forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 VELIKI SKUP FORUMAŠA 31.10. - SAJAM KNJIGA!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 15:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ljudi ne znam na čemu ste, ali ja nisam ni bio na sajmu.
Ovaj za koga tvrdite da sam ja liči na Nemanju Vidića, a kako sam čuo , Nemanja je veliki strip fan, a i pauzira ovo kolo u Engleskoj zbog kartona, pa pretpstavljam da je doleteo na do sajma i predstavio se kao Anto. Kakav lošak!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/11/2009 : 15:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
xD

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/11/2009 : 16:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Ja da kažem da mi bilo super. Krivo mi što nisam sa svima ostao duže morao da stignem Delana, a posle da trčim u bioskop :D

Upoznao sam dosta forumaša

Kada sam pristigao na stand belog puta, pored kreshe koga sam znao od ranije upoznao sam: Dessu, Gibicu, Vladu, Imrahila.
Sve super likovi :D Tu sam upoznao i beliput press i video Gosn bobana :D

Onda me je Srdjandj dobro nasmejao xD, tu su bili anto, morison, pedja 67, a iz vidjenja sam takodje video mnoge :)

Pozdrav svima njima(izvinjavam se ako sam nekog zaboravio :))

I meni je drago deco da sam vas skoro sve upoznao, naročito ove najmlađe, carevi ste, nema šta, a jedino sam Krešu znao od ranije!
Samo napred, kad dođete u moje godine, bićete kolekcionari sa ogromnim brojem stripova! Nemojte samo da odustanete.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 01/11/2009 : 16:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
Jebiga,ja sam bio na sajmu do 14h ,nisam imao vremena za više.Sreo sam par forumaša koje znam od ranije i krivo mi je što nisam upoznao nove,ali biće prilike...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/11/2009 : 16:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

Ovaj prvi XXX pored Doce, sam ja..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/11/2009 : 16:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ljudi ne znam na čemu ste, ali ja nisam ni bio na sajmu.
Ovaj za koga tvrdite da sam ja liči na Nemanju Vidića, a kako sam čuo , Nemanja je veliki strip fan, a i pauzira ovo kolo u Engleskoj zbog kartona, pa pretpstavljam da je doleteo na do sajma i predstavio se kao Anto. Kakav lošak!

Pa, tačno si me na njega potsećao sve vreme. Inače, još uvek se smejem jednoj tvojoj fori, odnosno našoj reakciji na istu, ali to već nije za forum iz opravdanih razloga.

Neću da nabrajam koga sam sve upoznao(većina se vidi na slikama), nego ću samo reći da sam još uvek pod utiscima ovog prelepog druženja i da jedva čekam sledeću priliku za ovakvo okupljanje.
Veliko hvala našim domaćinima pedji67 i culfisu, i naravno Slobi. I za kraj, jedno super-hvala srdjandj-u na odličnoj rakiji uz koju je cela atmosfera imala još bolji ukus.

Pozdrav svima do sledeće prilike!!
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 01/11/2009 : 17:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Na zalost , nisam bio , lepi ste na slikama , samo me zanima jel bio cika Wizard na sajmu , jel ziv ?

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/11/2009 : 19:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Jako mi je drago da sam upoznao toliko kvalitetnih ljudi! Odlicna ekipa, odlicno druzenje, dan za pamcenje...Da, i ja se nadam da ce ovo prerasti u tradiciju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/11/2009 : 20:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Jako mi je drago da sam upoznao toliko kvalitetnih ljudi! Odlicna ekipa, odlicno druzenje, dan za pamcenje...Da, i ja se nadam da ce ovo prerasti u tradiciju!

Imao sam osećaj da se poznajemo 100 godina, a prvi put smo se videli...
Valjda zbog južnjačke krvi?

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/11/2009 : 20:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa da l' ces da ga pamtis racunajuci na kolicinu alkohola koju si popio?
Zli jezici ( citaj Srdjandj ) ti vec promenili nick u Sundjer Bob.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/11/2009 : 20:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Imao sam osećaj da se poznajemo 100 godina, a prvi put smo se videli...
Valjda zbog južnjačke krvi?

A koliko smo samo telefonskih razgovora obavili, a? Ali, bice da je ipak juznjacka krv primarna stvar!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/11/2009 : 20:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Pa da l' ces da ga pamtis racunajuci na kolicinu alkohola koju si popio?
Zli jezici ( citaj Srdjandj ) ti vec promenili nick u Sundjer Bob.

Ma videh ja to..sta ima lose sto sam se slikao sa Bernardom? Ja ga u stvari 'teo da pitam da li su on i Kico stvarno blizanci..i zasto nije poveo i njega?..hmmm..i opasno mi bese krivo jer profa ode nekih pola sata pre toga, znam da je imao i on jedno ZANIMLJIVO pitanje za Bernija..
I da, apropo profesora-inza, profa je zaista jako dobar i kvalitetan covek, jako mi je drago sto sam ga licno upoznao!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 20:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

tumen,doca,srdjandj,anto,sawitch

doca,profesor-inz,anto,srdjandj,morrison,culfis

legende

Edited by - anto on 01/11/2009 21:07:13
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/11/2009 : 20:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
AU, koja ludaraaaaaa!!!!!!!!

DOCO, brate, KEVA DUKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 20:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
SRANJE, ubi me internet
stavljam ove tri slike pola sata
imam još 13 slika
sale legendo, šteta što nisi došao

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/11/2009 : 20:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Hvala care, i meni je nevidjeno zao

Rekao sam ja onom izdajniku Bruce Wayneu da vas pozdravi sve onako kolektivno, ali ocigledno je opet spavao na pogresno uvo

Veliki pozdrav za sve!!!!!!!!!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 21:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ne brini se , preneo je pozdrave !

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/11/2009 : 21:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Što si Docu stavio horizontalno, misliš ono popio pa zalego zajedno sa profom...

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7970 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/11/2009 : 21:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
a kam ga stefa?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/11/2009 : 21:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Evo da ispravim ovo, da se ljudi lepo vide!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 21:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

doca,culfis,prof-inz,srdjandj,kruger,morrison

docina bivsa ucenica, elfak,doca

sawitch,doca,dessa,marjan(celokupna lms/ys edicija),elfak,srdjandj,kruger,profesor-inz,bruce nasmejani wayne
cuce :morrison,pedja67,pedjin segrt

kruger,profesor,nasmejani,srdjandj,tumen

pedja&customers

Edited by - anto on 01/11/2009 21:25:24
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/11/2009 : 21:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Stalno mi Docu stavljaš naopako, šta ti je?

Edited by - srdjandj on 01/11/2009 21:18:45
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 21:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

dessa,anto,prof-inz,bruce,srdjandj,tumen
morrison,doca,pedja67

elfak,marjan,anto,solid snake,prof-inz,bruce w.,solid snakeov drugar,srdjandj,dcarapo,kruger
dessa,doca

Edited by - anto on 02/11/2009 00:38:05
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/11/2009 : 21:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Odlicne slike :D

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 01/11/2009 : 21:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Slatka Ana Marija ima slatku majicu, dal se i to moglo kupiti? Majicu, pozdrav svima

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000