forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MM GIGANTI & NN GIGANTI
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 18/06/2008 : 16:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
baš me zanima na šta liči da vinjina "desetka"...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/06/2008 : 16:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Za one koji ne znaju talijanski, a ide im engleski...

http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=40&numero=9&subnum=

http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=40&numero=10&subnum=

http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=40&numero=11&subnum=

Ovaj 11. iz 2007. je u potpunosti podržavajući za novi spin-off o Euroazijskom ogranku agencije, zar ne?

Djole, desetka se nadovezuje na redovnu seriju, poslije rata sa orbitalnim stanicama? Ili?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 18/06/2008 16:52:37
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/06/2008 : 18:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom - nadovezuje se na La morte bianca, Il circo bianco, Il volto del lupo i Il carnefice. I još malo pa direktno se nastavlja u Universo Alfa #1.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/06/2008 : 21:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MladenT

Malo sam pretrazivao internet danas i pronasao podatak da je navodno reprint MM giganta 1 i 2 u tisku. Jel to tocno? Podatke sam nasao u NSK.

Nije tocno.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/06/2008 : 12:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Kronologija da, a što sa stotinjak kronoloških epizoda redovne serije?

Pa ove godine ide nova Libellusova tura
plus specijalac broj 6
to hvata cijelu kronologiju...
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 19/06/2008 : 15:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Uglavnom - nadovezuje se na La morte bianca, Il circo bianco, Il volto del lupo i Il carnefice. I još malo pa direktno se nastavlja u Universo Alfa #1.

hm,malo je suvišno čitat ove nove gigante prije regularnih...
evo završavam 8. gigantić,zaokružujem ep i to je to za sad

mislim da ću ih odma nabavit(tj. ne mislim neg znam) ali odolit čitanju jer...kvarit će dojam regularnih

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/06/2008 : 17:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Dopao mi se NN Gigant "Dvije neprijateljice"... gomila likova, solidno, vješto razrađena priča o paralelnom univerzumu koji dejstvuje poput zrcalnog odraza, što je jako dobra fora da se u igru vrate likovi za koje smo mislili da to više neće biti moguće.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 24/06/2008 : 00:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
Dvije neprijateljice je odličan

NN gigant 8 pak mi se nije baš tak dopao...scenaristički mnogo zanimljivih tema no krivo i nedovoljno iskorištenih....

a što se tiče Martija
pa Grad Magova mi je čist dobar,odličan sve do samog kraja,gdje je sve nekako nabrzaka scenaristički završeno,kao da mu je pofalilo stranica...
možda da je manje snage i prostora korišteno na neke nebitne situacije...
i apsolutna 1 za naslovnicu...

a Anđeo zla...odličan,totalno ne martijevski,razrada likova s daškom duše,podsjetio me na nathana

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!

Edited by - darkraver on 24/06/2008 01:01:11
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/07/2008 : 14:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Završilo Nautilusovo posljednje putovanje... i thank god for that. Netko, kao recimo Medda, bi možda od završetka učinio scenarijem začinjeniju, solidniju, epsku dramu, no Vietti očito smatra da je brzopleti, akcioni završetak i više nego dovoljan. Serviran nam je jedan jako patetični happy ending gdje se za naše aktere sve riješilo na najbolji mogući način.

Bezzze...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/07/2008 : 23:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam 'Dvije neprijateljice' i, iskreno, ne znam što da mislim.

S jedne strane je odličan spoj SW-a, ST-a i bezbrojnih drugih SF-ova pun brojnih zanimljivih likova.
No, s druge strane, mnogi od tih likova su neiskorišteni, ima mnogo pretjerivanja u omjerima moći u drugom svemiru, kraj je zbrzan, te nalazim 2 velike nejasnoće koje me živciraju:

1. Tko je našao i klonirao Nema u drugom svemiru, pošto se vratila zla Ann koja je brzo uništila Tehnodroide? Mislio sam, možda su ga našli Link ili C-09 iz tog svemira, ali Ann je brzo prebacila sve 'strojeve' na svoju stranu.

2. Kako je Susan srela Nema, ako Tehnodroidi koji su uništili njenu kuću vjerojatno nisu više niti bili živi, te je nikakav Nautilus nije trebao spasiti? I zašto ta Susan nije stara kao Nemo, iako su oba svemira u vremenski u istoj godini?

Sad mi još preostaje 'Posljednje Nautilusovo putovanje' oko kojeg sam također vrlo skeptičan i jedva čekam da napokon završi ta saga o Nemu i Artisiji u kojoj dolazi do velikog pretjerivanja.
Sad bih želio da je ta priča završila u trećem gigantu.
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 06/08/2008 : 12:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
A kad ce novi giganti MM 11-12 i najavljeni reprinti 1-2? Postoji li mogucnost reprinta 3-4 teamupa NN&MM br. 1?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 06/08/2008 : 17:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MladenT

A kad ce novi giganti MM 11-12 i najavljeni reprinti 1-2? Postoji li mogucnost reprinta 3-4 teamupa NN&MM br. 1?

Giganti idu za CRŠ
a reprint team-upa se neće raditi...
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 07/08/2008 : 10:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
A redovni 11 i 12?
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 10/11/2008 : 11:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
evo došao je i red na ova dva giganta ... na mene osobno prvi nije ostavija neke dojmove pa ga neću ni komentirati ... Drugi me oduševia ... prvo sam se cilo vrime pita di je Martin ... ali priča je tekla glatko i bez njega ... sam negativac je vrhunski odrađen bez imalo grižnje savjesti ... malo me odnos između njega i sestre podsjetija na monstera (Johan i Anna) ali samo malo i izgledom su slični ... nekako je čudan kraj koji sam čita i više puta ... da sam tek u zabilješkama na kraju malo bolje to poveza ... jako kvalitatan gigant koji se brzo čita,pun je akcije i dobra podloga za film.Preporučam
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2008 : 11:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Uskoro i najava novih, vjerujemo da ce izaci jos u ovoj godini...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/11/2008 : 15:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Uskoro i najava novih, vjerujemo da ce izaci jos u ovoj godini...

Ajde - drmaj!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/10/2009 : 02:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Bash prochitah 10 MM gigant i JEBOTESHTOJEOVODOBRO!!!! Dakle, Morales je definitivno trenutno najbolji scenarista Martija, jer su dva najbolja giganta njegovih ruku delo. Moderno, elegantno napisano, radnja ima strukturu i likove, zaplet, preokrete, rasplet, izvanredno zaokruzhene protagoniste i fenomenalnog antagonistu. Jeste da nije klasichna "Marti" epizoda u strogo formalnom smislu (nema ortaka koji zovu u pomoc, Martijevih monologa i sl.), ali ima sva sushtinska martijevska obelezhja. Bash me je osvezhio.

Nego, Kurunire, crni sine, Shiran Shiran? SHIRAN SHIRAN? Totalno si podbacio kao americhko-istorijski fetishista. Sad mi je tek drago shto sam kukao da se vratish, da mogu da te zezam.

Edited by - Le Samourai on 25/10/2009 02:04:45
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6192 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 25/10/2009 : 08:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
I mene je gigant 10 oduševio,a ako ćemo pošteno,sve što je Morales napisao(i nacrtao) za Martija je nadprosječno.Najviše mi se sviđa što su Moralesove priče "ozbiljne", sa puno prisnih emocija, dobro okarakterteriziranih likova,dok su Castellijeve u zadnje vrijeme dosta neozbiljne,sve više nalik na nekakvu zajebanciju/parodiju.Moralesov Marti (bar meni) nikad nije bio smiješan,već upravo suprotno.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/10/2009 : 11:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
meni je deseti gigant uz 4. najbolji

kakav kec i jedinica :D smorovi

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/10/2009 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Bash prochitah 10 MM gigant i JEBOTESHTOJEOVODOBRO!!!! Dakle, Morales je definitivno trenutno najbolji scenarista Martija, jer su dva najbolja giganta njegovih ruku delo. Moderno, elegantno napisano, radnja ima strukturu i likove, zaplet, preokrete, rasplet, izvanredno zaokruzhene protagoniste i fenomenalnog antagonistu. Jeste da nije klasichna "Marti" epizoda u strogo formalnom smislu (nema ortaka koji zovu u pomoc, Martijevih monologa i sl.), ali ima sva sushtinska martijevska obelezhja. Bash me je osvezhio.

Nego, Kurunire, crni sine, Shiran Shiran? SHIRAN SHIRAN? Totalno si podbacio kao americhko-istorijski fetishista. Sad mi je tek drago shto sam kukao da se vratish, da mogu da te zezam.

a zadnja stranica desetice jedan je od najjacih svrsetaka u stripu, kako mocno!
sad bih se mogao vaditi da od posla koji obavljam u MMG otprilike 10 stranica na dan (!!!) ne mogu sve uhvatiti, ali ni ja ni itko od ekipe (pretpostavljam) pojma nema sto hoces reci, niti mi te rijeci ista znace niti ih se sjecam...
slobodno podijeli znanje...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/10/2009 : 17:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by Le Samourai

a zadnja stranica desetice jedan je od najjacih svrsetaka u stripu, kako mocno!
sad bih se mogao vaditi da od posla koji obavljam u MMG otprilike 10 stranica na dan (!!!) ne mogu sve uhvatiti, ali ni ja ni itko od ekipe (pretpostavljam) pojma nema sto hoces reci, niti mi te rijeci ista znace niti ih se sjecam...
slobodno podijeli znanje...

Nisam ga jos procitao,al' mozda misli na Kenedijevog(Robert) ubicu koji se zove Sirhan Sirhan
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/10/2009 : 17:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
valjda. jbga, nisam na ti s takvim stvarima, a ocito je i ostalima promaknulo... ne sjecam se toga uopce, niti da sam registrirao...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/10/2009 : 18:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Nisam ga jos procitao,al' mozda misli na Kenedijevog(Robert) ubicu koji se zove Sirhan Sirhan

Cekaj, a sta mu je ime, a sta prezime

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/10/2009 : 20:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

valjda. jbga, nisam na ti s takvim stvarima, a ocito je i ostalima promaknulo... ne sjecam se toga uopce, niti da sam registrirao...

Verovatno na to misli cim pominje da si americhko-istorijski fetishista
A jos nisam stigo da procitam nekoliko poslednjih giganata. Jbg,MM citam samo odmoran i kad imam dosta vremena,inace mi se desava da pola ne ukapiram
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/10/2009 : 20:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Tex Willer

Cekaj, a sta mu je ime, a sta prezime

Robert mu je ime a Kenedi prezime
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000