Gospođa Paola Barbato, glavni scenarista Dylana Doga je spremna da napravim sa njom ekskluzivni intervju za naš sajt/forum. Da ne bi to bila samo moja akcija, evo poziv za sve- imate vremena do nedelje u podne da ovde ostavite vaša pitanja koja ću ja proslediti Paoli.
Pitajte je o svemu i svačemu: privatnom životu, njenom radu na DD, planovima za budućnost i sl.
Pitaj je jel Dylan romantik ili jebač? Jel ne može bit oboje, to je svima jasno. A ako je jebač, a je, zašto onda glumi da je romantik, šta se preseraje, jel mu to imiđž za osvajat žene?
Da li bi mogla da koristi legende i mitoloska bica sa Balkana u nekim od svojih epizoda. Ovo podrucje ima stotine zanimljivih legendi, mitova, vlaske, ciganske i svake druge magije. Bio bi red da nas pomene u nekim svojim radovima. Mozda ne ona, nije u njenom stilu, ali neki od ostalih scenarista. Steta da se izmisljaju svakakvi zapleti a u komsiluju zapadne Evrope postoje motivi vredni pricanja.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
Što misli o pojedinim likovima iz svojih priča, primjerice o Elly Edelgase iz "Meduze" i Poli iz "Čarobnog frulaša"? I dali (i koliko) vidi sebe u tim likovima?
Gospođa Paola Barbato, glavni scenarista Dylana Doga je spremna da napravim sa njom ekskluzivni intervju za naš sajt/forum. Da ne bi to bila samo moja akcija, evo poziv za sve- imate vremena do nedelje u podne da ovde ostavite vaša pitanja koja ću ja proslediti Paoli.
Pitajte je o svemu i svačemu: privatnom životu, njenom radu na DD, planovima za budućnost i sl.
Izvolite! I nema na čemu.
Bravo, Dejane!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Smatra li sebe nasljednikom Sclavija (budući da je mnogi poistovjećuju s njim)? HOće li opet osobno posvetiti Dylanovom porijeklu ili je s "U ime oca" rekla sve, što namjerava s njime, zašto već 2 godine nije napravila nijedan regularac (Groblje freakova), želi li se rađe posvetiti solo projektima poput Sigme? Kakvu budućnost predviđa Dylanu DOgu? Što misli o ostatku DD staffa, o dominaciji novijih scenarista na novim epizodama DD-a? Koji crtač joj je najbolje pogodio neki scenarij?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Na koji mail, ili kako je već najbolje, da joj se pošalju probni crteži, ilustracije i table Dilana Doga?
Unapred hvala, manhunter!
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Da li moze da izbegne moderne teme,psihoanalizu,Filozofiju,feministicku ideologiju i da strip vrati stazama slave sa pocetka.Po mnogim strip serijal bio je najbolji dok se drzao izvornim temama horora,koliko se secam na jednom ovdasnjem glasanju pobedio je prvi i drugi perio Dilana Doga.