Daklem, kao što sam napisao u prvom postu: prepunilo se, hvala svima i ako netko ima ssto od naveenog za posudit, drage volje primam. Ako ne, na torrente. :)
Originally posted by mcn Dalen: Sg gledao kad je bio na nekoj TV, prvih par sezona. Onda pokušao Atlantis i nanervirao se. Možda jednog dana opet. Nabrojene SF-ove odgledao, hvala! mcn
Da, od "naših" bio je na OBN televiziji. Ne znam gdje su stali sa prikazivanjem, jer kad su oni počeli sa time, ja sam već sve odgledao. Sad trenutno gledam Supernatural. Iako tu seriju jako hvale, meni nije nešto. Ja ti imam puno toga (na Divixu), pa ako te nešto zanima, reci.
sve što sam ti predložio i možeš dobit ali ako želiš sve moraš doć po to (znam zločest sam za poludit :)) ako ima nešto od omog što sam ti predložio a da te jako jako zanima reci pa cemo rijesiti nesto
Ja mogu da ti posaljem ove moje, taman mi fali Sedmi pecat, pa to Deers moze da ti sredi. Mogu da ti narezem sve na jedan DVD, pa da ti posaljem postom, ako je izvesno da ce to da stigne kako treba, nemam iskustva.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Annie Hall 1977 All Quiet on the Western Front 1930 Twilight's Last Gleaming - R. Aldrich The Killers - R. Siodmak What's ever happened to Baby Jane Hush hush Sweet Charlotte - R. Aldrich All About Eve Aleksandr Nevsky (1938) 1973 – Badlands
Brasil Usual suspects (po moje najbolji film svih vremena, i ne, ne zato što je Spacey unutra) Mussa (par scena za pamčenje) Iako sam žensko ovi filmovi imaju sve osim romantike :)))
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm