forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 490

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/09/2009 : 00:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Da, ali su mu crtezi u stripu fantasticni. Videcete u prici koja izlazi za oko godinu dana kod nas
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 07/09/2009 : 00:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Jel` mislis na Ferrija ili...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/09/2009 : 00:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Naravno
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 07/09/2009 : 02:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Moram se sloziti sa tobom ako je u pitanju ,,Misteriozna Dolina,,!!!Stvarno je odlicno nacrtao...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9562 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 07/09/2009 : 10:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
netko je pitao Laurentija ?

Ostalo na www.maurolaurenti.it makar i nema previše crteža koliko samih tabli.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 07/09/2009 : 21:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Evo završio "Tron bogova". Ne pamtim kad sam zadnji put pročitao toliku gomilu budalaština.

Richter saga -> 0/10

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.

Edited by - Inferno on 07/09/2009 21:40:11
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/09/2009 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Evo završio "Tron bogova". Ne pamtim kad sam zadnji put pročitao toliku gomilu budalaština.

Richter saga -> 0/10

ma pojma nemaš gdje ti je mladost pa stripovi se čitaju iz hobija iz zabave što se tako kritički postavljaš nema potrebe za to uživaj u stripu ili se prebaci na knjige ili nešto drugo

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/09/2009 : 21:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Richter saga -> 0/10

Drago mi je da si se uverio na najdirektniji nacin.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 08/09/2009 : 00:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
sinoć čitam zs 672 i 673 velika protuva i kobna mreža i vidim onog starog trapera sa dugim imenom šta pomaže zagoru,pa me zanima je li se on još kad pojavljivao u kojoj avanturi?]
i zna li ko je li trampi imao kad malo ozbiljniju ulogu nego inače kad se glupira sa čikom,znači je li u kojoj epizodi učestvovao cijelo vrijeme u radnji kao diging bill ili bat baterton
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 08/09/2009 : 00:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

sinoć čitam zs 672 i 673 velika protuva i kobna mreža i vidim onog starog trapera sa dugim imenom šta pomaže zagoru,pa me zanima je li se on još kad pojavljivao u kojoj avanturi?]
i zna li ko je li trampi imao kad malo ozbiljniju ulogu nego inače kad se glupira sa čikom,znači je li u kojoj epizodi učestvovao cijelo vrijeme u radnji kao diging bill ili bat baterton

Da u priči "Skrovište šakala" (ZS 264, SDZEX 18/19 i LUKL 10)
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 08/09/2009 : 00:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Koliko me sjecanje sluzi cini mi se da se Filemon Ninkopup Pakthred zvani Mala Sova nije vise pojavljivao,ali moguce je da se varam!!!

Edited by - kandraks on 08/09/2009 00:53:07
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 08/09/2009 : 01:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Iako sam Klasik br.10 ,,Cudni Gospodin Smith,, citao prije nepuna dva mjeseca bio sam skoro pa ubjedjen da Trampi nije imao ozbiljniju ulogu u nekom stripu!Ali tu je stari Zagorol Bruce...

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 08/09/2009 : 04:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Koliko me sjecanje sluzi cini mi se da se Filemon Ninkopup Pakthred zvani Mala Sova nije vise pojavljivao,ali moguce je da se varam!!!

jeste,tako se zvao,nisam se mogao sjetiti nadimka,(imena pogotovo).
odigrao je dobru ulogu i ostavio vrlo dobar utisak pa sam mislio da se pojavljuje u još kojoj epizodi.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 08/09/2009 : 04:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by zlatan bihac

hvala bruce,baš ću da vidim tu epizodu.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 08/09/2009 : 10:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
od danas novi Extra na kiosku

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 08/09/2009 : 10:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
baš se jučer pitah kad će džinovski kraken...di nam je tromislawski s najavama??

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/09/2009 : 11:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Možda je još na godišnjemu.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 08/09/2009 : 11:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Posljednja Thula je najgori Zagor iz Richter avantura što je stvarno veliki podvig. Toliko glupo Podzemlje New Orleansa je najbolji strip iz Ritcherove sage, što mislim dovoljno govori o kvaliteti cijele sage. Boselli bi se trebao objesiti jer su prva tri broja bila odlična. On je sjebao sve u zadnih 60 strana kad se onaj ludi profo (ne mislim na inza) pojavio maskiran za maškare. Tada je sve otišlo u kurac.
Ocjena: 1/10
Kompletna Richter saga: 1.5-/10

@garrett: Molim te nauči pisat neke osnovne stvari kao što su točke, zarezi, upitnci(...), pa se javi. Blamiraš se na forumu svakim svojim postom koji o tebi govori kao o glupom i neodgojenom čovjeku.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 08/09/2009 12:00:08
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 08/09/2009 : 12:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
@cibalia
Baš to. Ono "Podzemlje" je još ispalo najbolja priča iz ciklusa, lol.
A u kontekstu cijelog serijala, mislim da u 550 brojeva + spec izdanja, nema gorih priča nego su ove iz ovog ciklusa. Potpuno besmisleno. Dno dna.

A glede ove nove priče, napisat ću komentar poslije, samo je toliko gluposti da ne znam odakle bi poečeo, buahah.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2009 : 13:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

Posljednja Thula je najgori Zagor iz Richter avantura što je stvarno veliki podvig. Toliko glupo Podzemlje New Orleansa je najbolji strip iz Ritcherove sage, što mislim dovoljno govori o kvaliteti cijele sage. Boselli bi se trebao objesiti jer su prva tri broja bila odlična. On je sjebao sve u zadnih 60 strana kad se onaj ludi profo (ne mislim na inza) pojavio maskiran za maškare. Tada je sve otišlo u kurac.
Ocjena: 1/10
Kompletna Richter saga: 1.5-/10

@garrett: Molim te nauči pisat neke osnovne stvari kao što su točke, zarezi, upitnci(...), pa se javi. Blamiraš se na forumu svakim svojim postom koji o tebi govori kao o glupom i neodgojenom čovjeku.

ma o čemu ti pričaš rekao sam čovjeku da je strip hobi i da ne valja tako strogo osuđivati nego uživati u stripu a ako ne valja neka se prebaci na drugi strip. meni su svi stripovi koje sam pročitao odlični ili jako dobri zato jer je to meni zabava itd a kako netko može dati bilo kojem stripu ocjenu 1 pa što onda čita stripove ima i drugih hobija na svijetu.......
rihter saga - 9/10

http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2009 : 13:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Kako je ovaj Ferri namazan...

Stari lisac!!!

jao koja naslovnica,pppprva liga

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/09/2009 : 13:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
E u PM.... taman sam se ponadao sam nesto gadno pogresio u oceni Tule od VC .
No ide mi Hjuron za dve nedelje, tracak nade postoji
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 08/09/2009 : 14:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Jel moze neko ukratko da mi objasni sta znaic Maxi serija Zagora koju izdaje Ludens. Izvinjavam se ako je negde vec bilo. Video sam ih u Darkvudu, vidim da ima dosta strana. Da li su neka specijalna izdanja, da li su repritni, da li je samo jedna prica unutra? Apsolutno mi je nepoznato to izdanje, pa ako neko moze da mi ukratko objasni o cemu se radi i vredi li ga kupovati.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/09/2009 : 14:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
http://www.zagor.it/zagor/archivio_arretrati/index.html
Licno preporucujem Marince.

Edited by - kasper on 08/09/2009 14:18:49
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 08/09/2009 : 15:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

http://www.zagor.it/zagor/archivio_arretrati/index.html
Licno preporucujem Marince.

Ja dodajem Dugo putovanje i Ratnike:)!
Go to Top of Page
Page: of 490 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page