forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 568

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/09/2009 : 23:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
billy, vidim da ti je potpis quote iz fight cluba
youre my man! :)
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 20/09/2009 : 00:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
hehehe you know it

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 20/09/2009 : 02:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Beše u nekom Total filmu svojevremeno lep tekst o Fight Clubu kao najboljem generacijskom filmu... I jedna rečenica tipa - Brad, Edward i Helena posle ovoga ništa drugo nisu morali da snime.

Obožavam ovaj film! Sad - ako se nekom ne sviđa, Bože moj, ja recimo ne volim Pulp Fiction...

Voleo bih da se, uz Zagrcnut i Preživeli, pojavi i ovaj Palahniukov roman na srpskog, dugo zaobilazim original i čekam Lagunu...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 20/09/2009 : 03:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Izashao na srpskom josh daaavno, mnogo pre Lagununih Polanika. Posedujem to izdanje. Godina: 2000. Izdavach: Bumbulovic Books.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 20/09/2009 : 03:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Izashao na srpskom josh daaavno, mnogo pre Lagununih Polanika. Posedujem to izdanje. Godina: 2000. Izdavach: Bumbulovic Books.

Googleovah upravo, ali ne nađoh skoro ništa... Neki underground izdavač. Potražiću ovih dana, ako se igde može naći tako nešto, onda je to Beopolis.

Thanx za info!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 20/09/2009 : 04:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Evo ti naslovnice sa sajta chuckpalahniuk.net koju sam im, svojevremeno, lichno JA poslao: http://chuckpalahniuk.net/gallery/books/fight-club/serbia

Bejah mladi entuzijasta, a posedovah i funkcionishuci skener, eh mladosti...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40540 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/09/2009 : 04:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odgledao sam posle sto godina:

Fallen i He got game.. Nisam ih gledao bar 5 godina.. Odlicni su..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/09/2009 : 10:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Gledao sinoc Man from Earth.
Kako mi se dopao film! Spada u SF, a snimljen je u jednoj sobi, sa izuzetkom nekoliko scena oko kuce.
ALi kakva prica, kako te uvuce, neverovatno.

SPOILER!!!!!!!

kako sam se iscimao kad je poceo da prica o Isusu. Nije da sam religiozni fanatik, ali mislim da je jedino tu malo preterano.
Ali generalno....kako se razvija psiha coveka koji zivi "vecno", koliko postaje ravnodusan prema svemu, cak i prema ljubavi, prema zeni, prema deci.
A kako sam se tek iscimao na kraju kad je psihijatar umro kad je spoznao da mu je ovaj otac odavno me nije jedan film bas tako pogodio.

Za svaku preporuku je film!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/09/2009 : 12:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

pogledao Fight club, peti put
sigijevo hvaljenje me ponovno natjeralo

ja jedva sagledao i onaj jedanput

meni je top5
zasto se vama nije svidio?
za rommel mi je koliko-toliko jasno, i imao sam osjecaj da ovo nije njegov tip, ali za kralja ratnika je ovo film po njegovu ukusu
barem sam dosad mislio
[/quote]
Nema filmova po mom ukusu, ja gledam sve zanrove i u svim kategorijama ima dobrih kao i losih.
U ovom slucaju nemam neko posebno objasnjenje. Jednostavno film mi nije legao i to je to. Inace rijetko se desava kod "kultnih" filmova da imam drugacije misljenje od vecine. Filmovi kao FC, Kum 1,2, i jos nekoliko njih su izuzeci. Bas sam nedavno sklepao na fejsu neku listu mojih omiljenih 100 filmova i ti nisu tu...kod vecine sigurno jesu.
Norton me samo djelimicno ubijedio glumom u ovom filmu, ali trebao je da nabaci koju kilu misica kao u AH-X, izgledalo bi ubjedljivije.
Inace najbolje ulogu pored AH-X imao je u "Primal Fear". Tu je oskara samo zbog toga izgubio jer su pederi odlucili da daju crncu statuu. Neko je morao zaplatiti, ovoga puta je to bio Norton.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/09/2009 : 12:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
inace kad vec spomenuh Cuba Gooding Jr., preporucujem zaobici "The Devil´s Tomb".
B-Horror bez mozga, u centru paznje sasvim nepotrebne, brutalne, slasherske scene.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 20/09/2009 : 13:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Salu na stranu ima filmofila i inteligentnih ljudi kojima film nije legao i to je sasvim ok. Meni je to kultni film jer sam se djelomicno nasao u toj ludoj prici. Ne zaboravimo da je taj film popljuvan i od kritike i od publike kad je izisao, a dozivio slavu tek kasnije...

@Gil-galad imam taj Total Film i bas zbog toga ga i cuvam...
A neki dan sam nasao intervju od 5 stranica bas sa autorom knjige Fight Club i citao ga od stranice do stranice... lik je bas uvrnut (na pozitivan nacin)

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 20/09/2009 : 20:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
"Disctrict 9" - sviđa mi se...

...
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 21/09/2009 : 10:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
Konacno i ja odgledao Inglorious basterds.Film je izvanredan.Za razliku od onog poslednjeg Tarantinovog smeca Death proof ovo je remek djelo.Svaki kadar je na svom mjestu i doprinosi prici,dijalozi su odlicni mada se to i moglo ocekivat od Kventina.Onaj Waltz (mislim da se tako preziva) zasluzio je oskara.Jedina mana filma po meni je Bred Pit.Cio film je odglumio u nekom grcu,kao da mu se bilo da izvinete prisralo :))),ali jbg,ne moze sve bit savrseno.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/09/2009 : 12:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pogledah najzad i Gran torino. izuzetno, klint je sjajan!
jedino sto mi malo ne stima u celom filmu je sto se u svakoj trecoj sceni vidi americka zastava, a teziste teme je na amerikancu kojeg progoni savest zbog svojih (ne)dela....
nije da je nesto bitno, nego mi nije dosledno do kraja

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 21/09/2009 : 13:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nameless

Konacno i ja odgledao Inglorious basterds.Film je izvanredan.Za razliku od onog poslednjeg Tarantinovog smeca Death proof ovo je remek djelo.Svaki kadar je na svom mjestu i doprinosi prici,dijalozi su odlicni mada se to i moglo ocekivat od Kventina.Onaj Waltz (mislim da se tako preziva) zasluzio je oskara.Jedina mana filma po meni je Bred Pit.Cio film je odglumio u nekom grcu,kao da mu se bilo da izvinete prisralo :))),ali jbg,ne moze sve bit savrseno.

Pogledao ga i ja u petak, slažem se svime što si rekao, osim opaske za Pitta. Nekako mislim da je njegova uloga i bila zamišljena tako kako ju je on odigrao.

A Waltz je besprijekoran. Izvanredna izvedba!

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 21/09/2009 : 20:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

pogledah najzad i Gran torino. izuzetno, klint je sjajan!
jedino sto mi malo ne stima u celom filmu je sto se u svakoj trecoj sceni vidi americka zastava, a teziste teme je na amerikancu kojeg progoni savest zbog svojih (ne)dela....
nije da je nesto bitno, nego mi nije dosledno do kraja

Pa kako ti nije jasno!!??? Zastava je tu da pokrije sva govna koja ameri naprave. Zato je svuda ima, puno govana treba pokriti...

...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25612 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/09/2009 : 11:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Uff, najzad definitivna potvrda u aktuelnom broju Empire-a:

Alien 5 (Prequel) će raditi Ridley Scott, uvodi se nova rasa vanzemaljaca (humanoidnih, koji kontrolišu Aliene), snimanje treba da krene,a premijera je najavljena za 2011.

Predator 3 će pisati i producirati Robert Rodriguez, radnja se odvija na planeti Predatora, i Rodriguez je obećao "nikad brutalniji Predator film, sa do sad neviđenim horor elementima". Premijera u leto 2010.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/09/2009 : 11:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
videh Alien 5, pa mi se prikakilo....
onda videh da ce ga raditi Skot, pa sam momentalno dostigao default blazeno stanje

Predator me nikad nije interesovao, tako da cu ga najverovatnije propustiti.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25612 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/09/2009 : 11:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Predator me nikad nije interesovao, tako da cu ga najverovatnije propustiti.

Najlepše čudovište ikad! Ne znaš šta propuštaš, Predator ti je Hannibal Lecter među vanzemaljcima..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/09/2009 : 11:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
siguran sam, ali za sada, no thanx

ali mogu reci da su mi se predator stripovi dopali
i Alien vs Predator

i da, moram da naglasim da predatori imaju neku....eleganciju. ko god da ih je dizajnirao odradio je sjajan posao!
(naravno, pod ovim podrazumevam predatore sa onim fensi maskama. kad nemaju maske, izgledaju mi kao prasici, ne znam zasto)

Edited by - Lord Vader89 on 24/09/2009 11:45:59
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25612 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/09/2009 : 11:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sad se setih i ovog ovde: http://www.youtube.com/watch?v=VQkeVzay-Bk&feature=related . Mnogo dobra stvar! ;-)

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/09/2009 : 12:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Alien 5 (Prequel) će raditi Ridley Scott, uvodi se nova rasa vanzemaljaca (humanoidnih, koji kontrolišu Aliene), snimanje treba da krene,a premijera je najavljena za 2011.

petica će kronološki (što se tiče radnje) biti poslije četvorke?
ne volim predaleku budućnost, a samo četvorka je 200 godina poslije trojke...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25612 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/09/2009 : 12:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

petica će kronološki (što se tiče radnje) biti poslije četvorke?
ne volim predaleku budućnost, a samo četvorka je 200 godina poslije trojke...

Ne, biće prequel, to jest, radnja je smeštena pre prvog dela.
Napredna rasa vanzemaljaca koja koristi Aliene kao biološko oružje- zvuči malo hmmmm, ali u Scotta imam savršeno poverenje.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/09/2009 : 13:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napredna rasa vanzemaljaca koja koristi Aliene kao biološko oružje- zvuči malo hmmmm, ali u Scotta imam savršeno poverenje.

apsolutno se slazem, iako je to vec klishe, ipak je covecanstvo to koje je zelelo da iskoristi aliene kao oruzje, ovako ne bismo bili jedino zlo u univerzumu

ako ubace momenat da je ta rasa zapravo stvorila, a ne ukrotila aliene, bice do jaja! onda smo otisli na sam pocetak
bice ovo duge dve godine!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/09/2009 : 15:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako ubace momenat da je ta rasa zapravo stvorila, a ne ukrotila aliene, bice do jaja! onda smo otisli na sam pocetak

po AvsP predatori su ti koji su stvorili aliene
Go to Top of Page
Page: of 568 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.4 seconds. Snitz Forums 2000