forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 568

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/09/2009 : 21:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Jel ti dobar? Ja sam citao samo lose kritike po netu, pa mi ga se nije dalo skidat.

Na IMDB-u ima 7.1 ocenu.. Ja bih mu dao nulu.. Ali nisam kompetentan da ocenjujem takve filmove.. Za mene je svaki ucesnik u tome zreo za psihijatriju..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 16/09/2009 : 22:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Na novi nastavak Pirata sa Kariba moramo cekati do 2011. Podnaslov filma je ''On Stranger Tides''
za vise informacija http://www.aceshowbiz.com/news/view/00027151.html

peace

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/09/2009 : 22:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad izlazi Prince of Persia

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25600 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/09/2009 : 22:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Joj kakvu sam bolestinu odgledao... Mrzim takve filmove, i drugar me napao "Gledaj" pa "Gledaj".. Antihrist se zove film.. Vilijem Defo glumi..

http://www.imdb.com/title/tt0870984/

Strasno bolestan film... Necu 2 nedelje moci da spavam..

Ne znam kakav je taj, ali meni je Martyrs bio strašno bolestan...STRAŠNO bolestan.
http://www.imdb.com/title/tt1029234/

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 16/09/2009 : 23:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad izlazi Prince of Persia

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/09/2009 : 23:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Za ljubitelje zombija i ratnih, te komedija-Dead snow-link
http://www.rlslog.net/dead-snow-2009-dvdrip-xvid-lap/

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/09/2009 : 23:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ima li netko master of ballantrae sa michaelom yorkom i timothy daltonom?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/09/2009 : 23:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jos nisi nasao??? Probaj druze na rapidserbia.com da postavis pitanje.. Tamo ima jako mnogo ljudi..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/09/2009 : 23:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Billy

Ovaj lik je pravi za Princa... Isti...

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/09/2009 : 23:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jos nisi nasao??? Probaj druze na rapidserbia.com da postavis pitanje.. Tamo ima jako mnogo ljudi..

nije da bas nisam nasao - bila je repriza na novoj tv - ali repriza koja film od dva i pol sata svede na dva sata i pet minuta - znaci smece koje mi je samo potvrdilo koliko zelim taj film - sinoc sam poceo ponovno citat stevensona
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/09/2009 : 00:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Društvo,treba mi pomoć.Pokušavam da uđem u trag jednom filmu koji sam gledao kao klinac,ali ne ide.Kod nas je preveden kao Osvajač,epska fantastika je u pitanju.Glavni lik je neki dugokosi baja koji kao oružje koristi dve ogromne kosti,povezane kao nunčake.Sećam se i jednog strelca koji nije imao lice (znači bez očiju,nosa,usta..samo koža),a nije nosio ni strele,već bi se stvarale neke "laserske" kada bi zapeo luk.Film sam gledao u periodu 1987/90.
Probao sam sve moguće sinonime na IMDb,ali nisam imao sreće.

Posle 15 min. gledanja ovog filma,ortak i ja smo k'o bez glave izleteli iz bioskopa,pa sam hteo da vidim šta me to toliko uplašilo.

Ono što zapravo taržim je ime ovog filma na engleskom,pa ako ima onih koji se razumeju u Američku (valjda) B produkciju osamdesetih,bio bih zahvalan na pomoći.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 17/09/2009 : 09:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nolo contendre

Društvo,treba mi pomoć.Pokušavam da uđem u trag jednom filmu koji sam gledao kao klinac,ali ne ide.Kod nas je preveden kao Osvajač,epska fantastika je u pitanju.Glavni lik je neki dugokosi baja koji kao oružje koristi dve ogromne kosti,povezane kao nunčake.Sećam se i jednog strelca koji nije imao lice (znači bez očiju,nosa,usta..samo koža),a nije nosio ni strele,već bi se stvarale neke "laserske" kada bi zapeo luk.Film sam gledao u periodu 1987/90.
Probao sam sve moguće sinonime na IMDb,ali nisam imao sreće.

Posle 15 min. gledanja ovog filma,ortak i ja smo k'o bez glave izleteli iz bioskopa,pa sam hteo da vidim šta me to toliko uplašilo.

Ono što zapravo taržim je ime ovog filma na engleskom,pa ako ima onih koji se razumeju u Američku (valjda) B produkciju osamdesetih,bio bih zahvalan na pomoći.

mislim da sam ga nasao
http://www.youtube.com/watch?v=Pwi9pudxLWE
i nije americka produkcija

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 17/09/2009 : 09:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Billy

Ovaj lik je pravi za Princa... Isti...

Jake Gyllenhaal, mnogi nisu zadovoljni sto su njega izabrali, al bas lici

Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 17/09/2009 : 10:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message  Reply with Quote
"Antichrist" je ko stvoren da podijeli publiku u dva suprotna tabora... što se i dogodilo. Od hvalospjeva do sveopćeg zgražanja. Osobno sam se smjestio negdje u sredini... it's ok. ;) Lars Von Trier ima puno boljih i snažnijih filmova od ovog (nenadjebivi Dogwille i Breaking The Wawes)... Antichrist, prepun simbolike i asocijacija, ali u globalu jasne poante, koju će (razumljivo) večina ženskog svijeta smatrati krajnje uvredljivom.
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/09/2009 : 11:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
@ Billy

Jeste,taj je!!Kapa do zemlje i hvala do neba.Sad mogu na miru da se suočim sa svojim strahovima i otkažem posete svom psihoterapeutu.
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 18/09/2009 : 02:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
pogledao The Missing Gun
noviji kineski film
policajac gubi pištolj, zapravu ga neko ukrade
i to je sad veliki, eksistencialni problem
i životna drama
film gledljiv, ali mi se ne svidja
jbg-a

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/09/2009 : 02:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sigismundus

pogledao The Missing Gun
noviji kineski film
i životna drama
jbg-a

zhivotna je drama jer je u kini zabranjeno drzhati oruzhje bilo kome osim policiji, a za gubitak pishtolja policajac mozhe krivichno da odgovara - nekad i kaznom zatvora.

sad ti sigurno film deluje drugachije. :)
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 18/09/2009 : 08:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
"Inglorious basterds" - ODLIČAN FILM!!
Priča, muzika, dijalozi, gluma, kamera - sve za 5. Tarantino kapa dolje (opet!!!).

...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/09/2009 : 08:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sigismundus

pogledao The Missing Gun
noviji kineski film
i životna drama
jbg-a

Stray Dog je genijalan. Pogledaj to ako nisi.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/09/2009 : 13:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Oko Antichrista sam u nedoumici... skinuo ga pre neko vrijeme, ali se jos nisam usudio ga pogledati.
Zaintrigirao me time, sto je posvecen Tarkovskom, ali kad sam malo preletio onaj uvodni dio (beba koja...) rekao sam si, nije sada vrijeme gledati ovo. Prije par dana rodio mi se sin i necu da gledam takve filmove sada. A i treba stomacic za Larsa.

A kakvi su vam utisci o District 9? Uuuups, tek sada vidio, da je bilo vec govora na prosloj stranici.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 18/09/2009 13:44:37
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/09/2009 : 13:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Prije par dana rodio mi se sin

Čestitke

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 18/09/2009 : 14:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:
Originally posted by Poli

Prije par dana rodio mi se sin

Čestitke

Njemu i sinu.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 18/09/2009 : 14:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote
poli, čestitke...
sina dobio, majke mi...
nek je celoj familiji sa srečom:))

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 18/09/2009 : 23:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Spiderman 4 je dobio datum --- Maj 6 2011 a Thor ima premijeru 20 Maja 2011. Znaci vrlo blizu jedan drugog, ne znam jesu ovi iz marvela uopste skontali da su im filmovi konkurencija, ali siguran sam da ce jedan od njih biti premjesten za ranije.

Remake filma Karate kid se sad zove Kung Fu kid, glavnu ulogu ima ono derle od Will Smith-ovog sina a ucitelj Miagi je Jackie Chan

Ring 3-d bi trebao biti jedan od mnogih 3d filmova koji dolaze sljedece godine, i neznam koji qrac prave toliko 3d filmova... ne znam za vas ali meni samo prouzrokuju glavobolju (bukvalno)... a 2010 ce ih biti GOMILA

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/09/2009 : 00:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
U Spajdermenu 4 sto posto Lizard kao negativac

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 568  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000