Konačno... Naravno da su jedva čitljivi ali su dio kolekcije kako god okrenemo
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Da, baš me zanima kakva će biti priča.. Nevjerovatno je da u nizu od 30 epizoda baš niti jedna nije dobra.. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
na Trešnjevci nema.. ...*bem im! idem u SNK po podne da to riješim, odmah ću uzeti i Klasik 89 tamo
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
Na kioscima! Nevjerojatno,ali ova mi se možda čak i sviđa. Osobno mi je odlična scena gdje se dva ulična lopova susretnu i jedan poviče:˝Premijeru!˝ a drugi ˝Ministre!˝
Mila majko, dno dna je Himalaja za ovaj strip. Zbilja mi je nejasno što Bunker želi s Fordom. Pa jel ga itko pitao na CRŠ prije par godina koji mu je kurac?
Kad pomislim da su dostigli dno dna, a oni me iznenade. Pomislim oni su ludi sta izdaju, pa kad dalje razmislim - i nisu kad ja kupujem. Uzas!!!#%*@#^$#&#&%&*
za one koji skupljaju: tiskara kasni, radi toga br.34 još nije na kioscima ali uskoro će.. Ove godine očito ćemo imati samo 1o brojeva __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
pa ti ne čitaš to više.. loš si kolekcionar, prijatelju, loš.. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR