Do 200.zaslužuje i SC i HC verziju, nakon 200.treba ukinuti markicu "klasik" i HC verziju, ali SC treba ići potpuno u nizu dalje.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina AlanForda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Do 200.zaslužuje i SC i HC verziju, nakon 200.treba ukinuti markicu "klasik" i HC verziju, ali SC treba ići potpuno u nizu dalje.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina AlanForda u HR
To ti kaem
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
To ti kaem
Pa SC sigurno treba ići dalje,jer je Borgis napravio rusvaj(što po uvezu,što po redosljedu,a miješao je čak i različita izdanja,imam sva njihova izdanja,(osim famoznog broja 71/1),glancer očuvanosti pa znam o čemu se radi,a i kupovao sam(ponekad)direktno u tiskari,vidio "strojeve",upoznao ekipu,no to je sve bilo slabo,eto iz prve ruke,neću u detalje,ali priznajmo si dok su bili samo oni ,bili su nam dobri,kao nekad Vijesnik i Dnevnik),a HC jedino ako bude potražnje,mislim da bi Stip Agent trebao ponovno izdavati i specialce(iz istog razloga),nakon što se(uskoro)završi s pričama Br.-1,"markicu"klasik bi ipak trebalo ostaviti samo zbog lakšeg snalaženja u izdanjima,a ipak kad izađe prvi klasik kojeg je izdao Borgis(ako ne uzmemo u obzir reprinte),on već ima godina,i može biti klasik.
Ova situacija sa AlanFordom mi je skroz konfuzna, pa bi voleo ako neko moze da mi je razjasni u par reci. Koliko sam ja skontao, sada trenutno izlaze SC "klasik" od prvog broja i doguralo se do broja 89, medjutim uporedo sa njim izlazi i HC od pocetka ? Da li je isti izdavac u pitanju? Da li su ti klasik brojevi sa novim prevodom, ili sa onim starim koji je pre izlazio u sfrj?
1. Izlazi i SC i HC, paralelno, pa ko sta voli, nek izvoli. Cena ti je 160 (bar bila) din. SC, 450 din. HC 2. Isti, Strip-agent 3. Sa onim starim, Briksijevim, u tome je lepota
Preporuka, ako volis AlanFord, narocito za HC izdanja! Ja sam odusevljen ovim izdanjem.
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
jun 2004, vec je peta godina, izlazi na svake 3 nedelje. Brojeve, od 1, dostupni su u BG strip knjizarama. Mozda zafali neki, ali dopunjuju kolekciju...
Imas, kreni od pocetka. Superklasik je krenuo od prvog broja (to je isto, reizdanje). U Bosni znam da se pojavljuju na kioscima, mislim da imate strip knjizaru, naruci. Vredi imati, imaju i bolji otisak od starih Vjesnikovih. Nisu idealni, nadje se pokoji tipfeler, ali imaju fin papir, dobro je uredjeno izdanje...
Kupljeno, ali bitno je za reći svim kolekcionarima ili onima koji kupuju djelomično radi popunjavanja dosadašnje (stare) kolekcije (Vjesnikove) - za tri tjedna izlazi Klasik 90 - BOMBAŠ - po prvi puta kod nas će biti objavljen s originalnom talijanskom super-naslovnicom (meni jedna od boljih naslovnica općenito)...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •