Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
byoman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/matrix06.gif)
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 24/06/2004 : 15:33:18
|
LOL!!!! E jebote, krepao sam od smijeha dok sam ovo citao, ne zbog alberta, vec zbog nacina na koji si ti to rekao :)))))
Strucnjaci za kvantnu mehaniku :)))))))))))
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Italy
1458 Posts
Posted - 24/06/2004 : 15:35:47
|
quote: Originally posted by byoman
LOL!!!! E jebote, krepao sam od smijeha dok sam ovo citao, ne zbog alberta, vec zbog nacina na koji si ti to rekao :)))))
Strucnjaci za kvantnu mehaniku :)))))))))))
No dobro, i meni se potkrala greška - radi se o kvantnoj fizici... However, ispravio sam to, ali ipak si me stigao nenamjerno raskrinkati... ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_dead.gif) |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 24/06/2004 : 15:40:40
|
Kada je izasao Detektiv Chico mislio sam da jedan strip ne moze biti gori, ali onda je izasao Chico pracovjek. Od soka koji sam dozivio citajuci Chicu pracovjeka se jos uvijek nisam oporavio, tako da ne vjerujem da ce moje slabo srce moci da podnese River Chicu! ![](icon_smile_big.gif)
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 24/06/2004 : 15:43:30
|
quote: Originally posted by SejoSexon
ne vjerujem da ce moje slabo srce moci da podnese River Chicu! ![](icon_smile_big.gif)
Znam, i moje srce je jedva podnijelo tako senzacionalna znanstvena otkrica. Jedva cekam da Burattini i Gamba naprave nastavak, "River Einstein". |
|
Ramath
Senior Member
![](AvatarUpload/grb_partizan.gif)
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
big joco
Senior Member
![](AvatarUpload/big joco music records(1).jpg)
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 24/06/2004 : 17:41:14
|
Onima koji su citali ponešto o teoriji relativnosti, taj podatak nije nimalo cudan. Treba jednostavno u bilo kojem udžbeniku spomenute teorije pogledati u poglavlje "Relativnost vremena" :)
Sve sam pare spisko kod Djoku u disko... |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/06/2004 : 17:50:32
|
Ma skoro da nema bas neke razlike dali je ovaj ili onaj zivio ranije ili kasnije, kad su te povijesne greske uvijek tu, i kod Zagora i Texa i mnogih drugih. O tome se vec pricalo... I koliko god bilo smijesno pricati o vremenu kad je zivio Einstein, toliko je meni smjesno kad se puca iz puske koja nije jos izmisljena, ili iz revolvera koji ce izumljen biti tek 20-30 godina kasnije, kad vidim uniforme koje nisu ni postojale, ili one koje ce tek kasnije doci, kad vidim indijanska plemena koja su u to vrijeme skoro istrebljena, a nekih vise ni nema... No kakav bi bio strip bez maste i iracionalnog, bez obzira na povjesne cinjenice. Po tome se strip NN ne razlikuje puno, oni mastaju u buducnosti, ovi pricaju o proslosti koja bas i nije takva, ali to je strip. Kad pozelim povijesne cinjenice uzet cu neku strucnu knjigu na tu temu, pa se opet zapitati a jeli i tamo sve tocno onako kako je bilo... |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 24/06/2004 : 17:51:57
|
Ma da, naravno da je sve relativno. To sto mi mislimo da su STR i OTR izasle 1905 i 1917 respektivno vazi u nasem vreme-prostoru. U Cikocentricnom sistemu to ne mora da vazi, zar ne? Ko zna, mozda nam se Ciko spema da baci Zagora u neku crnu rupu i tako ovaj serijal privede kraju.:)
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 25/06/2004 : 02:33:58
|
"River Ciko" je ustvari uvod u kasnije dogadjaje sa Akronjanima, Hellingenom i ostalim cudima sa kojima se Zagor sretao, jer ce se na kraju ispostaviti da se sa njima sretao u buducnosti (stvarno je interesantno sta je sve to Hellingen uspeo da napravi u prvoj polovini pretproslog veka) |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 25/06/2004 : 07:32:58
|
quote: Originally posted by ---dp---
"River Ciko" je ustvari uvod u kasnije dogadjaje sa Akronjanima, Hellingenom i ostalim cudima sa kojima se Zagor sretao, jer ce se na kraju ispostaviti da se sa njima sretao u buducnosti (stvarno je interesantno sta je sve to Hellingen uspeo da napravi u prvoj polovini pretproslog veka)
Zar ne znas da je Hellingen bio genije? ![](icon_smile_big.gif)
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 25/06/2004 : 07:44:53
|
Moze biti da je Ajnstajn Helingenova reinkarnacija. Mozda ih je zato Ciko zamenio, trebao je reci: Da je pravom Helingenu...:))
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 25/06/2004 : 11:30:31
|
Ma šta sad serete a kupujete sve živo. Ok. Ja sam se isto odvalio ovome sa Einsteinom...Tu i tamo naletim na takve nedosljednosti ali zar nam nije jasno da Zagor nema veze s vezom ta da je mišljen za djecu a mi ga skupljamo da izživimo neke djecacke snove...pa sad ocekujemo nešto pametno... Za pametnije stvari treba se posvetiti npr. Mister No-u:)))))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 25/06/2004 : 20:24:14
|
quote by SejoSexon: _______________________ Zar ne znas da je Hellingen bio genije? _______________________
On je bio genije izvan svog vremena... zato nije ni cudo da se pojavio u Cikovom specijalcu par desetina godina pre nego sto se i rodio ![](icon_smile_big.gif) |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 26/06/2004 : 01:13:59
|
quote: Originally posted by dule_car
Zagor (...) je mišljen za djecu...
Razlog više da ne rade takve gluposti. Ako je nešto radeno za djecu, treba biti barem donekle edukativno, a ne dijeliti pogrešne informacije. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|