forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 27/08/2009 : 22:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Naravno da ne treba... Ali, to se rijesi sa redakcijom bez problema, tako da je taj problem apsolutno nebitan za forum.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2009 : 07:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Samo ga vi podržavajte.Bit će oni i gori
Izdavač kojem je lutrija kupit strip koji ima sve stranice.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 28/08/2009 : 10:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Al mu se bar te stranice ne odlepe i strip se raspadne

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/08/2009 : 11:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svakom izdavaču se desi po neki put greška, nemoj biti sitničar!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/08/2009 : 14:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, od 20.000 primeraka mozda su 20-tak bez neke stranice. No, to je kod mnogih izdavaca sa balkanskih prostora vec tradicija, pa smo navikli. Jer, kod SD svih 20.000 primeraka su bili bez svesno izbacenih stranica . Kod pola stripova je otisak bio na 50%, pa je onda "Ludens", da bi to nadoknadio, stampao stripove sa 200% crnila
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 28/08/2009 : 15:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, ako bih gledao mane kiosk izdanja svih izdavaca, nikad ne bih kupio strip. Ovako, za 2 evra i ne ocekujem ne znam sta. Meni je sve to OK, a nedostatak ili visak stranica jos nisam dobio. Ako se to desi, nazvacu ljude, i zamijeniti strip. Sto se mene tice, i vise nego posteno. Za kolekcionarsko izdanje, vec rekoh 100 puta, Zagor bez izbacivanja stranica, sa Laurentijevim naslovnicama i originalnim Ferrijevim unutar knjige, bez preskakanja stranica, za mene je dovoljan razlog da nadjem nacin da izdvojim novac. Jedine mane su bile duzina druge knjige, i nedostatak slova ž u prvoj, ali, koliko vidim, to je prevazidjeno u vec 4 broja, tako da se vise ni na to ne obazirem.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/08/2009 : 23:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Daklem! Vidim da se mnogi hvale novim kolekcionarkim Zagorom. Meni je moj dobavljac doneo tek danas brojeve 5 i 6 i ja sam osuo drvlje i kamenje na njega, mada je njegova krivica samo u tome sto nije odmah nabavio iako sam mu dao novac.
Elem,u broju 6 su mi zalepljene za koricu knjige sve strane do posle prve naslovnice. Znaci, opet nemar radnika.
U broju 5 treca naslovnica mi je uradjena na obicnom papiru kakav se koristi za sam strip, nije na masnom.Ne mogu da verujem. Znam, reci ce "zameni", a ko mi garantuje da ce biti dobrih primeraka. I ko opet da ceka?! I da li je moguce da 500 primeraka ne mogu da odrade kako treba?!
Mnogo sam besan.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/08/2009 : 00:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Daklem! Vidim da se mnogi hvale novim kolekcionarkim Zagorom. Meni je moj dobavljac doneo tek danas brojeve 5 i 6 i ja sam osuo drvlje i kamenje na njega, mada je njegova krivica samo u tome sto nije odmah nabavio iako sam mu dao novac.
Elem,u broju 6 su mi zalepljene za koricu knjige sve strane do posle prve naslovnice. Znaci, opet nemar radnika.
U broju 5 treca naslovnica mi je uradjena na obicnom papiru kakav se koristi za sam strip, nije na masnom.Ne mogu da verujem. Znam, reci ce "zameni", a ko mi garantuje da ce biti dobrih primeraka. I ko opet da ceka?! I da li je moguce da 500 primeraka ne mogu da odrade kako treba?!
Mnogo sam besan.

A i to zameni je lako da se kaze ako si iz BG.
Ajde ti skokni sutra do BG pa ga zameni
Ili cekaj da se Zoca doseti za mesec-dva pa da ti onda zameni ako prezivi neki kasvetan primerak
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/08/2009 : 00:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Zato pricamo da treba Trafika u Nisu.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/08/2009 : 07:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ok ljudi ubedili ste me da zamenim,zvao sam ih rece ona devojka da nije problem da im posaljem pa ce mi oni vratiti ispravan primerak.To mi je malo cimanje pa cu iscimati jednog drugara koji radi u Novom Sadu da mi zameni.Ok je greske se desavaju,mada bi mogli malo da pripaze ipak je to samo 500 komada.Lako je kad si iz BG-a ali ovako...Sto se tice ostalih stvari knjiga je odlicna kao sto sam vec i rekao,nemam zamerki,poboljsanje je vidno!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/08/2009 : 09:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
cekaj , ovo je novina za mene ... tiraz tih kolekcionarskih knjiga je 500 primeraka ? koliko je bio 1 i drugog broja ? koliko je ukupno sa drugim izdanjem ? ... ako neko zna :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/08/2009 : 11:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

cekaj , ovo je novina za mene ... tiraz tih kolekcionarskih knjiga je 500 primeraka ? koliko je bio 1 i drugog broja ? koliko je ukupno sa drugim izdanjem ? ... ako neko zna :)

Pa koliko ja znam svaka knjiga ide u 500 primeraka,tako su valjda dobili prava da izdaju.Siguran sam jedno 90% u ovo.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/09/2009 : 15:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi zamenio sam knjigu da vas obavestim,da me ne kudite vise.Drugar mi zamenio u NS-u.Bili su krajnje fer.Svaka cast VC,oprostena vam je na greska.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 13/09/2009 : 23:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Jel cuo neko mozda da ce se,ukoliko se rasproda tiraz prvih brojeva raditi drugo izdanje,koje bi onda mogli da zamenimo...?

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/09/2009 : 23:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Jel cuo neko mozda da ce se,ukoliko se rasproda tiraz prvih brojeva raditi drugo izdanje,koje bi onda mogli da zamenimo...?

Ili bar da kupimo ako ne moze zamena jer od sestice ovo vec izgleda jako solidno
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 13/09/2009 : 23:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
meni je i 5 milina...problem su prva 4 s tim sto keca ne mogu da pazarim niti menjam jer mi se dekica potpisao....ali 2,3,4 bih rado zamenio!!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 00:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Dekica? Mislis legenda
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 14/09/2009 : 02:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
DEkica je kako god okrenes...to sto je usput i legenda ne menja tu cinjenicu!!!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 19:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa legende zive vecno, sto znaci da su uvek mlade
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4741 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/09/2009 : 19:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
"Umro je u cvetu starosti..."

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

"...pred sam kraj zivota."

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/09/2009 : 22:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by kreŠa

"...pred sam kraj zivota."

Samo da znas da sam te ispostovao,dva sata nisam hteo to da dopisem
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Hvala lepo!
Nego, nemoj da si isprepadao oZocu, pa da mi ne zameni KIZ 5 i 6.

Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 14/09/2009 : 22:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
Grrr...danas sam uzeo knjige 5 i 6. Smestio sam se i krenuo da citam kad neprijatnog li iznenadjenja-u 5. knjizi imam 64. pa 69. stranu, pa posle 72. strane opet imam 69. pa strane 73,74,75,76 imam po dva puta, pa se nastavlja 81. stranom! Dalje nisam ni gledao . 'Ajd, da nisam birao u radnji, ali ni na kraj pameti mi nije bila ovakva egzibicija. Ja kao nisanio da uglovi budu pravi, boje ostre...kad ono prc!!!
Sestu knjigu necu veceras ni da gledam.
Go to Top of Page

kohorta
Starting Member

77 Posts

Member since 26/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 23:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kohorta a Private Message  Reply with Quote
Kada je u planu 7-ica, netko zna mozda?
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000