Author |
Topic |
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
Member since 20/10/2009 |
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25317 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
Posted - 17/11/2009 : 00:00:05
|
quote: Originally posted by manhunter
Radiš za 20min?
pa nije baš da primam redovnu platu.
slave deset godina od prvog izdanja pa su angažovali par umetnika (ja sam jedan od njih) da im na tu temu nešto naslikaju, nacrtaju, isklešu, itd. posle će to valjda da dele nekim facama iz medijske branše.
nego, rekoše mi da će možda i da o'štampaju crtež u novinama. jej!
ima da ih smaram sad dok mi ne daju da crtam redovan strip. 'ebo ih kalvin i hops ili šta već štampaju tu. bolje da malo nas lokalne stripadžije podrže.
|
www.bogdanovic.deviantart.com |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4650 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 17/11/2009 : 03:06:08
|
e , u 30 posta si osim odlicnih crteza ostavio i odlican utisak duhovitog momka s kojim bi moglo lepo da se poprica :) pa zato, recimo da ti je dozvoljeno da se zajebavas sa calvinom i hobsom ;) :D |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
Posted - 17/11/2009 : 18:25:35
|
quote: Originally posted by Barker
e , u 30 posta si osim odlicnih crteza ostavio i odlican utisak duhovitog momka s kojim bi moglo lepo da se poprica :)
to se ja samo pretvaram na kvorumu.
quote: Originally posted by Barker
pa zato, recimo da ti je dozvoljeno da se zajebavas sa calvinom i hobsom ;) :D
ma volem i ja kalvina i hopsa neg' me nervira što ima dovoljno švajcarskih stripandera koji bi bili srećni da im lokalne novine ustupe frtalj strane za neki stripić a ovi navalili na već poznate stripove koje mereš i 'vako da kupiš. gde je tu lokalpatriotizam?
|
|
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 03/12/2009 : 17:01:59
|
uclanjujem se u tvoj fan klub cim ga osnuju... Ima li posla? Nude li se prilike? Pa mislim da ako neko ima makar i polovnu ideju u svojoj scenaristickoj glavi treba da angazuje tebe. |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
mezmehudin
New Member
122 Posts
Member since 11/11/2009 |
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
Posted - 06/12/2009 : 01:14:13
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
uclanjujem se u tvoj fan klub cim ga osnuju... Ima li posla? Nude li se prilike? Pa mislim da ako neko ima makar i polovnu ideju u svojoj scenaristickoj glavi treba da angazuje tebe.
pa sad... ja bih radije neku celovitu ideju kad bih smeo da biram.
nego, za sada nema ništa. još se čeka pravi scenario. mož' i erot'ka, ne stidim se ja, ili kakva superherojština. samo da ne moram da crtam neke vojske sa milion rimskih legionara. 'ebo to.
ajmo ponude.
|
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4650 Posts
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4650 Posts
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/12/2009 : 12:53:40
|
po mom misljenju odlicno crtas, ali ja nisam eksperta. Evo ti odlicne ideje da napravis evtl. karijeru:
quote: Originally posted by Gaston
S iznimnim zadovoljstvom i na ovome topicu najavljujem jednu veliku novost koja ce obiljeziti 5. MaFest, a koja ce - sasvim sam siguran - obradovati sve one kojima je san postati crtacem stripova, odnosno postati dio tima jedne od najvecih svjetskih izdavackih kuca, a koji dosad nikako nisu mogli doci do onih koji odlucuju o tome jesu li dovoljno dobri ili ne.
Dakle, za sve takve crtace, bilo potpuno nepoznate, bilo vec etablirane, evo jedne sjajne vijesti! Naime, na sljedeci MaFest svoj dolazak najavio je C. B. Cebulski, jedan od scenarista i urednika Marvel Comicsa, a koji je ujedno poznat i po tome sto je jedan od najpoznatijih «lovaca na talente» toga americkoga izdavackog giganta. U svojim putesestvijama i potragama, a ponukan cinjenicom da su nasi prostori vec iznjedrili veliki broj izrazito kvalitetnih autora, C. B. Cebulski odlucio je posjetiti i Makarsku za vrijeme 5. MaFesta (20.-23.5.2010.) te ce u tome razdoblju pregledati apsolutno sve mape koje ce mu zainteresirani autori donijeti na uvid! Da ne bi bilo zabune, radovi iz mapa nece se vracati tako da svoje radove prethodno iskopirate ako mu ne zelite ostaviti originale, a sve mape trebaju se dostaviti nama koji sve to organiziramo do cetvrtka 20.5.2010. u 19 sati.
Naime, tijekom prvog dana 5. MaFesta mi cemo mu predati sve te mape koje ce on do nedjelje pomno pregledati, a potom ce nam reci s kojim od autora zeli napraviti i sluzbeni sastanak u nedjelju 23.5. (tocan sat cemo naknadno objaviti). Stoga, svi vi koji ste zainteresirani i koji zelite postati dio Marvelovog tima, olovke u ruke i - na posao! Mail na koji me mozete kontaktirati za slanje mapa je darijo@mastripfest.com a niposto nemojte zaboraviti na mapu napisati svoje ime i prezime, adresu i broj mobitela.
Uglavnom, iskoristite ovu priliku i pokazite sto znate! Mozda na 5. MaFestu bas vi okrenete novu stranicu u vasemu zivotu i postanete dio tima Marvel Comicsa!
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 13/12/2009 : 13:04:01
|
quote: Originally posted by Djeno
nije palma nego kingpin, zloća iz daredevil-a...
haha, a moze i kao palma da prodje!!!! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
Posted - 14/12/2009 : 12:33:24
|
quote: Originally posted by King Warrior
po mom misljenju odlicno crtas, ali ja nisam eksperta. Evo ti odlicne ideje da napravis evtl. karijeru:
quote: Originally posted by Gaston
S iznimnim zadovoljstvom i na ovome topicu najavljujem jednu veliku novost koja ce obiljeziti 5. MaFest, a koja ce - sasvim sam siguran - obradovati sve one kojima je san postati crtacem stripova, odnosno postati dio tima jedne od najvecih svjetskih izdavackih kuca, a koji dosad nikako nisu mogli doci do onih koji odlucuju o tome jesu li dovoljno dobri ili ne.
Dakle, za sve takve crtace, bilo potpuno nepoznate, bilo vec etablirane, evo jedne sjajne vijesti! Naime, na sljedeci MaFest svoj dolazak najavio je C. B. Cebulski, jedan od scenarista i urednika Marvel Comicsa, a koji je ujedno poznat i po tome sto je jedan od najpoznatijih «lovaca na talente» toga americkoga izdavackog giganta. U svojim putesestvijama i potragama, a ponukan cinjenicom da su nasi prostori vec iznjedrili veliki broj izrazito kvalitetnih autora, C. B. Cebulski odlucio je posjetiti i Makarsku za vrijeme 5. MaFesta (20.-23.5.2010.) te ce u tome razdoblju pregledati apsolutno sve mape koje ce mu zainteresirani autori donijeti na uvid! Da ne bi bilo zabune, radovi iz mapa nece se vracati tako da svoje radove prethodno iskopirate ako mu ne zelite ostaviti originale, a sve mape trebaju se dostaviti nama koji sve to organiziramo do cetvrtka 20.5.2010. u 19 sati.
Naime, tijekom prvog dana 5. MaFesta mi cemo mu predati sve te mape koje ce on do nedjelje pomno pregledati, a potom ce nam reci s kojim od autora zeli napraviti i sluzbeni sastanak u nedjelju 23.5. (tocan sat cemo naknadno objaviti). Stoga, svi vi koji ste zainteresirani i koji zelite postati dio Marvelovog tima, olovke u ruke i - na posao! Mail na koji me mozete kontaktirati za slanje mapa je darijo@mastripfest.com a niposto nemojte zaboraviti na mapu napisati svoje ime i prezime, adresu i broj mobitela.
Uglavnom, iskoristite ovu priliku i pokazite sto znate! Mozda na 5. MaFestu bas vi okrenete novu stranicu u vasemu zivotu i postanete dio tima Marvel Comicsa!
fala na informacijama. ću da dodam koji dolar u mapu da ga podmitim. missim, 'nako, za svaki slučaj.
|
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 14/12/2009 : 17:53:50
|
quote: Originally posted by King Warrior
inace tvoj stil me podsjeca na onaj od Charlie Adlarda.
Stvarno? Mene na Erika Larsena. No to cu mu uzeti samo kao potvrdu dobrog ukusa. Bilo kako bilo, dovoljno je svoj. |
moji crteži |
|
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
|
Topic |
|