Upravo procitao ovog Brindisijeveg i palac gore! Crtez je prva klasa, balzam za oci, a i koliko god sam na pocetku mislio da ce ovo biti prosjecni Nizzi, znaci krs od price, polako je postajalo sve bolje i bolje. No, nije neki izuzetak, ali sigurno barem malo bolje od prosjecnog ako ne -4/5. Znaci, preporuke za kupnju, barem sto se crteza tice. Hm, jedino sto Kit Willer na nekoliko vinjeta izgleda ko DD, barem iz profila.
Sad samo da ovaj Filippuccijev ne razocara, u sto cisto sumnjam.
Pa gde ih vec pronadje nesreco jedna Pise pocetkom 11.meseca
Upravo procitao ovog Brindisijeveg i palac gore! Crtez je prva klasa, balzam za oci, a i koliko god sam na pocetku mislio da ce ovo biti prosjecni Nizzi, znaci krs od price, polako je postajalo sve bolje i bolje. No, nije neki izuzetak, ali sigurno barem malo bolje od prosjecnog ako ne -4/5. Znaci, preporuke za kupnju, barem sto se crteza tice. Hm, jedino sto Kit Willer na nekoliko vinjeta izgleda ko DD, barem iz profila.
Bre Poli odgovori kad te covek (to je, sto bi reko Curunir, upitno) lepo pita. Jesu stvarno izasli? Ili mozda citas talijanske?
Bre Poli odgovori kad te covek (to je, sto bi reko Curunir, upitno) lepo pita. Jesu stvarno izasli? Ili mozda citas talijanske?
Pa ovaj, khmm...khmm... pa ko kaze, da sam citao ili SA ili talijanske...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ja mislim, da je odradjen super, pogotovo prijevod ali narafski kupit cu i origini. Btw, barem koliko je meni poznato ovaj Texone ne postoji kao pirat, znaci tiskan izvod. Skoro zaboravio, Mali soko ovdje i nije prikazan ko neki dasa (citaj: dostojni sin Nocnog orla ), i pri tome ne mislim na to da na par slika lici Dylanu. Nekako mu je Nizzi ovdje namjenio malo vise djetinjastu ulogu. Ali zato crtez... . Istina, dosta precizan ali zato su neki likovi ko iz neke komedije (u pozitivnom smislu), kakve face, pogotov Smiley.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
A, jeste li ikad izmerili tezinu jednog giganta? Ovo me zanima jer bih htio znati kolka bi bila postarina kad bih ga kupio na aukciji? Hvala
Oko 1.200 g po stripu.
Uh, sto je tesko ne mogu ni dva giganta spakovati u jedan paket tiskanicu. Moracu da se snalazim na neki drugi nacin. Najlepse hvala markolar na informaciji,i blago tebi sto imas sve gigante.
Da, poskupljenje je i bilo očekivano. Ali nemoj zaboraviti da su giganti na početku bili 115, pa su onda pojeftinili na 100. Ipak, ovo je i dalje jeftinije u odnosu na mnoga Libellus Tex izdanja, ako pri tome još uračunamo gigant a4 format i broj stranica.
Bio na njihovom štandu - ovi Texonei se prodaju po redovnoj cijeni od 120 kn. Koliko sam vidio, na sniženju je ovogodišnji Blueberry - sa 79 na 70 kn. Za ostalo nisam gledao...
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.