Originally posted by il cattivo I ja se nadam da ću jednom tako moći... Jer želja je puno, a šuške malo Nastavi s live prijenosom
Nadam se da će ti se želje ispuniti i da ćeš skupiti puno stripova. A mrzi me više da slikam, već je kasno, dosta za večeras, drugi put ide nastavak...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Originally posted by il cattivo I ja se nadam da ću jednom tako moći... Jer želja je puno, a šuške malo Nastavi s live prijenosom
Nadam se da će ti se želje ispuniti i da ćeš skupiti puno stripova. A mrzi me više da slikam, već je kasno, dosta za večeras, drugi put ide nastavak...
Fala, fala. Laku noć
To really live you must almost die And it happened just that way with me
Kad god vidim ova žuta leđa sav sam na trnima.... Još kad znam da mu fali samo 5 komada.... (2 imam ja) Pre par dana šli smo u borbuboj za jednog od tih 5 - nije prošlo...
Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
meni se svidja sto srdjandj ne pati od glanceri?odkad se pojavio taj pojam glancer(osim kad ga kupis ko najnovije izdanje)ljudi su zaboravili da citaju i uzivaju u stripu.
Super ti je kolekcija majstore! Mene samo zanima koliko si stripova iz te kolekcije pročitao više od jednom i kad uopće stigneš toliko čitati? Pitam to jer se već neko vrijeme lomim oko toga da li da se riješim svoje ZS/LMS kolekcije jer jednostavno stoje u hrpi kutija za koje imam sve manje mjesta, a ovim tempom rada i života jednostavno ne mogu zamisliti trenutak kad ću uhvatiti vremena čitati ih ponovo. Jedino što ih još drži kod mene je spoznaja koliko sam vremena i truda uložio u sakupljanje
meni se svidja sto srdjandj ne pati od glanceri?odkad se pojavio taj pojam glancer(osim kad ga kupis ko najnovije izdanje)ljudi su zaboravili da citaju i uzivaju u stripu.
Slažem se! Aplauz za Srdju i od mene!
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Momci, momci nista vam to ne valja. Udje neko u gajbu i vidi stan pretrpan stripovima ... pa na sta to lici !?
Dakle da vam kolekcija ne bi postala gospodar zivotnog prostora i zivota morate raditi sledece. Smislite neki broj stripova npr 200 ili 300, zavisno koliko mesta imate. I taj broj fiksirajte. Kad vam se nagomila 300 stripova, ili koliki ste vec broj odredili, odmah 50 stripova bacajte/prodajte. I onda mirno nastavite sa kupovinom stripova i uzivanjem u citanju. Kad opet dostignete magicni broj a vi opet bacajte.
E sad ako imate neke stripove koje bas mnogo volite npr Dilan Dog ili Ken Parker onda to mozete izuzeti iz kolekcije i Kena nikad nemojte bacati. Dakle u datom primeru to bi bilo 300 + Ken Parker. E sad nemojte mi reci da bi iz broja izuzeli Zagora. To je neozbiljno, dakle Zagor mora ici u okviru fiksiranog broja.
Eto to je najzdraviji nacin uzivanja u stripovima i kolekcionarstvu.
Naravno ovaj metod mozete primeniti na sve zivo ne samo stripove.
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste