majstore, imas ih nekoliko koji se dupliraju, zatim: Noseni vetrom=Putnici vjetrom Svileni covek=Covjek od papira to su isti stripovi pod drugacijim nazivom
Frank Bellamy - Robin Hood Kordej - VAM, Vamova Djeca Perović - Brek GRABOWSKI - Popošak i Cveće MIller - 300, A DAME TO KILL FOR Milton Caniff - Terry & The Pirates Hermann - Les Tours De Bois Maury Swolfs - Prince De la Nuit Petit Spirou
Claremont/Bolton - Black Dragon Darko Macan - Pirati Windsor-Smith - Adastra in Africa Luguy/Leturgie - Percevan Pratt/Oesterheld - Ernie Pike Steve Niles - Last Man On Earth
Macane, prešli smo 200, jel sad smemo da se svađamo? ;) Upravo sam zato i rekao da je 1000 pregolem zadatak. Mislim da dosta ljudi ni ne zna 1000 naslova.
@macan gdje ima više autora ne bi trebao brisati odabrani par - tipa plave bluze - Cauvin/lambil ili Tanguy - Jije/Charlier jer ih prferiram više od Uderza i Silveriusa
Macane, prešli smo 200, jel sad smemo da se svađamo? ;) Upravo sam zato i rekao da je 1000 pregolem zadatak. Mislim da dosta ljudi ni ne zna 1000 naslova.
ali valjda ima ljudi koji bi mogli nabiti po 100 naslova pa valjda ih je i više od 10 i to je to Jules - Kroz Minula Stoljeća Jules - Partizani
U pravu si. Mislim da je Macanova namera upravo to. Da se svi malo informišemo i da posle googlamo. A možda i da vidi kako se ljudi pecaju na liste. Ovaj topik rapidno raste.
Ic okej, reakao sam da ne treba autore jer mi je laksse automatski abecedno svrstavati kad je samo naziv serije. A o svim primjedbama chemo ionako u fazi tri. :P
Ic okej, reakao sam da ne treba autore jer mi je laksse automatski abecedno svrstavati kad je samo naziv serije. A o svim primjedbama chemo ionako u fazi tri. :P
mcn
pa ja sam ih i naveo :))) šalim se ali napisao si ako je više autora napisati kojeg preferiramo ili se varam?
U pravu si. Mislim da je Macanova namera upravo to. Da se svi malo informišemo i da posle googlamo. A možda i da vidi kako se ljudi pecaju na liste. Ovaj topik rapidno raste.
to je nešto slično ko što na popcornu imamo 1001 film listu
Parket: the hunter - darwyn cooke Catwoman: Selina's big score Queen and country Powers Human Target Ex machina Conan: Born on the battlefield Sandman mystery theatre Fables Daredevil: Love and war Nova Guardians of the galaxy Invincible Iron Man Runaways Secret Six (Gail Simone)
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.