Da mi nije trenutno nešto slabija situacija sa parama sigurno bih se i ja uključio u igru jer je to jedini Konan koji mi fali (vidio sam aukciju još neki dan).
Bez obzira što su u pitanju rasprodani brojevi ti Magični Vjetrovi baš ne postižu dobre cijene, osim prva 2-3 broja. Ja sam nabavio iste ove knjige za još manje novaca krajem prošle godine.
Rješava se čovjek smeća pa daje za bagatelu. Možda se uključim u igru jer ionako imam samo 2 od tih 13 brojeva.
Ma smeće ili ne, do 07.09. ću se tih stripova ovako ili onako riješiti . Blekove i Markove ni ne stavljam na aukcije, a ako ni ove almanahe ne prodam po nekoj donekle prihvatljivoj cijeni, sve to nosim u školsku knjižnicu pa nek djeca čitaju, nije da će njima smetati kvaliteta priča. Ionako nemamo stripova u školskoj knjižnici. Samo se nadam da nam za maškare neće neki "duh" početi bacati sjekire po školi ili kakav Felipe Martinez & Gonzales & tako dalje poharati školsku kuhinju
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain