Show program. Iako sam ostavio i dusu i srce i cash na salonu stripa, uz bezgranican i nicim opravdan optimizam nadam se i dolasku na sajam. Cak sta vise, preskacem Srbija-Rumunija sad za vikend samo da bih dosao na sajam! Nadam se pozitivnom ishodu i prisustvu na okupljanju. Eh da, 201, 115kg, brada. Uocavam nekakvu cudnu paternu trocifrenih kilograma i brada...
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Show program. Iako sam ostavio i dusu i srce i cash na salonu stripa, uz bezgranican i nicim opravdan optimizam nadam se i dolasku na sajam. Cak sta vise, preskacem Srbija-Rumunija sad za vikend samo da bih dosao na sajam! Nadam se pozitivnom ishodu i prisustvu na okupljanju. Eh da, 201, 115kg, brada. Uocavam nekakvu cudnu paternu trocifrenih kilograma i brada...
Nadam se i ja Đetiću da ću doći na sajam, pa da već jedom upoznam vršačkog zeta!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Moze kod nekog izdav. standa, a moze i kod nekog od popularnih prodavaca...jako je bitno i da ne bude guzve na tom mestu.
Najbolje kod štanda Veselog četvrtka u subotu?
To bi bilo najbolje...bilo bi dobro da neko ko ide prvih par dana pusti ovde informaciju gde je najmanja guzva. To je bio problem i prosle godine, kada smo se takodje dogovarali ali nekog masovnijeg susreta nije bilo.
A-haa! Krenuli dogovori oko sajma! Dobro, lepo bi bilo da se druzimo malo tamo... Lako za prepoznati: -177 cm -88 kg -glava mi stoji naopacke -grcki tip lepote (narocito u profilu, poput Boba Rocka) -u pokretu ispustam umilne glasove poput velikookog avetnjaka
A-haa! Krenuli dogovori oko sajma! Dobro, lepo bi bilo da se druzimo malo tamo... Lako za prepoznati: -177 cm -88 kg -glava mi stoji naopacke -grcki tip lepote (narocito u profilu, poput Boba Rocka) -u pokretu ispustam umilne glasove poput velikookog avetnjaka