Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Meni je dobra ona lujka iz Poslije ponoci, ali koliko se sjecam Dilan nije tu poentirao na kraju, pa zato valjda ne ulazi u izbor. Od ponudjenih, Mirna iz 44-ke, klasicna fufaja, koja je uz to prilicno zgodjusna. :)
Petulija Zašto? Zato što kao što reče docA, nije se predala kad je uhvatila Dylana sa onom služavkom... Kučka!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Meni je dobra ona lujka iz Poslije ponoci, ali koliko se sjecam Dilan nije tu poentirao na kraju, pa zato valjda ne ulazi u izbor. Od ponudjenih, Mirna iz 44-ke, klasicna fufaja, koja je uz to prilicno zgodjusna. :)
Jes' dobra Suzan, ali jbg, ne ispunjava taj jedan, ali bitan kriterijum. Što se Mirne tiče ja mislio da će ona da bude jedan od favorita, ali izgleda da ne misle svi tako. Meni je ona oduvek bila draga.