Inace, cudno mi je da je Fizi dobio tako malo glasova. Ipak je on igrao jako, jako vaznu ulogu u Zagorovim zivotu, ako i Salivenovi uostalom, kojih takodje nema. A nema ni mnogookog
Nemo' se smejete, al'... obrni-okreni, iz nekog neobjašnjivog razloga na reč 'sidekick' kao prva asocijacija mi dolazi Supermajk u "Povratak Supermajka".
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Volim da citam knjige Edgara Alana Poa,ali kada sam ga video u Zagoru i Magicnom Vetru morao sa da povratim.(vise puta u nekoliko dana) Ozbiljno razmisljam o novom suprer heroju Mocnom Piletu sa velikim sisama. ljudskom neukusu nema kraja. Najbolji Zagorov buraz el jaran je Tonka ali ne i najzanimljiviji.
Volim da citam knjige Edgara Alana Poa,ali kada sam ga video u Zagoru i Magicnom Vetru morao sa da povratim.(vise puta u nekoliko dana) Ozbiljno razmisljam o novom suprer heroju Mocnom Piletu sa velikim sisama. ljudskom neukusu nema kraja. Najbolji Zagorov buraz el jaran je Tonka ali ne i najzanimljiviji.