forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Učinio sam dobro djelo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/07/2022 : 17:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by ivi skoj

Imaju i specijalni pečat mladjo vratio, ti na aukcijama postižu ogromne cifre jer su urbana legenda i niko ih nije vidio.

Ja na Britancu i hreliću nikada nisam vidio te stripove, mora da si me preduhitrio.

Čekamo nesvrstanog i komentar.

Slobodno odi u knjižnicu Vladimira Nazora u Vodovodnoj i provjeri

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 31/07/2022 17:56:10
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 17:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ja sam prekjučer jednoj prosjakinji dao kunu ili dvije. Imam čak nekoliko forumaša kao svjedoke.
Učinio sam dobro djelo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/07/2022 : 18:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Evo sunce je ugrijalo na plaži, knjiga mi je ostala u apartmanu pa da vam ispričam što sam napravio prije nekih godinu i pol dana. Nisam dosad pisao o tome ali sad sam na plaži i nemam knjige...:))
Uglavnom, ja sam kupovao iz knjižnice ukradene stripove s namjerom da ih vratim nazad. Znači na zagrebačkim placevima (dobro, na Britancu i Jakuševcu:)) ima tona stripova koje je netko maznuo iz knjižnice. Ja sam uredno kupovao te stripove i kada se skupila određena zaliha, sve sam ih i
Odnio u knjižnicu Vladimir Nazor. Tamo nusu mogli vjerovati kaj se dešava:)) Oni su mi se zahvalili i rekli su da će stripove vratiti u matične knjižnice (Gradska, Vrapče...a bilo je i njihovih stripova). Stripova je bilo brdo. Sve skupa sam potrošio relativno velike pare ali nije mi žao.
Učinio sam dobro djelo

SANTO SUBITO!!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 31/07/2022 : 18:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Ma to su bili stripovi iz otpisa😁
Ovi u knjižnici nisu ti imali srca reć to jer su vidili koliko si ponosan na sebe.

Kako se dođe do tih stripova iz otpisa ? Jer svako toliko istih par likova kači po oglasima stripove iz otpisa. Kako oni dođu do toga? Postoji javna dražba?

U Splitu obično stave na stol kraj recepcije pa ljudi kupe ako im sta odgovara.Stripove nikad nisam vidio.
Dražba bi bila dobra ideja ali ne znam koliko bi se isplatila...
A vjerovatno ima i klasično ko koga zna pa taj grabi🙂

Frend mi je rekao(već zaboravio) da je mislim Ken išao na otpis, ali nekako mi se čini da je to manj više kupus i da nije neka sreća.
Mladjo provjerit ću nadzorne kamere, ali čekaj nakon godinu i pol brišu snimke.
Kako baš nakon toliko vremena nisi ponio knjigu na plažu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 31/07/2022 : 18:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ja sam prekjučer jednoj prosjakinji dao kunu ili dvije. Imam čak nekoliko forumaša kao svjedoke.
Učinio sam dobro djelo.

Ja sam otvorio super temu na forumu Bonelli i inspirirao još dvije teme. Učinio sam dobro djelo.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10332 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/07/2022 : 18:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Postavljaju se neka pitanja:

Zar ne bi trebali ovi iz knjižnice pozvati policiju da utvrdi činjenice, npr.: Otkud osobi X (mladji) otuđeni predmeti pa da se provede istraga i sl.?

Zar ne bi osoba koja bi trebala poštovati zakon (zbog svog zanimanja) ako je sigurna da netko trguje ukradenom robom to trebala prijaviti policiji?

Da ne idemo dalje.

Npr. koja je vrijednost ukradenih stripova?

Mada, budimo realni:

1. Knjižnicu boli tuki za ukradenu robu/stripove.
2. Policiju boli tuki i za ukradenu robu/stripove i što netko s njom trguje.
3. Prodavača boli tuki što otkupljuje i preprodaje ukradene stripove.

Tko je onda remetilački faktor:
Mladjo

Dovodi u neugodnu situaciju knjižnicu koja sada ima problem zbog vraćenih stripova.
Bez tih stripova (možda rasprodanih i bitnih za nečiju kolekciju) ostaju potencijalni kupci.
Mladjo ostaje bez novaca za koje je bolje da je donirao potrebitima.

Edited by - Peyo on 31/07/2022 18:28:02
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/07/2022 : 18:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Ali kako je počeo priču, to mi je vrh: Evo sunce je ugrijalo na plaži, knjiga mi je ostala u apartmanu pa da vam ispričam što sam napravio prije nekih godinu i pol dana.

Ono, pomisliš da se ne znam kaj dogodilo, da je prije godinu dana ulovio hobotnicu od 5 metara golim rukama... A ono, niš'. Hoda po Hreliću i kupuje stripove. Haha, baš dogodovština.
Zamisli koji luzer moraš biti da, kad si na moru, oko tebe pičoke na plaži, a ti ideš postavljati blam-topice na jebeni scom!! Strašno.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26806 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2022 : 18:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

Učinio sam dobro djelo.

Je li to misliš na onu kad smo bili na piću u petak i kad si pokuša dogovorit neki seks?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pouka ove priče je da treba krasti stripove iz knjižnica i prodavati ih na Britancu. Stripovi će se ionako vratiti na mjesto, a vi ćete zaraditi novce. Jedino će mladjo ostati bez par tisuća kuna, što je tek pozitivna eksternalija.

Edited by - tinton on 31/07/2022 18:40:21
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

Učinio sam dobro djelo.

Je li to misliš na onu kad smo bili na piću u petak i kad si pokuša dogovorit neki seks?

Taj dogovor je trebao ostati između nas dvojice.
Ne znam kakve veze ima prosjakinja koja je došla nešto kasnije.

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 31/07/2022 : 18:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message
Pohvalno. Ono što mi je ovdje zanimljivo jest to kako likovi ukradu strip u zagrebačkoj knjižnici i onda prodaju ukradenu robu u tom istom gradu. To me podsjeća na Delboya iz Mućki kada je svako malo prodavao robu koja je pala iz kamiona :)

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25280 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/07/2022 : 18:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

quote:

Učinio sam dobro djelo.

Dogovarao si seks sa jakijem? I ova došla da vam smeta, pa si joj dao nekoliko kuna da bi vas pustila na miru?

Ili ja pogrešno čitam ovo što si napisao?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

635 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 31/07/2022 : 18:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message
quote:
Zar ne bi trebali ovi iz knjižnice pozvati policiju da utvrdi činjenice, npr.: Otkud osobi X (mladji) otuđeni predmeti pa da se provede istraga i sl.?

tako je

quote:
Zar ne bi osoba koja bi trebala poštovati zakon (zbog svog zanimanja) ako je sigurna da netko trguje ukradenom robom to prijaviti policiji?

tako je

quote:
Knjižnicu boli tuki za ukradenu robu/stripove.

kada ne vratiš knjige u knjižnicu prvo nakon dva tri tjedan dobiješ pismo poštom,ako ni nakon toga ne reagiraš zovu te na telefon.tak da...

quote:
[Policiju boli tuki i za ukradenu robu i što netko s njom trguje.

policija mora reagirat ako je krađa i ta količina vrijednosti

idemo dalje.

zašto bi knjižnice uzimale nazad stripove iz otpisa kojih se već riješila?

ako su stripovi ukradeni ,postavlja se naravno pitanje kako.budući da ma možeš posudit 6-8 komada odjednom ,jedino preostaje lanac serijskih kradljivaca koji je svaki ponaosob kao induvidua ukrao određeni broj

ili su provalili u knjižnice pa krali kroz prozor po noću

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

quote:

Učinio sam dobro djelo.

Dogovarao si seks sa jakijem? I ova došla da vam smeta, pa si joj dao nekoliko kuna da bi vas pustila na miru?

Ili ja pogrešno čitam ovo što si napisao?

Sada imamo jednog moderatora dobročinitelja i drugog, prevoditelja glupih fora.

Edited by - tinton on 31/07/2022 18:27:58
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 31/07/2022 : 18:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:

Pouka ove priče je da treba krasti stripove iz knjižnica i prodavati ih na Britancu. Stripovi će se ionako vratiti na mjesto, a vi će te zaraditi novce. Jedino će mladjo ostati bez par tisuća kuna, što je tek pozitivna eksternalija.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25280 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/07/2022 : 18:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Uf, dobro je. Sada imamo jednog moderatora dobročinitelja i drugog, prevoditelja glupih fora.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by ŠAŠ

quote:

tako je

quote:
Zar ne bi osoba koja bi trebala poštovati zakon (zbog svog zanimanja) ako je sigurna da netko trguje ukradenom robom to prijaviti policiji?

tako je

quote:
Knjižnicu boli tuki za ukradenu robu/stripove.

kada ne vratiš knjige u knjižnicu prvo nakon dva tri tjedan dobiješ pismo poštom,ako ni nakon toga ne reagiraš zovu te na telefon.tak da...

quote:
[Policiju boli tuki i za ukradenu robu i što netko s njom trguje.

policija mora reagirat ako je krađa i ta količina vrijednosti

idemo dalje.

zašto bi knjižnice uzimale nazad stripove iz otpisa kojih se već riješila?

ako su stripovi ukradeni ,postavlja se naravno pitanje kako.budući da ma možeš posudit 6-8 komada odjednom ,jedino preostaje lanac serijskih kradljivaca koji je svaki ponaosob kao induvidua ukrao određeni broj

ili su provalili u knjižnice pa krali kroz prozor po noću

Dosta je jednostavno, dođeš u knjižnicu i, dok nito ne gleda, trpaš stripove u ruksak.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10332 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/07/2022 : 18:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:
Dosta je jednostavno, dođeš u knjižnicu i, dok nito ne gleda, trpaš stripove u ruksak.

Sada znamo tko je to prodao ovima na Hreliću.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Uf, dobro je. Sada imamo jednog moderatora dobročinitelja i drugog, prevoditelja glupih fora.

Nemoj se ljutiti. U buduće ću se truditi biti manje suptilan u svojim pokušajima humora.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Sada znamo tko je to prodao ovima na Hreliću.

Ako u forumsku tražilicu upišeš tinton, krađa i knjižnice - velika je šansa da ćeš naletiti na interesantne rezultate.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 31/07/2022 : 18:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Ali kako je počeo priču, to mi je vrh: Evo sunce je ugrijalo na plaži, knjiga mi je ostala u apartmanu pa da vam ispričam što sam napravio prije nekih godinu i pol dana.

Ono, pomisliš da se ne znam kaj dogodilo, da je prije godinu dana ulovio hobotnicu od 5 metara golim rukama... A ono, niš'. Hoda po Hreliću i kupuje stripove. Haha, baš dogodovština.
Zamisli koji luzer moraš biti da, kad si na moru, oko tebe pičoke na plaži, a ti ideš postavljati blam-topice na jebeni scom!! Strašno.

Ti ništa ne kužiš, mladjo čita takve knjige pa ga je ponio umjetnički izražaj.
Tebi je i AF humor za sirotinju, šta ti je onda mladjin epski podvig, dobro djelo za sirotinju.
Mladjo heroj a ne zločinac.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10332 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 31/07/2022 : 18:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:
Ako u forumsku tražilicu upišeš tinton, krađa i knjižnice - velika je šansa da ćeš naletiti na interesantne rezultate.

Olakšavajuća okolnost ti je da si zločin počinio iz dobre namjere.

Kako bi mladjo ispao heroj.

Edited by - Peyo on 31/07/2022 18:35:46
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

635 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 31/07/2022 : 18:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message
quote:

ok,strpaj pet kolorki u torbu i odi nezapaženo.bit će da su krali samo amerikance
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 31/07/2022 : 18:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by ŠAŠ

quote:

ok,strpaj pet kolorki u torbu i odi nezapaženo.bit će da su krali samo amerikance

Otkud nezapaženo kad kamere sve vide.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/07/2022 : 18:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by ŠAŠ

quote:

Pa sumnjam da su krali deset Fibrinih Batmana odjednom, ljudi vjerojatno posuđuju i usput kradu tu i tamo, par stripova po par stripova.
Nije najunosnija metoda kriminala, ali nije ni najkompliciranija.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000