Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 24/09/2009 : 13:16:45
|
Tri dana pre roka!
Neiskazivo zadovoljtvo mi je da objavim da su danas iz štampe izašli:
ZABAVA ZA CELU PORODICU #11
koja donosi priču "Izdajnik!" by moja malenkost & Vlada Kuzmanov, with special guest stars Darko Macan, Bob Solanović & Mihajlo Dimitrijevski-TheMičo! O čemu se radi? Posle broja 10, Smitovi su na optuženičkoj klupi! Organizacija lovaca na čudovišta sumnja da je neko od njih prerušeni demon... i u pravu je! Plus, Legenda o Bombiju, vanbračnom potomku Bambija i Zombija, by me & TheMičo!
Na prvih nekoliko stranica bacite pogled ovde!
Pa onda:
SERGEJ STRIP #05
Seks! Religija! Sergej!... u "Maloj noćnoj muzici"! Plus, Krumpir vampir! Plus, "Pesme o Sergeju" by Goran Duplančić! I "g. Brka" lično - Mystax! A tu je i privju!
Last, but certainly not least...
ŽIVOTINJSKA KARMA 4!
Jeste, rekli smo u oktobru, ali smo poranili! Smak sveta je blizu! Provedite dane do očito neizbežnog armagedona cerekajući se uz nove zgode i nezgode Ralfa, Leslija, Dina, Brendi i ostatka ekipe!
Pogled na prvih trinaestak strana Karme bacite ovde!
Lavirintarije od danas popodne na Lavirintovom štandu na Salonu stripa, kao i u Darkwoodu i u Alan Fordu, a od iduće nedelje - nadamo se - u Trafikama!
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 24/09/2009 17:23:10
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 24/09/2009 : 16:57:50
|
lepe vesti
uzimam, direktno od izdavača |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 24/09/2009 : 17:10:19
|
Hvala drugari.
A evo i privjua za Sergeja. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13462 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Posted - 24/09/2009 : 20:53:46
|
ček ček! je li ova mm majca na coveru zzcp-a nekakva subliminarna poruka ili..... ili se ja samo nadam |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13462 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 28/09/2009 : 20:25:36
|
yahooooo, ovaj juhuuu!!! pazario zk i #10 i 11 zzcp (kad ce vise ovaj sergej da dodje na red kod mene, pitam se) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
night
Senior Member
Serbia
1608 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Posted - 03/10/2009 : 20:13:06
|
zzcp stvarno siba odlicno. ok, mozda je ovaj zadnji broj mala pauza jer se prakticno prepricavaju prosli dogadaji, ali danas sam prociato ponovo sve sveske i stvarno je zabavno. i scenaristicki i graficki, posebno mi se dopada kuzmanov. sto se tice lova na reference, evo samo par njih: Hari Sirer, ko nadzire nadzirace, ummmm, toliko za sad :) |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Posted - 04/10/2009 : 23:44:00
|
citam danas karmu #4 i kidam se od smeha :) ali jos nesto me jako zanima: sta je u originalu umesto hmh u konacnoj pobedi nad dabrovima? da probam: hootie and the blowfish? :) i da: dabre, idu kobre! ko bre? da bre! :D |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/10/2009 : 10:58:27
|
quote: Originally posted by Barker
zzcp stvarno siba odlicno. ok, mozda je ovaj zadnji broj mala pauza jer se prakticno prepricavaju prosli dogadaji, ali danas sam prociato ponovo sve sveske i stvarno je zabavno. i scenaristicki i graficki, posebno mi se dopada kuzmanov.
Jedanaestica je tu da podvučemo gde smo bili i šta smo radili, i onda da na poslednje dve strane to bacimo kroz prozor. ;)
sto se tice lova na reference, evo samo par njih: Hari Sirer, ko nadzire nadzirace, ummmm, toliko za sad :)
Ima još, naročito u Bombiju, al' ZZCP ipak nije Nathan Never gde je svaka druga scena referenca na nešto. ;)
citam danas karmu #4 i kidam se od smeha :) ali jos nesto me jako zanima: sta je u originalu umesto hmh u konacnoj pobedi nad dabrovima? da probam: hootie and the blowfish? :)
Barry Manilow i Mandy. I u trojci gde smo imali HMH je isto bio Manilow - njega tako prevodim, na opšte nezadovoljstvo ženskog dela moje familije. ;)
|
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/10/2009 : 14:14:33
|
A ne, Bombi ide uz "Lane moje". ;) |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 07/10/2009 : 12:07:48
|
@kico - imaš PM.
e stvarno nemam pojma ko je barry :) :stidi se:
Sad se foliraš da bi ispao mačo. ;)
Evo je Mandy:
http://www.youtube.com/watch?v=awMNpSOALBk |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Posted - 07/10/2009 : 13:09:54
|
ih, nemam pristup tubetu na poslu, jedva cekam da se dovucem kuci! (Nacho, Nacho man, i wanna be a Nacho man!) :) |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/05/2011 : 19:30:05
|
Kad stignem da je prevedem. Što, s obzirom na to da mi real life job i Darkvud oduzimaju strašno puno vremena, a žena i ZZCP ostatak, neće biti pre leta, ako i tad. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/05/2011 : 21:27:27
|
Ma ne kreće se - al' se ramišlja o tome. ;)
Nije zaboravljena. |
|
|
Topic |
|