forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Libellus na INTERLIBERU
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 03/11/2009 : 22:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Fino, bit će nešto za kupiti.

No sikiriki
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 05/11/2009 : 11:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Jel primate kartice?Hm, znam da je negdje prije već bila prepiska oko ovoga u striparnicama, ali tamo će biti puno lutalica s karticama...ja između ostalog, pa eto...pitam da ne skitam.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/11/2009 : 11:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Na zalost nece biti mogucnosti kupnje karticom na Interliberu...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15644 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/11/2009 : 12:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
samo cash and carry

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 05/11/2009 : 12:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Bit će : carry on

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
451 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 05/11/2009 : 18:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message  Reply with Quote
mene zanima da li u ovoj akciji kupi 5 plati 4 mogu npr. uzeti stripove od dva razlicita junaka? recimo, dva mister noa i tri martija ili slicne kombinacije?

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38076 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/11/2009 : 21:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gigi

mene zanima da li u ovoj akciji kupi 5 plati 4 mogu npr. uzeti stripove od dva razlicita junaka? recimo, dva mister noa i tri martija ili slicne kombinacije?

Kako je Dado napisao "Ta akcija konkretno znaci da mozete odabrati bilo kojih nasih 5 izdanja po vasemu izboru" osim ovih novih.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
451 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 05/11/2009 : 22:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Kako je Dado napisao "Ta akcija konkretno znaci da mozete odabrati bilo kojih nasih 5 izdanja po vasemu izboru" osim ovih novih.

eto sta se desava kad se samo letimice procitaju ovakve najave
hvala na otvaranju ociju

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/11/2009 : 23:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

moguce su samo sljedece kombo:

2 mrno, 2 mm, 1 nr
3 mrno, 1 mm, 1 tex
2 tex, 2 mm, 1 nr
2 tex, 3 mm
1 mm, 2 tex, 2 mv
3 mv, 1 mno, 1 mm
1 nn, 1nn, 1nn, 1nn i 1 nn

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 06/11/2009 : 18:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Hoce li biti Strip Agenta i Ludensa na ovom sajmu?

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 06/11/2009 : 18:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
Hvala Libellus! :-D :-*
Martije i Nathane sam otprilike na vrijeme kupovao .
Ovo će mi biti prilika za podebljati se Magičnim i Kenom.
Budući da i meni fale brojevi 15-24, cimnit ću vas na mejl da probam i njih ubosti.
Vidimo se na štandu!

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/11/2009 : 10:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by mpavin

Lipo, samo što to za nas koji ne moremo doći u Zagreb ne znači apsolutno ništa.

Zar se ne moze naci nitko tko bi to preuzeo za tebe, ako nesto trebas?

Ili da se malo nasalim: uvijek nas se moze optuziti da nismo organizirali autobuse i smjestaj za posjetitelje...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/11/2009 : 14:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

quote:

Ili da se malo nasalim: uvijek nas se moze optuziti da nismo organizirali autobuse i smjestaj za posjetitelje...

A tko će se naći, nemam nikoga u Zagrebu...

Javi mi se na mail darijo.antunovic@inet.hr s popisom i adresom i ja cu srediti da ti se svi stripovi dostave na kucni prag.

Kako mi se mpavin jos uvijek nije javio, postoji mogucnost da je ovo previdio i stoga ga samo jos jednom podsjecam da mu stojim na raspolaganju ako mu je transport problem.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/11/2009 : 15:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A tko će se naći, nemam nikoga u Zagrebu...

Javi mi se na mail darijo.antunovic@inet.hr s popisom i adresom i ja cu srediti da ti se svi stripovi dostave na kucni prag.

Kako mi se mpavin jos uvijek nije javio, postoji mogucnost da je ovo previdio i stoga ga samo jos jednom podsjecam da mu stojim na raspolaganju ako mu je transport problem.

Saljete za Norvesku
Ako ne, moram da kazem da ste veoma neozbiljni i neprofesionalni

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/11/2009 : 15:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Ne saljemo za Norvesku. Tamo osobno isporucujemo!

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/11/2009 : 16:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

a di si sad, vadere?? prpa, a?? ko ce to sve ugostit, nahranit... hihihi...
povedi ih u lov na kit(ov)e...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 29/06/2004

Posted - 07/11/2009 : 16:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Digging Bill's Homepage  Send Digging Bill a Private Message  Reply with Quote
Jel ima možda netko zainteresiran samo za drugi Martin Mystere gigant reprint? Ja bi uzeo prvi pa da podijelimo troškove...

I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name

Edited by - Digging Bill on 07/11/2009 16:10:51
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/11/2009 : 23:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

a di si sad, vadere?? prpa, a?? ko ce to sve ugostit, nahranit... hihihi...
povedi ih u lov na kit(ov)e...

ne, ne, ne....da se razumemo!!!! da mi donesu komplet Nathana, i da ih gostim 3 dana i 3 noci kako dolikuje!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 08/11/2009 : 08:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
Imam jedno pitanje, ja sam kupio NN gigant 10 u strip knjižari Libellus, a taj strip je malo oštečen i trebao bih ga zamjeniti-jel ga mogu zamjeniti na Interliberu?

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 17:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister-no

Imam jedno pitanje, ja sam kupio NN gigant 10 u strip knjižari Libellus, a taj strip je malo oštečen i trebao bih ga zamjeniti-jel ga mogu zamjeniti na Interliberu?

Generalno, trebao bi to napraviti u striparnici Libellus, gdje si ga i kupio. No, ako ti je problem otici do centra u striparnicu (kad budes dosao na Interliber) onda mozemo napraviti iznimku i zamijeniti ga na standu.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15644 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/11/2009 : 14:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
kaj prodaješ na štandu ?????

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/11/2009 : 01:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

kaj prodaješ na štandu ?????

Ipak cu se vise koncentrirati na vatrenu vodu... Slavit cu bod iz Cakovca!

Ne brini, bit ce i za tebe, ispicuturo stara...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/11/2009 : 10:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vjerojatno ništa od toga, još ću viditi.

Edited by - mpavin on 10/11/2009 10:04:35
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/11/2009 : 20:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vjerojatno ništa od toga, još ću viditi.

I ja bih se uplašio da mi Dado dođe na kućni prag...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 10/11/2009 : 21:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
nemam vremena čitati sve postove, konkretno me zanima: mogu li kupiti 10 zadnjih MM-a, plaćam tada 8 (2 najjeftinija ne plaćam)? tj.zanima me da li postoje nekakva ograničenja...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000