadovoljni prikazanom igrom domaćina, ali ne i Hajduka. Kako je susreta odmicao Torcida je imala sve manje strpljenja prema igračima u bijelim dresovima, a posljednji zvižduk suca Gabrila pojedini navijači dočekali su uzvicima “skinite dresove” upućenim igračima Hajduka.

Edoardo Reja, trener Hajduka:
Teško je bilo očekivati veće pomake u igri u odsustvu velikog broja igrača koji su ozlijeđeni ili su u reprezentaciji. Ovaj susret prvenstveno mi je poslužio kako bih se uvjerio u mogućnosti nekih mlađih igrača. U drugom poluvremenu većinom je na travnjaku bila svojevrsna U-21 momčad u kojoj su dobar dojam ostavili u veznoj liniji Andrijašević i Obšivač, kao i Thiauguinho te u obrani Glumac.

jebote,taj brazilac je još na trokut turniru pokazao da ima mota...i tek sad zaigrao...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/09/2009 : 23:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

U prijateljskom susretu odigranom povodom 90. godišnjice NK Solin domaćin je i više nego zasluženo svladao favoriziranog Hajduka. Drugoligaš je gotovo cijelim tijekom susreta bio bolji takmac od šarene momčadi bijelih za koju nije nastupilo čak 14 igrača koji su inače u krugu prve momčadi.

Nakon šturih prvih pola sata prvu pravu prigodu na susretu ipak su imali gosti. Čop je tukao s ruba kaznenog udarca, ali je lopta prošla pokraj desne vratnice. Momčad Stipe Balajića uzvratila je dvije minute prije odmora. Vuković je izbio sam ispred Tomića ali mu je vratar Splićana uspio ući u udarac. Trenutak odluke zbio se šest minuta nakon poluvremena. Propust Grubića i Jurice Buljata kaznio je Denis Ljuta te je sa ruba šesnaesterca iskosa lijevom nogom pogodio malu mrežu Tomićevih vrata.

Prigodu za povećanje vodstva u 75. minuti imao je Klapež koji se prikrao iza leđa Hajdukovom Brazilcu Thiauguinhu, ali nije uspio matirati Tomića. Dvije minute kasnije na suprotnoj strani udarac je oprobao Andrijašević, ali je Višić loptu uspio odbiti. Posljednju prigodu na susretu četiri minute prije kraja imao je Marinović ali je njegov dalekometni projektil koji je išao pod gredu Tomić uspio zaustaviti.

Nogometna fešta u Solinu privukla je više od 1500 gledatelja na igralište pokraj Jadra koji su mogli biti zadovoljni prikazanom igrom domaćina, ali ne i Hajduka. Kako je susreta odmicao Torcida je imala sve manje strpljenja prema igračima u bijelim dresovima, a posljednji zvižduk suca Gabrila pojedini navijači dočekali su uzvicima “skinite dresove” upućenim igračima Hajduka.

Teško je bilo očekivati veće pomake u igri u odsustvu velikog broja igrača koji su ozlijeđeni ili su u reprezentaciji. Ovaj susret prvenstveno mi je poslužio kako bih se uvjerio u mogućnosti nekih mlađih igrača. U drugom poluvremenu većinom je na travnjaku bila svojevrsna U-21 momčad u kojoj su dobar dojam ostavili u veznoj liniji Andrijašević i Obšivač, kao i Thiauguinho te u obrani Glumac.

jebote,taj brazilac je još na trokut turniru pokazao da ima mota...i tek sad zaigrao...

Barem ga je trener pohvalio kao da ima u njemu nesto...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/09/2009 : 00:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Barem ga je trener pohvalio kao da ima u njemu nesto...

da,ima krvna zrnca kao i ti i ja

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 04/09/2009 : 00:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Očito je pobjeda protiv Lokomotive samo bila "bljesak"

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/09/2009 : 00:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

to nam je mamić poklonio

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 04/09/2009 : 00:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to nam je mamić poklonio

Ma šalu na stranu, te prijateljske su stvarno nebitne...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/09/2009 : 00:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to nam je mamić poklonio

Ma šalu na stranu, te prijateljske su stvarno nebitne...

jesu...kad bi hajduk išao prije igrati protiv solina,utakmica ne bi ni počela,solin bi već gubio 2:0...ak razmeš kaj sam štel reć...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 04/09/2009 : 08:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Prijateljsko uvjeravanje
Prije samo nekoliko mjeseci Zdravko Mamić je visio o niti. Hajduk je bio prvi na ljestvici, a njegovo castvo se rušilo. Hajduk iz sezone 2008./2009. prijetio je postati prvi hrvatski klub koji će prvenstvo osvojiti bez kupljenih utakmica i podmićenih sudaca.

Iako ja nisam napisao tekst, svejedno mi je drago kad se ljudi smiju, produzava zivot i zdravo je.

Naravno ispravno razmišljanje se odnosi na to da Hajduk ne kupuje utakmice. Naravno. Malo si mi naivan.

kako će ih kupit kad je mamić uvijek brži i prvi kupi...tj. ima pravo prvokupa...

Šopingoholičar!!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/09/2009 : 08:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Prijateljsko uvjeravanje

Šopingoholičar!!

najbrži prst
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/09/2009 : 12:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Prijateljsko uvjeravanje

Šopingoholičar!!

najbrži prst

nije,nego joker zovi

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/09/2009 : 13:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Prijateljsko uvjeravanje

A meni je drago da te i moja "naivnost" nasmijava, ti si bas veseljak...
Da bar razmislis malo o procitanom prije nego komentiras, mozda ti ne bih ispadao naivan.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/09/2009 : 13:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hajduk iz sezone 2008./2009. prijetio je postati prvi hrvatski klub koji će prvenstvo osvojiti bez kupljenih utakmica i podmićenih sudaca.

hmmm...
znaci da je i hajuduk prosle naslove pokupovao
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/09/2009 : 13:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Hajduk iz sezone 2008./2009. prijetio je postati prvi hrvatski klub koji će prvenstvo osvojiti bez kupljenih utakmica i podmićenih sudaca.

hmmm...

Jao, kako teške optužbe, kakav šok. Da se kupuju utakmice...ma daaaj...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/09/2009 : 14:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hmmm...

Zasigurno je da su i Hajdukovi celnici imali prljavih ruku oko toga, budimo realni.
Ne znaci da su svi naslovi kupljeni kroz neke utakmice, kao ni da je dinamo na taj nacin osvojio sve titule.
I uvjeren sam da kod nas u HNLu ima puno manje namjestanja nego se o njima prica.
No ono sto je radio Francek i ovo sto radi Maminjo (posebice prosle godine) tesko da iko ikada moze dostici.

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/09/2009 : 15:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

Nije sve sto je bijelo i dobro.

Da, osim Real Madrida.

To je tek smece...

Jebi ga, to je tvoje mišljenje.
Činjenica je da ja najjači klub na svitu.
Isto tako npr.je činjenica kako je Zagor najprodavanij strip na balkanu.
Tako bi ti da guze da moš uzet Zagora u libellus i da Hajduk igra i ima trofeja ko Real M.
Vidiš da dođe na isto...

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/09/2009 : 15:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da, osim Real Madrida.

To je tek smece...

na kvadrat...

Tako bi ti da guze da moš čitat Zagora u libellus i da Hajduk igra i ima trofeja ko Real M.
Vidiš da dođe na isto...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/09/2009 : 15:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

FcB- kup, prvenstvo, LP
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/09/2009 : 15:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

FcB- kup, prvenstvo, LP

Uh tebe, ima i Inker kup iz 92 pa šta...
I ti bi da guze...da tvoj Inter igra ko Inter...Murinjov.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/09/2009 : 16:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Cernat: Svi u Rumunjskoj znaju za Hajduk!
Poštovani, završio je razgovor samnom! Hvala Vam što se razgovarali samnom tijekom proteklih 60 minuta. Primio sam više od 300 pitanja, pokušao sam na što više njih odgovoriti...
Do utakmice protiv Varteksa srdačno Vas pozdravljam,
Vaš Florin

TIJEK CHATA:

Miro Sršen, Metković: Što bi radio da nisi nogometaš?
FLORIN: Volim loviti ribu. A što bi radio da nisam nogometaš? Ne znam, igram nogomet 26 godina, samo sam njemu posvećen.

Roko Srdanović, Split: Imamo li bolju momčad od Dinama?
FLORIN: Da! Hajduk ima kvalitetnije igrače, potreban nam je samo još mir i sve će se vrlo skotro osjetiti na travnjaku.

Jug Matković, Split: Jesi li očekivao ljude na svojem dočeku?
FLORIN: Bilo mi je iznimno drago...

Marino Jončić, Split: Što bi za tebe značio trofej Hajdučko srce?
FLORIN: To je najveće priznanje koje nogometaš Hajduka može dobiti.

Kristijan Vulić, Zagreb: Koliko je Hajduk poznat u Rumunjskoj?
FLORIN: Znaju svi Rumunji za Hajduk. Izbacio je Hajduk Steauu u Ligi prvaka 1994./95.

Slavko Papić, Vitez, BiH: Kad će druga pobjeda?
FLORIN: Sad protiv Varteksa u Varaždinu.

Matija Petrović, Rijeka: Koja ti je nadraža a koja najgora utakmica u karijeri?
FLORIN: Najgora je bila protiv Juventusa, izgubili smo 5:0, igrao sam za Dinamo iz Kijeva. A najdraža kada sam s reprezentacijom Rumunjske pobijedili Poljsku.

Ante Čota, Split: Gdje si kupio te crvene cipele sa slike?
FLORIN: Voliš moje cipele?

Valentina Marić, Split: Gdje se vidiš za 10 godina?
FLORIN: Ne znam, teško je to sada kazati.

Josip Brečić, Imotski: Hoće li Hajduk pobijediti Dinamo u 11. kolu?
FLORIN: Naravno! 100 posto!

Ivica Skočibušić, Mostar, BiH: Zašto broj 50 na dresu?
FLORIN: Zbog Torcide koja je osnovana 1950. godine.

Katija Zečić, Split: Florine, obećaj da ćete dati sve od sebe na terenu, inače će moj muž uvenuti od tuge.
FLORIN: Neće uvenuti! Obećavam!

Jure Burić, Split: Tko ti je dao nadimak Dijamant iz Galatija?
FLORIN: Predsjednik Galatija Stoica, moj kum, dao mi je nadimak.

Marija Matić, Rijeka: Tko ti je najbolji hrvatski vratar?
FLORIN: Stipe Pletikosa! Od bivših Gabrić...

Nediljko Smoljić, Trogir: Tko ti je najbolji igrač Hajduka starijih generacija?
FLORIN: Asanović.

Šime Pavić, Split: Je li istina da su te zvali Hagi 2?
FLORIN: Istina je!

Petar Jukić, Solin: Igrao si glavomet, kad ćeš na picigin?
FLORIN: Sljedeće ljeto.

Ante Runje, Split: Kad ćeš u Sinj na balote s Mafrom (Mirkom Hrgovićem)?
FLORIN: Mafro je slab, kad nauči bolje igrati...

Vinko Ružević, Split: Hoće li se Rumunjska plasirati na SP?
FLORIN: Ako dobijemo Francuze imamo veliku prigodu za drugo mjesto.

Marko Mikičić, Solin: Hoće li tvoj sin Marco igrati za Hajduk?
FLORIN: Ne znam, prvo moramo znati hoće li igrati nogomet...

Emanuel Perković, Nerezine: Možeš li pridonijeti naslovu prvaka?
FLORIN: Naravno!

Toni Perić, Osijek: Gdje ti je u Splitu najljepše?
FLORIN: Marjan je prekrasan.

Ivan Ljubičić, Nova Gradiška: Najdraža pjesma Torcide?
FLORIN: Kad pjevaju prije utakmice - Dalmacijo i Dalmatinac. I Oluja sa sjevera...

Ivan Vrdoljak, Split: Bi li išao u Dinamo?
FLORIN: Igrao sam već za dva Dinama, ali u treći ne bi! Igrao sam za Dinamo Bukurešt i Dinamo Kijev. Dosta je bilo Dinama...

Ivan Matić, Rijeka: Koju glazbu slušaš?
FLORIN: Hip-hop i house.

Marko Marić, Zadar: Kojeg od bivših trenera najviše respektirate?
FLORIN: Lobanovski dok sam bio u Kijevu.

Vibor Lisnjak, Zagreb: Tko ti je nogometni uzor?
FLORIN: Hagi. Moj sunarodnjak koji je igrao za Barcu i Real.

Dujo Mandac, Brnaze: Najbolji igrač HNL-a?
FLORIN: Ibro!

Mario Petrović, Tomislavgrad, BiH: Hoće li se Hrvatska plasirati na SP?
FLORIN: Kada pobijedi Englesku i Bjelorusiju sigurno će se plasirati.

Michaela Rejzkova, Usti nad Labem, Češka: Koliko poznaješ češki nogomet?
FLORIN: Znam neke momčadi, Slaviju, Spartu...

Roko Biuk, Solin: Kako je igrati s Anasom i Ibričićem?
FLORIN: Dobro je. I Ibro i Anas su pametni igrači, oba su reprezentativci...

Roko Ćelić, Metković: Koje su ti najdraže jelo i piće?
FLORIN: Pršut i sir. jeo sam i u Italiji pršut, ali ovaj u Splitu je najbolji što sam ikada jeo.

Bruno Bošnjak, Kiseljak, BiH: Tko je najbolji igrač Hajduka?
FLORIN: Svi!

Marino Jončić: Kako ti se sviđa Split?
FLORIN: Sviđa mi se puno. More, grad i navijači su najbolji.

Damjan Ribarić, Rab: Imaš li facebook?
FLORIN: Nemam.

Toni Mravić, Rijeka: Prognoza, Varteks - Hajduk?
FLORIN: Bit će teško, znam sve o Varteksu, ali ćemo pobijediti.

Mateo Štrljić, Split: Za koji klub navijaš?
FLORIN: Osim Hajduka, za Barcu i Milan.

Edita Vučko, Makarska: S koliko godina si počeo igrati nogomet i gdje?
FLORIN: Sa šest godina u mojem gradu Galatiju.

Ivan Milković, Kaštel Sućurac: Bi li ostao u Splitu nakon kraja karijere?
FLORIN: Možda, ništa nije isključeno, ali je još rano govoriti o tome.

Mario Ožić, Opuzen: Kakav je novi trener Reja?
FLORIN: Dobar i bit će nam vrlo dobro s njim u budućnosti.

Gregor Mozer, Krško, Slovenija: Koji ti je najdraži gol u dresu Hajduka?
FLORIN: Protiv Intera sa 30 metara iz slobodnog udarca.

Rebeka Metelko, Senovo, Slovenija: Što ti znači tetovaža na ruci?
FLORIN: Ime sina. Piše Marco.

Miha Krzan, Čatež, Slovenija: Tko ti je najbolji prijatelj u momčadi?
FLORIN: Fizioterapeut Filip! A s cijelom momčadi imam dobar odnos.

Marin Miletić, Koeln, Njemačka: Je li se s ovom momčdi može igrati u Europskoj ligi?
FLORIN: Može, vjerujem da može, ali treba se najprije smiriti situacija. Mijenjao se trener, predsjednik. Nije tada lako koncentrirati se. Kad se sve smiri bit će puno bolje.

Matej Lovrinović, Čatež, Slovenija: Tko ti je bio najbolji igrač iz kijevskog Dinama?
FLORIN: Rebrov.

Matija Benčić, Žminj: Nadaš li se pozivu u rumunjsku reprezentaciju?
FLORIN: Ne može me izbornik zvati ako ne igram stalno... Razgovarao sam s izbornikom, puno je igrača, a igrat će samo oni koji stalno igraju u svojim klubovima i u najboljoj su formi.

Janko Strižić, Zagreb: Kad ćeš dostići punu formu?
FLORIN: Vrlo brzo!

Perica Mihaljević, Livno, BiH: Misliš li da je prvenstvo gotovo?
FLORIN: Ne, ima još više od utakmica do kraja. Nikad nije gotovo. Poslije pet utakmica se ne može govoriti da je sve gotovo.

Luka Krajina, Đakovo: Hoćeš li moći odigrati na lijevom krilu ako te trener stavi? Voliš li tu poziciju?
FLORIN: Ako me trener stavi igrat ću ali nije to pozicija koju volim. Igrao sam je prije osam godina. Meni je najbolja pozicija veznog, polušpica.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/09/2009 : 16:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
U Splitu i policija navija za Hajduk

Iako bijelima ne ide baš najbolje, navijača im ne manjka. I ovaj prometni policajac na motociklu žestoki je navijač Hajduka čim je na službeno vozilo zalijepio naljepnicu s grbom voljenog kluba.

Namjerno smo mu pokrili registarsku pločicu da ne bi šefovima upao u oko i dobio 10 posto manju plaću, koja mu je ionako mala.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/09/2009 : 18:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

FcB- kup, prvenstvo, LP

Uh tebe, ima i Inker kup iz 92 pa šta...
I ti bi da guze...da tvoj Inter igra ko Inter...Murinjov.

u pravu si,
tvoji argumenti su jači
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/09/2009 : 18:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Katija Zečić, Split: Florine, obećaj da ćete dati sve od sebe na terenu, inače će moj muž uvenuti od tuge.
FLORIN: Neće uvenuti! Obećavam!

cvjetić kao globinjo da uvene?
nikad!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/09/2009 : 21:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Da, osim Real Madrida.

To je tek smece...

Tako bi ti da guze da moš uzet Zagora u libellus i da Hajduk igra i ima trofeja ko Real M.
Vidiš da dođe na isto...

Cinjenica o realu nije cinjenica, vec isto samo tvoje misljenje.
Hajduk nikad nije imao diktatora da mu kupuje trofeje, ali nema veze, i tako imamo ih vise od nasih glavnih rivala.

Hajduk je najbolji klub na svijetu, pa onda 10 mjesta prazno, zatim nitko...

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/09/2009 : 22:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Dobro, dobro...hajduk je , br.1 nije u tome stvar.

A za Real, da je najbolji na svitu, e to nije moje mišljenje,
to je činjenica, pa čista statistika.
Mislim, tako je, i ti to znaš.
A sad ko je krao u prošlosti, znaš sam da to nikoga nije briga,
ima najviše trofoeja i to ti je amen. Ovo je činjenica;
Nogometni klub, Real Madrid CF, prema FIFI je proglašen najboljim klubom 20. stoljeća. To FIFA kaže...ne ja...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.01 seconds. Snitz Forums 2000