Ma da... Stvar je u tome da je na ovom forumu zanimanje za AF prilično malo. Naprotiv,na drugim forumima i među ljudima na ulici ima više fanova nego što je ovdje ikad bilo.
Mozda bi Romanini mogao dobiti neki glas od mene, ali bih licno njega preskocio, a ostalima oduzeo glasove...
Za mene je pojava Piffareia najveca moguca katastrofa koja se mogla desiti Alan Fordu. Sreca, neko vrijeme ga je drzao jos uvijek solidan scenario, koji je kasnije zamr'o. Ostali su samo njegove dovoljno (ne)vjerne kopije, koje su doprinijele opštoj degradaciji ovog stripa.
Jedino Perucca, koji je ovdje izostavljen, jer se pojavio kasnije, zna crtati. Zasto samo prvih 200? Jel' to neki sveti broj? Za mene postoji Alan Ford prije i poslije Magnusa - dakle do 75 i od 76 (ne racunam gostovanje u 200-tici - slucajnost da je bas ovaj broj).
Pitam se koliko je trebalo Piffarerio da nacrta jednu tablu? 5 minuta? Manje? Uh, sto sam alergican na njegove crteze...
Btw., danasnji Alan Ford ima solidan crtez, ali je prica daleko od onog nekadasnjeg.
Mislim da je Opti odabrao 200, tako da ga može razdijeliti na dva dijela, 1-200 i 200-400.
Točnije, slijedeća grupa su crtači do broja 250(ne uključujući Peruccu) a u trećoj se natječu Perucca, Pistolato, Oskar, Warco i Paganini koji je crtao epizodu Božićni ugođaj.Zatim slijedi polufinale pa finale.
Ma smijesno... Biramo Magnusa umjesto Magnusa... :D Ako je to nacin da ostalima oduzmem glas OK onda Romanini ;)
Druga stvar, zasto se zamarati nekim epizodnim crtacima, kad imamo 3 glavna: Magnus, Piffarerio i Perucca? Ostali su bili tek nesto kao ispomoc za godisnji ili bolovanje.
Druga stvar, zasto se zamarati nekim epizodnim crtacima, kad imamo 3 glavna: Magnus, Piffarerio i Perucca? Ostali su bili tek nesto kao ispomoc za godisnji ili bolovanje.
Mislio sam da bi bilo u redu uključiti sve. Zašto Magnus nije uključen objasnio sam u prvom postu na ovom topicu.
Kasno palim, ali ovaj Chiarini stvarno crta mrzovoljne likove. Bob mu izgleda ultraveselo u usporedbi s Alanom: "Zar se tebi ne sviđa zimski ugođaj, BITCH?"