kad ce neko skenirati komplet super stripa(onog u kojem su izlazili uranela,tajni agent,pauk....) mislim da bi to bilo zanimljivije od onog sto je vec skenirano(western,nas strip,foto strip....) a slucajno markose znam da taj tip kod kojeg si to skenirao ima komplet super stripa(naravno MRTVI GLANCERI) uglavnom ima puno lijepih naslovnica i vredi da budu objavljene na sajtu!!
Pitat cu ja Hrvoja jel mu se da da ti skeniramo pa cemo pokusat to napraviti. Danas sam uponao i Cocobilla koji je kupio komplet edicije "Crtani romani" pa cu u dogovoru s njim pokusati i to staviti online. Ali bit ce to,kad tad.
svaka cast majstore!! bajdvej danas sam upoznao(u zivo)legendarnog forumasa GLOBINJAi djevojku mu i sta da kazem? zivio internet i stripovi com!!! da nema vas nebi upoznao tako pozitivne ljudezivili iljadu godina
quote:Originally posted by Markos
Pitat cu ja Hrvoja jel mu se da da ti skeniramo pa cemo pokusat to napraviti. Danas sam uponao i Cocobilla koji je kupio komplet edicije "Crtani romani" pa cu u dogovoru s njim pokusati i to staviti online. Ali bit ce to,kad tad.