forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Priroda (Ekološki Rangeri)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

vladar
Average Member

Serbia
767 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 29/09/2011 : 22:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ma daj euro smiri se malo. pa znaš da su ljudi ljubomorni na jebače i genije. čudi me da te ovakve zlobne i neumjesne primjedbe mogu izbacit iz takta.ne obaziri se na njih nego produbi tu svoju ideju.
za inat napiši još jednom u detalje kako triba čuvat naš prirodni okoliš te nadasve floru und faunu

Jedan od boljih postova u poslednje vreme.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 23:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

ma to je sranje!pa da nam se ljudi smiju??

ma daj euro smiri se malo. pa znaš da su ljudi ljubomorni na jebače i genije. čudi me da te ovakve zlobne i neumjesne primjedbe mogu izbacit iz takta.ne obaziri se na njih nego produbi tu svoju ideju.
za inat napiši još jednom u detalje kako triba čuvat naš prirodni okoliš te nadasve floru und faunu

Banujte ga,umrecu od smehaa

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/09/2011 : 23:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

ma ja san uvjeren da ona vidi eura usrid šume na drvenoj bicikli da bi se usrala od straha

Ti si totalno otkačen, još davno se nisam ovako slatko nasmejao!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/09/2011 : 23:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
mislim da neče biti ništa od brunarice... čak i da neko dozvoli da se na njegovoj zemlji postavi ( a baš bi voleo da vidim tog modela), nije dozvoljeno postavljat kuče po šumi. Prvo bi trebalo to biti planirano u aktima opštine, onda bi trebao dati suglasje Zavod Slovenije za šume (gdje ja radim), onda trebaš gradbenu dozvolu, itd........ zajebana je ta država :))

ništa i od pčela :)
prvo kao prvo trebaš puno znanja, onda trebaš biti član neke družine ili udruge. Onda taj čebeljnjak (neznam kako je to po hrvatsko) moraš i negdje postaviti a za to trebaš dozvolu prvo vlastnika šuma, onda dozvoje Zavoda za šume, dozvolu Čebelarskog saveza, pa tu su još veterinari, i tko još zna šta je potrebno....zajebana je ta država :)

vočnjak?---- koliko znam za to trebaš zemljište :)
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/09/2011 : 23:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Euru preostaje da se priključi Ekologom brez meja:
http://ebm.si/oj/

evo baš posao za njega:
http://ebm.si/oj/novice/206-ekoprilonost-rtv-slo-ie-sodelavca.html
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/09/2011 : 23:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Mislija sam ne pisat više ništa na ovu temu, al ću reć još samo ovo:
Možeš mene vrijeđat i govorit mi šta god oćeš i pisat šta god misliš o meni, neka, tvoja naklapanja me ne diraju, ali da ti palo napamet nije više nikad spomenit ni moju mater ni moga oca ni bilo koga drugoga iz moje familije jer vidin li te igdi blizu sebe, namlatit ću te ko zadnje smeće, jesi razumija stoko? U tvoju familiju se ne diram jer me nije briga za njih i stoga se i ti drži toga. Nastradat ćeš, boga mi moga oćeš.

ne prijeti
zar si zaostao?

napadaš čovjeka u vlastitom topicu i onda se ljutis sto ti je odgovorio
ako ti sve smeta nemoj ni pisati
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2011 : 23:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Čekaj supermark, jesi ti čita postove koje je Paka01 napisa prethodno?

Jer ako nisi, ovo kvotanje ti je bez veze. Je da je pritira bia (u jednom navratu di mu kaže da je idiot) ali mu cilo vrime pokušava normalno objasnit di mu je plan šupalj...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/09/2011 : 01:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Jer ako nisi, ovo kvotanje ti je bez veze. Je da je pritira bia (u jednom navratu di mu kaže da je idiot) ali mu cilo vrime pokušava normalno objasnit di mu je plan šupalj...

Ma ja sam umiro od smijeha
Dobro se vidi iz posta u post kolko se Paka zaista trudi i istovremeno gubi strpljenje

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/09/2011 : 01:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

ne prijeti
zar si zaostao?

napadaš čovjeka u vlastitom topicu i onda se ljutis sto ti je odgovorio
ako ti sve smeta nemoj ni pisati

Očito nisi pročitao sve postove na ovom topiku

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7142 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/09/2011 : 02:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Koji topic, koji odgovori!
Citam na poslu i smijem se na glas! Hvala svim sudionicima!

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/09/2011 : 06:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by jang

ništa i od pčela :)
prvo kao prvo trebaš puno znanja, onda trebaš biti član neke družine ili udruge. Onda taj čebeljnjak (neznam kako je to po hrvatsko)

Medoser.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/09/2011 : 11:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
I, de su slike ojrovih mixed orgija?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/09/2011 : 13:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Ajd, ajd, paka je počeo dokazivati da su 1eurovi planovi šuplji i koliki je glupko... A svi znamo već par godina kako su 1eurovi planovi genijalni! I što je tim htio dokazati? Da je superiorniji jer ne voli maštati i planirati ko 1euro? Počelo je kao lijepa zajebancija, i ne znam zašto nije moglo ostati u tom tonu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/09/2011 : 13:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:

a ovo? : http://youtu.be/VjfLE_jstAg

dobar izbor... ali ovo mi nekako je uhu ugodnije za pjevušiti (dok jašeš drvenog konja šumom)
http://www.youtube.com/watch?v=bdY-hrDqgPk

Ma nemoj, skoro sam se udavio, kad sam ovo video, pa šta je sa vama.
Daj molim poštedi me bar, da stavim još koji album gore

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/09/2011 : 13:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pre bih rekao da ce ovo biti himna, sa sve drvenim konjem :D

http://www.youtube.com/watch?v=BliUHV5ylKU

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/09/2011 : 13:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ja imam klasicni prijedlog:
http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ&feature=related
najbolje bi bilo da prvo pronadju kriminalca, sta ja znam, neku babu koja skuplja drva za vatru ili djecu dok beru jagode...onda stave kasetofon sakriven iza drveta i puste ovu muziku. Na 1:40 min., kada muzika postane brza, 1euro i lwood izlete na konjima iza zbuna i uhvate lasom ove kriminalce.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/09/2011 : 14:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
I što je tim htio dokazati?

Zašto bi išta trebao dokazat. Dečku su se retardirani topici dotičnog člana popeli na vrh glave. I nije počelo ko zajebancija, jer euro svoje ideje shvaća mrtvo ozbiljno, kolko god one bile infantilne i priglupe, a ako otvaranje topika za svaki vrag koji ti tokom dana padne na glavu, zoveš maštovitošću, onda si slobodno eura uzmi doma da te zabavlja....

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/09/2011 : 15:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
hmmm
pa ako mu se topici ne svidjaju zasto tu dolazi?
koje gluposti
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/09/2011 : 15:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

hmmm
pa ako mu se topici ne svidjaju zasto tu dolazi?
koje gluposti

Pa zašto ne bi dolazio. Ako svako može otvarat takve gluposti od topika onda isto tako svatko može u njih dolazit i kritizirat kolko god mu srce želi.
Ne vidim u čem je problem i zašto ima tolko dušebrižnika koji vole glumatat moralnu vertikalu..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/09/2011 : 15:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Mislin, da san ja na mistu 1€ i da mi dođe 3-4 ljudi i argumentirano objasne zašto i kako moj plan ne štima ja bi od njega odusta. U biti, prvo bi se zapita zašto 80% mojih genijalnih topica biva zaključano. I je li problem u meni ili u tim ljudima...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/09/2011 : 15:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
može kritizirati, ali ne i biti krizizirani
ne zvuči baš fair
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/09/2011 : 15:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Mislin, da san ja na mistu 1€ i da mi dođe 3-4 ljudi i argumentirano objasne zašto i kako moj plan ne štima ja bi od njega odusta. U biti, prvo bi se zapita zašto 80% mojih genijalnih topica biva zaključano. I je li problem u meni ili u tim ljudima...

Ali ne Zlotvore, treba ga pustiti da piše kolko oče i šta god oče, a mi nećemo ulazit u te topike zato jer su prepuni budalaština i u njima ne namjeravamo sudjelovati, a osim toga treba biti pristojan i obazriv prema liku koji je nesumnjivo završio školovanje po prilagođenom programu, tako da ipak ispadnemo korektni.
Bah, gluposti nad glupostima, bljuje mi se od tih licemjernih spika..

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/09/2011 : 15:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
nije to licemjerna spika, to je osnova kulture
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/09/2011 : 15:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

nije to licemjerna spika, to je osnova kulture

Ne, to je licemjerno glumatanje moralne vertikale..

EDIT: Bila bi osnova kulture da je riječ o djetetu, al ovdje je riječ o 30-ogodišnjem muškarcu koji očito kolko-tolko normalno funkcionira u društvu. A taanje 30-ogodišnjeg muškarca po ramenu i glavi kao reakcija na takve notorne gluposti je licemjerno glumatanje moralne vertikale i nema veze sa kulturom nego sa nekulturom.

Edited by - paro on 30/09/2011 15:50:03
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/09/2011 : 15:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Primjer di hrpa ljudi pokušava objasnit činjenice jednoj osobi, ali se ovaj ipak s njima ne može suočit jer ga je vlastiti ego prirasta.

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000