Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/10/2009 : 00:47:33
|
Evo i malo informacija o novim knjigama Texa Willera...
Knjiga 27 - ISKONSKI JUG - ukupno 160 stranica - 1 naslovnica unutra, cijena 110 kuna u ducanu Libellus scenarij: Gianluigi Bonelli - crtež: Erio Nicol#242;
Knjiga 28 - DVA SUPARNIKA - ukupno 148 stranica - 1 naslovnica unutra, cijena 110 kuna u ducanu Libellus scenarij: Gianluigi Bonelli - crtež: Erio Nicol#242;
Veliko hvala u Gastonovo i moje ime Doku, Silviji, Melini, Mirni, Dekari i Zlaji na njihovu predanu radu kako bi ova izdanja bila na najvisoj mogucoj razini!
Krajem ovog mjeseca trebalo bi biti u prodaji...
![](http://libellus.hr/libellus_najava/Tex_Willer_Knjiga_27_naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/Tex_Willer_Knjiga_27_Korica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/Tex_Willer_Knjiga_28_naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/Tex_Willer_Knjiga_28_Korica.jpg)
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/534495.jpg)
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
mars1
New Member
![](icon_star_gold.gif)
207 Posts
Member since 07/12/2007 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/10/2009 : 08:09:33
|
bravo, ona druga naslovka je najbolja do sada.Kakvo divno tijelo.Tex je izpao Villi malo lošije ali to neče nitko primjetit.Ja sam zadivljen....Libellusom naravno. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
dino1984
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/good_night_white_pride.gif)
Austria
554 Posts
Member since 31/05/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 15/10/2009 : 10:07:47
|
sad bi moglo ono standardno....skupo ljudi,skupo. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7866 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 15/10/2009 : 11:20:26
|
Tex če je odvezat odmah, e da je njegovom mjestu Karson,to bo potrajalo. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 15/10/2009 : 11:40:47
|
hhh...hi....hi a najava stoji več skoro pola dana a Texa Willera nigdje. da nije odustao od Texa? Ili je piče uzelo svoj danak? |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 15/10/2009 : 12:21:58
|
Već 28 knjiga, pa koliko to pokriva brojeva redovne serije. Ne da mi se brojati, ali sigurno najmanje pedeset! Svaka čast!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile.gif) |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
hrvoje23
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mno.jpg)
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2009 : 15:04:14
|
quote: Originally posted by kasper
Jel mi se to cini ili je Tex nesto ubrzan u odnosu na prosla vremena... lepo lepo ![](icon_smile.gif)
Pa nije lose odraditi ponekad i nesto unaprijed...![](icon_smile.gif) |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 15/10/2009 : 15:08:10
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by kasper
Jel mi se to cini ili je Tex nesto ubrzan u odnosu na prosla vremena... lepo lepo ![](icon_smile.gif)
Pa nije lose odraditi ponekad i nesto unaprijed...![](icon_smile.gif)
Samo ti udri druze. Em valja, em nije reprint ![](icon_smile_approve.gif) |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2009 : 15:10:24
|
quote: Originally posted by dcopic
Već 28 knjiga, pa koliko to pokriva brojeva redovne serije. Ne da mi se brojati, ali sigurno najmanje pedeset! Svaka čast!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile.gif)
Mislim oko 62-63 redovna broja. |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2009 : 15:11:11
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by hrvoje23
Kako ga je "skinuo" puskom na prvoj naslovnici... Super!
kako ce je skinuti,,hm ,"puskom na drugoj naslovnici... Super!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Nece je Tex ni taknuti, ali hoce netko drugi...![](icon_smile_big.gif) |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Posted - 15/10/2009 : 15:14:12
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by hrvoje23
Kako ga je "skinuo" puskom na prvoj naslovnici... Super!
kako ce je skinuti,,hm ,"puskom na drugoj naslovnici... Super!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Nece je Tex ni taknuti, ali hoce netko drugi...![](icon_smile_big.gif)
Nemoj mi samo reci da je Karson ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) Ovaj Nishlija ce dici nos,necemo moci da ga spustimo na zemlju naredna 20 dana...![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_clown.gif) Eh i on nesto da prcne![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_clown.gif) |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/10/2009 : 15:36:24
|
quote: Originally posted by teller
hhh...hi....hi a najava stoji več skoro pola dana a Texa Willera nigdje. da nije odustao od Texa? Ili je piče uzelo svoj danak?
Na rehabilitaciji sam u Niskoj banji,pa pobegnem tek popodne. Evo me sad,a ne zure nista,za ovu godinu fale jos 2 knjige da bi se ispostovao broj![](icon_smile_approve.gif) Zato Dado,ne siri neistine da ste nesto uradili pre roka![](icon_smile_shock.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
76
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2638 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 15/10/2009 : 17:41:09
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by teller
hhh...hi....hi a najava stoji več skoro pola dana a Texa Willera nigdje. da nije odustao od Texa? Ili je piče uzelo svoj danak?
Na rehabilitaciji sam u Niskoj banji,pa pobegnem tek popodne. Evo me sad,a ne zure nista,za ovu godinu fale jos 2 knjige da bi se ispostovao broj![](icon_smile_approve.gif) Zato Dado,ne siri neistine da ste nesto uradili pre roka![](icon_smile_shock.gif)
S ova dva Texa je nadoknađen zaostatak iz prošlih godina. A ove dvije knjige su mi nešto anoreksične, "Kanadski pobunjenici" su deblji od obje zajedno. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|