forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 AMV Haos
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 21/09/2009 : 23:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Jel gledao neko ovo? Ja lično pri svakom gledanju završim na podu smejući se. Domaći AMV, vrhunski odrađen:

http://www.youtube.com/watch?v=i431emoPRSA prvi deo
http://www.youtube.com/watch?v=q4r4Gg42UJ0 drugi deo

Meni su najjači ovi klipovi iz Devil May Cry i Highlander. :D

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 22/09/2009 : 20:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote

200 na sat uuuu krivinu xaxaxaxa

xaxaxaxaxa jao vidi shto ti slatka mala. Kako se zove xD
Necu da ti kazhem celavi xaxaxaxa bleach xD

LOL jel onaj lik shto drka, jel to iz Green greena??
OMG OMG KOJI VRH KLIP xaxa
Japanska mashinaaa od 500 kubika xD
svaka cast na ovome gruja rispekt za link xD

EDIT: Aj mi reci molim te koji je ono anime sa kerom???

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 23/09/2009 21:55:48
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/09/2009 : 21:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Koji je ono anime sa onim tipom s crvenim sesirom odma pri pocetku prvog clipa.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/09/2009 : 22:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ok nasao sam, radi se o helsingu. Jel me moze netko uputiti gdje naci tu, i ostale anime serije ali na japanskom i sa koliko toliko dobrim prijevodom(titlovanim). Moze i nas prijevod, ako postoji? Cowboy bebop me isto jako zanima.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 27/09/2009 : 00:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Vecinom su dead linkovi.

Ali iz ovog jednog sto sam skunuo vidim da iako je dubbed ima i titlove, tako da mozda i oni koje sam ja gledao po torrentima imaju titlove uz dual audio.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 27/09/2009 : 13:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Hellsing ultimate ima kompletan u Dual Audiju, ja skido sa mininove, iako obično anime skidam direktno sa sajtova koji ih subuju. Što se hellsinga običnog tiče, ne znam, to dobih na poklon.

Inače, Hellsing Ultimate prati mangu od početka i mnogo je bolji od ovog "običnog", u kojem se ni ne pojavljuje Aleksander Andersn, Sigurno najjači lik u hellsingu.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 27/09/2009 : 21:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao hellsinga. Uopce sam nov sa animama. Osim miyazakija skoro nista nisam gledao. Slozio sam neku listu po komentarima s raznih foruma, pa pocinjem gledati:

monster
cowboy bebop
wolf's rain
samurai 7
gto
death note
trigun
berserk
ghost in the shell
ninja scroll
helsing
robot carnival
neon genesis evangelion

Prvi put sam probao gledati full metal alchemist i to mi je bilo dosadno. Drugi put sam krenuo s afro samurai i nije mi bas legao. Sad mislim krenuti s cowboy bebop-om.

Za prijevode sam pitao, jer sam primjetio da znaju biti jako lose prevedeni.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/09/2009 : 23:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Nisam gledao hellsinga. Uopce sam nov sa animama. Osim miyazakija skoro nista nisam gledao. Slozio sam neku listu po komentarima s raznih foruma, pa pocinjem gledati:

monster - Monster ostavi za kraj
cowboy bebop - Ne verujem da ce ti se svideti,meni se nije, ali ukusi su razliciti
wolf's rain Ovo pogledaj obavezno, anime je fantastican
samurai 7 ne znam shta je ovo
gto Takodje obavezno stivo, moj omiljeni anime
death note E sad ne znam kako ce ti se ovo svideti, meni je anime u top 3 jer je bolesno lud!!
trigun
berserk OBAVEZNO
ghost in the shell
ninja scroll
helsing Sacekaj ovo novo shto izlazi, to je radjeno po mangi bez filera, ovaj prvi serijal od 13 epizoda je sranje ili koliko vec ima
robot carnival
neon genesis evangelion Ovo bi mogao da gledash prvo, ako ti se to ne svidi, batali anime

Prvi put sam probao gledati full metal alchemist i to mi je bilo dosadno. Drugi put sam krenuo s afro samurai i nije mi bas legao. Sad mislim krenuti s cowboy bebop-om.

Za prijevode sam pitao, jer sam primjetio da znaju biti jako lose prevedeni.

Shto se prevoda tiche najbolji su ti na www.animefreak.tv
Tu ja gledam anime-e
Fullmetal alchemist je meni bio super, takodje u pocetku dosadan.
Probaj FMA 2 brotherhood, on je skoro pocheo i radjen je po mangi i bez filera.
Cowboy bebop ima odlicnu muziku, super atmosferu i super kraj, ali radnja je samo nja.

Ako te zanima ecchi mozesh probati Golden Boya i Green Green.

Takodje ako iole volish boks, a i ako ga ne volish, probaj Hajime No Ippo.
Pozdrav!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 27/09/2009 23:19:35
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000