Ovaj mi zabavan Pise na pocetku stripa, drzavni udar u Patagoniji. Pretpostavljam da se odnosilo na Argentinu, narocito ako se ima u vidu kakve su turbulencije pratile tu zemlju u to vreme...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Nije ti Alan Ford kao Zagor da su svi dobri apsolutno dobri i svi losi apsolutno losi. Iako je u pitanju crno-bijeli strip, njegov svijet nije ni malo crno-bijel, nego tako sarolik. Usudio bih se zakljuciti: Alan Ford jeste crno-bjeli, ali je tako u boji!
Okej sad sam pročitao opet poslednju epizodu Mangia sage. Jeste se ispostavilo da je War unuk Ronalda Garreta,ali War nije bio vođa Mangie niti je bio umešan u njihove delatnosti.Sam je rekao Broju 1 da otkad je saznao za Mangiu da pokušava da je uništi.
Sta? War jeste vodja, bar teoretski... Odakle znam da li ce Bankeru da padne na pamet da stavi Wara kao glavnog protivnika, jer ce da ispadne da je on u stvari sve vreme bio negativac... Svakkve nebuloze znaju da se vide kod njega ... Zar sam ja na redu?
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.