forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Priroda (Ekološki Rangeri)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 16:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Jesi li ikad u životu sudjelova u ikakvoj radnoj akciji?
Tu ljudi ne idu po šumama i zapisuju u bilježnicu šta je protuzakonito i di su sve vidili smeće. Ti ljudi SKUPLJAJU to smeće i odlažu ga tamo di je predviđeno. Neko drugi baca smeće, organiziraju se radne akcije i dobrovoljci skupljaju to smeće. Poslije toga svega se skuha ogroman lonac graha tako da za svakoga ima i da se svi najedu bez da daju i kune za to. To financiraju udruge i niko više.

Ti uopće ne znaš kako te stvari funkcioniraju.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2011 : 16:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Evo, Paka01 ti je reka "grubu" istinu. Ja san proba lipše, ali ti si očito pretvrdoglav. Možda ti se neki naše gore list umiša u familiju

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 16:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Oprosti, al ti si tako naivan
Tako naivan da ne mogu virovat da si toliko naivan... Bogami ne mogu virovat. Svaki tvoj odgovor na ovo moje jednostavno nema veze sa mozgom. Oće li neko iz Karlovca npr. ić biciklom (ili konjem možda?) do Zagreba di je sjedište?

Pa napisao sam da GDJE JE CESTA ( vjerovatno iz Zagreba u Karlovac vodi cesta) ide se automobilom. Imaju valjda ljudi vlastite automobile? Možete iči i na vlak,autobus,..zar vam to netko treba platiti? A tamo gdje cesta završava i počinje šuma ide se pješice ili biciklom,...može i konjem ako ste iz tog kraja, živite negdje na selu pa idete konjem u šumu, mislim vaša stvar, čemu komplicirati?

Skupit ćeš novaca berbom kestenja i prodajom? Hahahahaha.... Izvini, drva se cijepaju kad je potriba, a ne kad je suho tlo, pa kakvo god vrime bilo.

Ne drva se cepaju kada je lijepo vrijeme i to ne pet minuta prije počinje zima, nego to ljudi naprave par mijeseci prije toga, pa da imaju pripremljeno za zimu. Znači oni cepaju u prolječe, u jesen...a nikao po kiši, zimi,...jer zbog kiše ti ne možeš da natovoriš drva na prikolicu a da ne ugrezneš u tlo a zimi drvo puca od mraza

I čekaj, ti nemaš, ponavljam NEMAŠ PRAVO pratit nikoga. Zbog toga TI možeš završit na policiji i sudu. Jesi li normalan čoviče, di ti je pamet?

Ja neču ni pratiti nikoga, ali ču provjeravati šta je napravio, znači ja ču vidjeti da li on nosi više od 2 kg gljiva, da li ima korpu za berbu gljiva (obavezna je), da li ima ispravu lovačku npr da puca na životinje i tako dalje,...za to ja ne trebam pratiti ljude. A sigurno ču se na opštini dogovoriti da kao RENDŽER mogu da nadzirem te stvari. Več čuja dobiti potrebne papire, ne boj se ti

Ako nećeš tražit novac od nikoga, onda NEMOŽEŠ uspit, ne možeš, razumiš li. Zašto udruge ne financiraju sve same? Zato šta ne mogu jebote. Ima jedna astronomska udruga u Makarskoj i tražili su od svakoga živoga novce kako bi obnovili teleskop. Jedan jedini teleskop. Prostor imaju, ne kreću se nigdi pa im ne triba financirat nikakve prijevoze i opet nisu mogli sami. Razumiš da ne možeš bez sponzora i poticaja ništa?

Uopšte nisu potrebni ni sponzori ni novac, mislim da sam više puta objasnio šta i kako.

Nećete bit vi koji ćete čistiti i organizirati čišćenja? Jebeš ti sve ovo onda... Ti ćeš se šetat okolo, dok neko drugi radi tvoj posao. Koja je korist od tebe i tvoje udruge onda?

Koja korist? Pa nadziranje,preventiva, koordinacija radova i slično!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 16:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Jesi li ikad u životu sudjelova u ikakvoj radnoj akciji?
Tu ljudi ne idu po šumama i zapisuju u bilježnicu šta je protuzakonito i di su sve vidili smeće. Ti ljudi SKUPLJAJU to smeće i odlažu ga tamo di je predviđeno. Neko drugi baca smeće, organiziraju se radne akcije i dobrovoljci skupljaju to smeće. Poslije toga svega se skuha ogroman lonac graha tako da za svakoga ima i da se svi najedu bez da daju i kune za to. To financiraju udruge i niko više.

Ti uopće ne znaš kako te stvari funkcioniraju.

pa jesi li ti ikada čuo za INSPEKTORE i šta radi INSPEKTOR?
Ja ču voditi inšpekciju, odkrivati divlja nalazišta smeča i o tome obaveštavati PRISTOJNE organe KOJI ČE ONDA ORGANIZIRATI ČISTILNE AKCIJE i kuhati ogroman lonac graha i slično. Ja ču naravno i dalje pratiti njihov rad i ako e bude sve ok o tome dalje obaveštavati druge organizacije (Greenpeace,Ekološko udruženje, ministarstvo za okolje i prostor,....).
Znači ja ču davati inciativu da se nešto napravi i voditi brigu da to bude ispravno napravljeno i o tome obaveštavati pristojne službe. Sigurno ču od ovih pristojnih službi dobiti i papire,dozvole,certifikate,...da ja tako nešto mogu raditi 8npr provjeravati i pratiti čovjeka ako za njega mislim da je taj koji se ne drži pravila) isto ko to rade inspektori, samo što ču ja raditi neovisno i besplatno!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 16:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Evo, Paka01 ti je reka "grubu" istinu. Ja san proba lipše, ali ti si očito pretvrdoglav. Možda ti se neki naše gore list umiša u familiju

nije paka01 rekao ništa pametno
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 17:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma pusti pakla ,zajebaje te. ide na menađerski kurs pa se pravi pametan

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 17:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja predlažen himnu renđera:

http://youtu.be/AHxNzHv84u4

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 17:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Slušaj me idiote,
više koristi i za prirodu i šume ćeš učinit ako organiziraš radnu akciju čišćenja šume u blizini grada kojega živiš. Otiđi u općinu, prijavi akciju, rješi hitnu i sve šta triba, kupi graha i nađi nekoga ko će ga skuhati, te isprintaj masu plakata i polijepi ih po gradu, po parkovima, po školama i trgovima. Vidit ćeš da će se okupit velik broj ljudi. Od toga bar ima koristi, a ne od ovih gluposti koje tebi padaju napamet kako bi se ti moga igrat rendžera. Ko će te shvatit ozbiljno?
Ljudima će bit drago šta mogu nešto korisno napravit za svoju okolicu di žive, a uz to sve će dobit i ručak i društvo.

Ostavi lugarima njihov posao i viruj mi, više koristi će i ljudi i priroda imat od tebe ako organiziraš najobičniju akciju skupljanja smeća i čišćenja prirode.

Prvo se organizira nešto malo i lokalno, a onda se ide u nekakve udruge i slične stvari. Kad to sebi utuviš u glavu, možda nešto i shvatiš. Pusti sad te neke mušice šta imaš protiv mene, ovo je dobronamjeran savjet i više ćeš uspit napravit nešto na ovaj način.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 29/09/2011 17:40:36
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/09/2011 : 17:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

Hoćemo, ali drvene:)

Da, takođe i drvene bicikle!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2011 : 17:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by bosancicigor

Hoćemo, ali drvene:)

Da, takođe i drvene bicikle!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 18:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Tako naivan da ne mogu virovat da si toliko naivan... Bogami ne mogu virovat. Svaki tvoj odgovor na ovo moje jednostavno nema veze sa mozgom.

AAAAAAA ne mogu disat, ne mogu disat
Paka na kraju poludio AAAAA

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 18:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL

Ma naravno da nije, trabunja budalaštine momak, za razliku od racionalnog tebe...

ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2011 : 18:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ponekad zavidin ljudima koji se nisu registrirali na sajt pa samo čitaju (uhode) ovaj forum i smiju se svom ovo cirkusu...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 18:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

pa takvi su "najopasniji", tek počeo da uči nešto u školi i eto več je najpametniji a prije par godina se igrao "kauboja i indijanaca"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 18:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by paro

quote:

Zar bi umjesto brunarice za 1000 eura trebalo da tamo stoji hotel od 10. milijuna eura?

OK, evo, za početak ti treba 1000 eura. S time da je ovo samo jedna stavka.

pa zar misliš da nemam 1000 eura???

NE
NEMAŠ

Edited by - paro on 29/09/2011 19:00:55
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 19:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

pa takvi su "najopasniji", tek počeo da uči nešto u školi i eto več je najpametniji a prije par godina se igrao "kauboja i indijanaca"

LOL
Imaš pravo, Paka je jedan obični provokator i kontrarevolucionar..

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 19:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:

quote:

Meni se rugaš za igranje? Pročitaj prvo sve svoje postove na ovoj temi, pa onda moje i reci da su jednako ozbiljni i realni. Pa sinko jadni, ti nemaš pojma o ovome šta oćeš organizirat...

Jesi li ikad bija u radnoj akciji ikakvoj? Jesi li? Samo mi to odgovori i ako jesi, reci kako je bilo i kako je izgledalo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 19:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne gnjavite eura nego naučite himnu renđera i pridružite se nadzorovanju zločinaca koji truju okoliš

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 19:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Uostalom, iman doma bilježnicu od prije 10 godina ravno kad smo ja i prijatelji imali 10-11 godina i igrali se da imamo nekakvu vojnu bazu i kad smo se igrali vojnika i rata. Imali smo treninge, vježbe, radne akcije i sve. Ta bilježnica je bila dnevnik događaja u koju se pisalo i bilježilo sve, kad je ko doša, ko je šta radija, imali smo mape i karte područja, sve nagrade i kazne su tu bile zapisane... I bili smo bolje organizirani nego ovo tvoje gluposti šta si sve iznija u prvome postu.

Ni tada se nije moglo bez novca za te obične dječje igrice (tribalo se nečim kupiti petarde kako bi imali šta pucat iz topa), a ti mi oćeš reć da ćeš sa nekim mizernim kapitalom od 1000 eura uspit nešto napravit? Di ti živiš jebote?

Edited by - Paka01 on 29/09/2011 19:10:35
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 19:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Slušaj me idiote,
više koristi i za prirodu i šume ćeš učinit ako organiziraš radnu akciju čišćenja šume u blizini grada kojega živiš. Otiđi u općinu, prijavi akciju, rješi hitnu i sve šta triba, kupi graha i nađi nekoga ko će ga skuhati, te isprintaj masu plakata i polijepi ih po gradu, po parkovima, po školama i trgovima. Vidit ćeš da će se okupit velik broj ljudi. Od toga bar ima koristi, a ne od ovih gluposti koje tebi padaju napamet kako bi se ti moga igrat rendžera. Ko će te shvatit ozbiljno?
Ljudima će bit drago šta mogu nešto korisno napravit za svoju okolicu di žive, a uz to sve će dobit i ručak i društvo.

Ostavi lugarima njihov posao i viruj mi, više koristi će i ljudi i priroda imat od tebe ako organiziraš najobičniju akciju skupljanja smeća i čišćenja prirode.

Prvo se organizira nešto malo i lokalno, a onda se ide u nekakve udruge i slične stvari. Kad to sebi utuviš u glavu, možda nešto i shvatiš. Pusti sad te neke mušice šta imaš protiv mene, ovo je dobronamjeran savjet i više ćeš uspit napravit nešto na ovaj način.

zar nije zabranjeno vređanje?
Mislim pitam tek tako, da znam, jer mogu i ja tebi dosta toga reči.....

Inače, šta se ti uopšte mešaš u sve to? Kakve veze ti uopšte imaš sa svim tim?Ti uopšte nsii bitam u svemu tome, stvarno nisi neophodan,važan,...niti te nitko ne pita za savjet ni ništa....
Stvarno mi se ne da raspravljati sa tobom jer si dosadan kao ona "podrepna muha" ali eto još poslednji put ču barem pokušati da ti objasnim ( znam da OPET nečeš razumijeti ali tek toliko da ostali vide da se nisam uplašio tvog "intelekta").

Cilj EKOLOŠKIH RENDŽERA nije da mi čistimo šume, rijeke, da ja sada čistim prirodu za tobom ili bilo kome. To če raditi dobrovoljci, koji če doči na neke skupove gdje češ ih ti privuči kuhanim grahom ili šta več.Jel kakav je smisao da se nešto očisti a za mijesec dana če opet biti sve puno smiječa...
Zbog toga je cilj Ekoloških Rendžera:
-da spreječe da do toga (prljanja prirode) uopšte dođe INFORMISANJEM,PREVENTIVOM, kod gradjana, studenata,školarcima,....na licu mijesta, znači u šumi a i po školama u obliki predavanja
-da budno prate događaje vezane za očuvanje prirode, da nadgledaju bere li se gljive pravilno (nož, korpa, 2 kg po osobi), da nadgledaju sječnju drveča,divlja odlagališta smeča,.... i naravno prave zapisnik i o tome izveštavaju PRISTOJNE ORGANE
-jer sama pomisao da netko prati rad tih organizacija(šumara,ribara,ekologa,...) da im netko diše za ovratnik če sigurno povečati STORILNOST ovih, a kod ljudi če biti "strah" da se ponašaju po pravilima koje nisam ja izmislio,ja ču se samo pobrinuti da se ova pravila poštivaju tako sa strane organitzacija kako i gradjana, SVE U CILJU OČUVANJA PRIRODE!
JER PRIRODA NIJE NAM DATA DA JE MI UNIŠTIMO NEGO SMO MI (ljudi) SAMO U PROLAZU, I CILJ JE OČUVANJE PRIRODE,ČISTOG VAZDUHA,ČISTE VODE,...I ZA ONE KOJI DOLAZE ZA NAMA!
-mogao bi ti još nabrajati koje su sve (če biti) naše funkcije,ali ionako sam se oko toga več raspisao u prijašnjim postovima,pa tko ne razumije, neče razumijeti ni sada i bez veze da objašnjavam dalje.

Pametnjakoviči poput tebe misle kako su frajeri jer su jednom išli da čiste prirodu za jedan dan(malo se slikali za tv, novine,..., pojeli grah a onda zaboravili na nju cijelu godinu), dok čemo mi Ekološki rendžeri biti prisutni i kada svi odu iz šume, i kada se "svijetla kamere" ugase. Zar nije koristnije ako netko budno prati događaje u šumi,pravi zapiske,reporte,...koje daje kasnije ODGOVORNIM OSOBAMA I ORGANIZACIJAMA koje su povlaštene da nešto i naprave oko toga, i to radi svaki dan, nego da jednom idem čistiti nešto za par sati i onda nikada više kako to rade ostali.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 19:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
tačno. nažderu se graha pa prde 3-4 dana nakon toga i uništavaju ozonski omotač.
više štete nego koristi. ako takvi štite prirodu ne piše nam se dobro

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 19:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Zar bi umjesto brunarice za 1000 eura trebalo da tamo stoji hotel od 10. milijuna eura?

OK, evo, za početak ti treba 1000 eura. S time da je ovo samo jedna stavka.

pa zar misliš da nemam 1000 eura???

NE
NEMAŠ

ti si budala, ja imam samo zlatni lanac koji je vrijedan 1400 eura, kola koja su vrijednija od 7000 eura, na banci novac koji je vezan za kamate (25.000 eura), u kuči mi se valja onako po džepovima,predalima,...sigurno 300 eura, na bankomat kartici 462 eura,...a dosta novca imam u raznoraznim stvarima koje bi morao prodati (marke,zlatniki,srebrniki,...) ali kakve to ima veze sa bilo čime. JA PONAVLJAM DA ZA MOJ PROJEKAT EKOLOŠKIH RENDŽERA NE TREBA NOVAC!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 19:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Evo idemo ispočetka čisto zato jer iman volje i živaca:

-da spreječe da do toga (prljanja prirode) uopšte dođe INFORMISANJEM,PREVENTIVOM, kod gradjana, studenata,školarcima,....na licu mijesta, znači u šumi a i po školama u obliki predavanja
Kako? Kako ćeš pratit oće li neko bacat smeće u šumu? Planirate te skupove imat jedanput tjedno? Znači ja iman doslovno 6 dana u tjednu kad vas nema na raspolaganju da u šumu ili u jezero istovarim pun kamion smeća ako želim. Ko će me sprječiti u tome? Naravno, ovo "ja" je figurativno, to može bit bilo koji pojedinac. Drugo, ko si ti da bi ti dopustili predavanja u školi? Predstavnik neke udruge? Lugar? Policajac? Vatrogasac? Jedva i oni imaju predavanja po školama, kako bi ti tek ima... I treće, kako bi ti to drža predavanja ljudima od 40ak godina? Ko bi te takvoga doša poslušat?

-da budno prate događaje vezane za očuvanje prirode, da nadgledaju bere li se gljive pravilno (nož, korpa, 2 kg po osobi), da nadgledaju sječnju drveča,divlja odlagališta smeča,.... i naravno prave zapisnik i o tome izveštavaju PRISTOJNE ORGANE
Opet, kako? Znaš li ti kolike su šume? To su ogromne površine, a ti ih misliš jednom tjedno pregledavati... Da, vjerojatno će ljudi ić u krivolov i u nezakonitu sječu drveća baš tada kad se vi organizirate za ići u šumu. Ti nemožeš, opet NEMOŽEŠ pratit svaku osobu koja uđe u šumu i šetat za njom svaki korak. Zakonski, nemaš pravo na to, to je uhođenje i možeš biti tužen.

I CILJ JE OČUVANJE PRIRODE,ČISTOG VAZDUHA,ČISTE VODE,...I ZA ONE KOJI DOLAZE ZA NAMA!
PA ONDA OTIĐI SA JOŠ 20 LJUDI U ČIŠĆENJE ŠUMA I JEZERA JER ĆEŠ TAKO 10 PUTA VIŠE POSTIĆ NEGO DA LOVOČUVARIMA SVAKI DAN PIZDIŠ KAKO DOBRO NE RADE SVOJ POSAO, JER OVA TVOJA INICIJATIVA SLIČI UPRAVO NA TO!

Pametnjakoviči poput tebe misle kako su frajeri jer su jednom išli da čiste prirodu za jedan dan(malo se slikali za tv, novine,..., pojeli grah a onda zaboravili na nju cijelu godinu)
Ja ne mislin da san frajer nikakvi, naprotiv skroz sam ružan, iman prevelik nos, ne volim se brijat pa ličim na majmuna i boli me kurac za to iskreno. Za novine ni za tv se nikad nisam slika i bižim od toga ko đava od tamjana jer me zaboli za to. Kad god su inicijative za čišćenje, ja uvik idem jer znam da ću se dobro zabavit i napravit nešto korisno, a možeš li ti to reć za sebe?

dok čemo mi Ekološki rendžeri biti prisutni i kada svi odu iz šume, i kada se "svijetla kamere" ugase.
Aha, baš da vidin koliko će vas bit spremno u ponoć otić sam u patrolu šumom, još priko zime eventualno.

nego da jednom idem čistiti nešto za par sati i onda nikada više kako to rade ostali.
Pa budi drugačiji od ostalih, ti organiziraj ta čišćenja svaki tjedan. Napravit ćeš više koristi nego sve organizacije skupa u godinu dana.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 19:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

ja predlažen himnu renđera:

http://youtu.be/AHxNzHv84u4

ovo ( ili nešto slično!) če biti naša himna!

http://www.youtube.com/watch?v=4m7RPjQxjmA
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 19:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

ti si budala, ja imam samo zlatni lanac koji je vrijedan 1400 eura, kola koja su vrijednija od 7000 eura, na banci novac koji je vezan za kamate (25.000 eura), u kuči mi se valja onako po džepovima,predalima,...sigurno 300 eura, na bankomat kartici 462 eura,...a dosta novca imam u raznoraznim stvarima koje bi morao prodati (marke,zlatniki,srebrniki,...) ali kakve to ima veze sa bilo čime.

Ima, sad si ispao teska slina sto Grujahu nisi hteo da platis za dizajn tvog piknik party sajta :D

Inace, jesi li realizovao makar jednu od 100 ideja koje prezentujes po forumu ? Cisto, za statistiku bitno pitanje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000