cortova skulptura je savršena šteta što umjetnik(ci) nije više pažnje posvetio temeljenju i odnosu skulpture i terena, jer izgleda kao da stoji na nekakvom šahtu, mogli su temelj ukopat, spoj produžit i corto bi stajao na zemlji i gledao u daljinu
if you tolerate this, then your children will be next
Ovo sam već postavljao na odg. topicu, ali šta ima veze... - radi se o dešavanju 2009, l’année de la bande dessinée a Bruxelles. Tintin je ove godine proslavio 80. rođendan i tim povodom je na La Grand’Place u Bruxellesu oslikana naslovnica za epizodu "Objectif Lune" dimenzija 32m x 21m!
Ne znam koji je to odg. topic, ali postavicu ovde jer odgovara i ovoj temi.
Radi se o Hergé muzeju, posvecenom radovima Georges Remi-ja. Muzej se nalazi u Louvain-la-Neuve, malom mestu blizu Brisela. Muzej je projektovao arhitekta Christian de Portzamparc.
Evo i zanimljivosti za kolekcionare. Ovo je klasican stan negde u Fracuskoj (verovatno Pariz), koji je adaptiran za potrebe kolekcionara knjiga i stripova.
Ukoliko vam se svidi, i ukoliko zelite isto ili cak bolje od ovoga, slobodno se javite
Eto, Brisel je definitivno grad stripa. Kako je dobro ziveti u takvom okruzenju Setas gradom, kad ono, na zidu tvoj omiljeni strip Javis mu se, popricate malo i tako to...ponekad i popijes caj sa njim
Evo jos jednog od mnogobrojnih zidova iz grada stripa.
Poruka koja će da posluži da se ovaj topic vrati na prvu stranu, gde će ga već nako primetiti i postaviti još slika. Hvala toj (ili tim) dobroj osobi u napred.