forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 568

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 19/09/2009 : 00:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
moze biti
ispucali su najbolje

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2009 : 01:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Opa, nisam ni znao da ce snimiti Thora. :)

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 19/09/2009 : 02:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

U Spajdermenu 4 sto posto Lizard kao negativac

Dilan Bejker ftw!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 19/09/2009 : 12:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
The Expendables --- svi smo culi za taj film i glumacku postavu: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Steve Austin, Mickey Rourke a manje uloge imaju i Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis
bio je i kino snimak trailera sa festivala u veneciji ali je brzo uklonjen... po traileru izgleda super, ima cak i scena borbe izmedju Dolph Lundgrena i Jet lija

Sto se tice Stallonea, Rambo 5 je u pripremi a po voice mail sto je ostavio producentima Rambo ce se cijeli film boriti protiv neke zvijeri koja po opisu podsjeca na Predatora, Stalloneovu poruku mozete cuti na http://www.aintitcool.com/images2009/Rambo5SlyVoiceMail.mov

Indiana Jones takodje dobija nastavak iako glavni glumac ulazi u 70 godinu zivota (koliko cemo jos Rambo nastavaka vidjeti Stallone ima tek 63) tako da se i to ocekuje.

Prica se da ce Resident Evil dobiti prequel umjesto da nastave sa pricom...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/09/2009 : 12:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Ni ja, sada ne mogu da docekam...

A bas sam poceo da prevodim taj strip od prvog broja...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/09/2009 : 13:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Maximuss

Ni ja, sada ne mogu da docekam...

A bas sam poceo da prevodim taj strip od prvog broja...

ako je tvoje prevodjenje u uskoj vezi sa snimanjem filmova, šteta što ne prevodiš Riđobradog ili Modesty

Edited by - rommel on 19/09/2009 13:25:33
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/09/2009 : 14:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha... Jeste... Naravno...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/09/2009 : 14:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa moraju da napave Thora, da bi integrisali sve likove u filmu The Avengers koji ide valjda 2012.
U Iron manu smo vec imali famozni zavrsetak filma, a i sto tako i u novom Hulku. Logicni zakljucak je bio da je Thor sledeci, a verovatno i Captain America, sudeci po onom detalju iz Iron mana gde mu u radionici na stolu stoji stit gorepomenutog.

Sto se tice Spajdermena, ne verujem da su ispucali najbolje negativce. Meni se na primer vise svidja Elektro nego Goblin.
A za Lizarda pretpostavljam zato sto su ga vec predstavili u trecem nastavku kao profu sa fakulteta (doktor Konors)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 19/09/2009 : 14:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

A za Lizarda pretpostavljam zato sto su ga vec predstavili u trecem nastavku kao profu sa fakulteta (doktor Konors)

Predstavishe ga josh u drugom, bogami.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/09/2009 : 15:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pogledao Fight club, peti put
sigijevo hvaljenje me ponovno natjeralo
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/09/2009 : 16:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

A kakvi su vam utisci o District 9?

ok, za jednom pogledati.
Dosta originalan film.

quote:
Originally posted by supermark

ja jedva sagledao i onaj jedanput

Edited by - King Warrior on 19/09/2009 16:46:44
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/09/2009 : 17:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I meni je Fight club smorcina od filma...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/09/2009 : 18:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Gde Bas nisam primetio. A ruku na srce, ceo drugi deo sam zaboravio, nije mi nesto legao

A Fight club je vrhunski film!

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 19/09/2009 : 18:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poslastica od filma moj Saviću

...
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
756 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 19/09/2009 : 18:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
odličan film i odličan edward norton(kao i u gen. x)
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 19/09/2009 : 18:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

uuuuuu gdje to da kazes auuuuuu

Usput da preporucim odlican akcioni film Blood & Bone jedan od boljih sto sam pogledao u zadnjih godinu dana

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/09/2009 : 19:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja ga vješto izbjegavam godinama
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/09/2009 : 20:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ja jedva sagledao i onaj jedanput
[/quote]

meni je top5
zasto se vama nije svidio?
za rommel mi je koliko-toliko jasno, i imao sam osjecaj da ovo nije njegov tip, ali za kralja ratnika je ovo film po njegovu ukusu
barem sam dosad mislio
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25604 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/09/2009 : 21:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, nemojte da se zezate, Fight Club je odličan film. Norton je u ovom filmu briljirao, skoro kao u American history X.

Za svaku preporuku.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9455 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 19/09/2009 : 21:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Gde Bas nisam primetio. A ruku na srce, ceo drugi deo sam zaboravio, nije mi nesto legao

Po meni je drugi jedino što vrijedi od sva tri

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/09/2009 : 21:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sto ljudi sto ćudi
meni samo prvi valja
drugi i treći ne zaslužuju prolaznu ocijenu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/09/2009 : 21:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Taj Amer. His. X mi je od Borilackog kluba bolji 100 puta.. EN je odglumio u BK-u za deset, to ne sporim ali mi je film smor..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/09/2009 : 22:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:

quote:

quote:

Po meni je drugi jedino što vrijedi od sva tri

pa prvi mi je legao mahom zato sto je lepo odradjen lik Goblina, pa jos i Vilijem Defo ga igra, kao slag na tortu
Treci mi je "ok" samo zbog svoje spektakularnosti, nista vise ne ocekujem od jednog Spajdermen filma. a ima i gomilu kvazi emotivnih momenata, pa mozes reci da su se ljudi potrudili da naprave nesto vredno
drugi mi je bio samo izuzetno smesan.
mislim....i treci je isto. mislim ipak da je goblinov sin jedna najobicnija glupost, no....treci mi je ostao u secanju bolje nego drugi, stoga - drugi je gluplji nego treci

prvi je na vrhu od ta tri na mojoj listi

u svakom slucaju, verovatno bih radije gledao tog drugog spajdermena, nego daredevila ili ghost ridera, na primer

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/09/2009 : 22:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taj Amer. His. X mi je od Borilackog kluba bolji 100 puta.. EN je odglumio u BK-u za deset, to ne sporim ali mi je film smor..

steta, teme koje su zakacene u filmu su izuzetne!!!!

hehehehe, kad se setim....u drugom razredu srednje sam bio na nekom seminaru iz istorije od nedelju dana, elem....imali smo predavanja o analizi filmova, pa smo gledali Borilacki klub!

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 19/09/2009 : 23:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is: you do NOT talk about Fight Club.

Go to Top of Page
Page: of 568 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000