forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Pohvala za dveribada!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 20/10/2009 : 23:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message  Reply with Quote
Eto, samo da čovjeka pohvalim, žena mi je na aukcijama.hr kupila neke stripove od dveribada (uvezani miki mausi iz 1973!), čovjek je stripove donio, i još nije htio naplatiti ništa! Navaljivala je da plati ali nije htio, kad je došla do mene i ispričala mi, rekoh, moram čovjeku platiti pivu, dvije, tri, nema smisla! Još je komentirala da se na njenim aukcijama (ne stripovi) ovakvo nešto ne događa, čak te zezaju za kunu, dvije!
Ovo sam napisao da se zna i da mu se zahvalim, ali nije poziv da sad svi od njega traže besplatne stripove! Haugh!

Mjesta, mjestaaaaa!

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/10/2009 : 08:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Svi treba da registrujemo zene da kupuju stripove kod dveribada!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 21/10/2009 : 13:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Svi treba da registrujemo zene da kupuju stripove kod dveribada!

eto ti sad, znao sam da nisam trebao napisati ovaj topic...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 21/10/2009 : 14:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Meni je topic dobar,pogotovo ovo navaljivanje da se plati.
Meni uvijek papreno naplati,tvoja zena mora da je imala srecu kad nije htjeo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/10/2009 : 15:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
meni je to sumnjivo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 21/10/2009 : 17:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message  Reply with Quote
quote:
meni je to sumnjivo

Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 21/10/2009 : 17:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

meni je to sumnjivo

Da mu ipak ne platim pivu?

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 21/10/2009 : 20:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zoemis

Eto, samo da čovjeka pohvalim, žena mi je na aukcijama.hr kupila neke stripove od dveribada (uvezani miki mausi iz 1973!), čovjek je stripove donio, i još nije htio naplatiti ništa! Navaljivala je da plati ali nije htio, kad je došla do mene i ispričala mi, rekoh, moram čovjeku platiti pivu, dvije, tri, nema smisla! Još je komentirala da se na njenim aukcijama (ne stripovi) ovakvo nešto ne događa, čak te zezaju za kunu, dvije!
Ovo sam napisao da se zna i da mu se zahvalim, ali nije poziv da sad svi od njega traže besplatne stripove! Haugh!

..hvala! Oprosti,ali ne znam jel se poznajemo,ne sjećam se tko je iza nick-a.
Uglavnom,rijetko da supruga kupuje stripove za muža-svakako ljep primjer!
Nisi trebo ovo pisat na forumu jer nije niti bitno tih par stripova,ovako će bit,kao što već i je, par šala na tvoj račun!

Pozdrav tebi i simpatičnoj tvojoj gospođi i ako bude prilika za upoznavanje,platiš kavu.Pozdrav
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 21/10/2009 : 21:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Pa eto ti formula,pošalji ženu!

Jedino moraš pazit i opomenut ju da ne prima poklone,teška su vremena,a i pokloni su ustvari postali "kupovanje prijateljstva".
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/10/2009 : 21:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Odlicna je to zena kad ti kupuje stripove, meni bi moja oci izvadila, kad bi morala da mi kupuje stripove!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 21/10/2009 : 21:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

..hvala! Oprosti,ali ne znam jel se poznajemo,ne sjećam se tko je iza nick-a.
Uglavnom,rijetko da supruga kupuje stripove za muža-svakako ljep primjer!
Nisi trebo ovo pisat na forumu jer nije niti bitno tih par stripova,ovako će bit,kao što već i je, par šala na tvoj račun!

Pozdrav tebi i simpatičnoj tvojoj gospođi i ako bude prilika za upoznavanje,platiš kavu.Pozdrav

Nismo se upoznali ali bit će prilike, ne sumnjam! Netko će na to gledati kao na sitnicu, ali ja gledam gestu, obično prodavatelj ZAHTIJEVA da mu se dođe doma ili gdje njemu paše a ti si donio stripove (i to je već za pohvalu) i još nisi naplatio. E da, pa kud mi zamota stripove u Zagorov poster, kad sam razderao paket skužio sam ali kasno...

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 21/10/2009 : 21:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:

quote:
Originally posted by lwood

meni je to sumnjivo

Da mu ipak ne platim pivu?

stari, zena ti nesto presucuje.v

Samo modra skvo je dobra skvo?
Ma super je ona, a i ostali su naučili da mi npr. za rođendan ne kupuju neke nja nji stvari već stripove, ne mogu fulat!

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 22/10/2009 : 20:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Porter

Pa eto ti formula,pošalji ženu!

Jedino moraš pazit i opomenut ju da ne prima poklone,teška su vremena,a i pokloni su ustvari postali "kupovanje prijateljstva".

Pa ne znam dal da je saljem
Inace kakav si u privatnom zivotu,da li si grub?

Jeste kaze se prijateljstvo se ne kupuje,ali ipak je bolje kupiti prijatelja vec prodati neprijatelju.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000