Author |
Topic |
|
fler
Senior Member
Croatia
2044 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 07/09/2009 : 19:55:21
|
Ja ne shvatam zashto mora da bude R. Lobo ne psuje (per se, samo one svoje vanzemaljske psovke koje se ne rachunaju) i nema seksa, a svi znamo koliko creva smesh da prikazhesh sa pg-13 - kol'ko volish.
A to za sajdkika mozhe svashta da znachi - ne bih se ja tu previshe uznemiravao - makar dok ne vidimo trejler. |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2044 Posts
Posted - 07/09/2009 : 20:35:53
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ja ne shvatam zashto mora da bude R. Lobo ne psuje (per se, samo one svoje vanzemaljske psovke koje se ne rachunaju) i nema seksa, a svi znamo koliko creva smesh da prikazhesh sa pg-13 - kol'ko volish.
A to za sajdkika mozhe svashta da znachi - ne bih se ja tu previshe uznemiravao - makar dok ne vidimo trejler.
hm, na temelju ovog prvog - koliko si stripova pročitao? (pritom ne mislim na regularni serijal, koji je okej, ali nije ono pravo). nije stvar u tome hoće li ili neće biti gomila seksa, krvi, psovki (jer sami po sebi ništa ne znače; s druge strane, bez over-the-top brutalnosti, puno žena i žestokog crnog humora propada cijeli koncept) već to da će od lika napraviti karikaturu, dopadljivog junaka umjesto sebičnog ciničnog cool đubreta. Lobo, naravno, nije nimalo ozbiljan lik i nitko normalan ne očekuje nekakvo remek-djelo u rangu Dark Knighta ili Watchmena, no po svemu sudeći i iz dosadašnjeg iskustva: miriše.. ne, gadno smrdi na katastrofu. PG13 u ovom slučaju ja doživljavam kao "da, da, želimo lika približiti široj publici, baziramo ga na originalnom predlošku no naši iskusni scenaristi/marketinški stručnjaci ipak planiraju odvesti ideju u jednom drugom, plemenitijem smjeru. a bit će i specijalnih efekata."
kako je netko komentirao, radnja zvuči kao nastavak Hulk Hoganovog Komandosa iz predgrađa. a to nije nimalo dobro. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 07/09/2009 : 21:11:35
|
Lobo mi je bio omiljeni strip na celom svetu kada sam bio klinac, i prochitao sam skoro sve shto ima od njega. Ono shto je nekima bio Zagor - meni je Lobo.
Ali, pogledam dosta raznih savremenih pg-13 filmova, i svachega tu ima - osim psovanja i sisa. Tako da - wait and see. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/09/2009 : 21:33:02
|
Lobo je jedan od najzabavnijih us serijala koje sam citao, barem onaj period kad je startovala serija i bila pod olovkom Val Semeiksa cini mi se.Poslije ne znam vise tacno koliko epizoda, nekih 25 mozda 30, promijenom crtaca je serijal otisao u k...., jedva se citalo.Dok sam bio u Lobo fazonu sve sam gutao, od Omege, do FIGHT!FIGHT!FIGHT! ;-) sa Supijem ,do x specijalaca, koji su mi vecinom bili njesra.
sto se tice filma,,,sacekati,vidjecemo |
Edited by - King Warrior on 07/09/2009 21:36:29 |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2044 Posts
Posted - 08/09/2009 : 17:42:30
|
pa, nema druge nego čekati, kad se već (ako) snima. ja i dalje ostajem pri svome; je, Holivud je u zadnje vrijeme postao poprilično liberalan u nekim stvarima, no ne toliko da se u PG13 verziji može izvesti adekvatna ekranizacija Bisleyevog Loba, bez jebenog pretjerivanja sa specijalnim efektima i ustupcima široj publici. a ideja o sidekicku koji nije ShaoLa, Layla ili Jonas je smiješna.
usput (pretpostavljam da ste vidjeli davnih dana), ja bih ovim tipovima dao pare da naprave kvalitetan film: http://www.youtube.com/watch?v=pEIkuIYJGtM |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
|
Topic |
|
|
|