Mislim da ipak nije zasluzio crvene. Ocjena neķog stripa je stvar osobne percepcije. Nekome je nesto za 5, nekome za 4 itd. Na kraju krajeva ima sasvim pristojna slika a ako nisi siguran mozes prodavaca uvijek zatraziti i dodatnu. Na sve to bih dodao i ocjenu koja je dosla 5 mjeseci prekasno. I cijena je kod mene neki faktor. Da je u pitanju neki strip od par stotina kuna pa da se stavilo da je glancer a on to nije, onda definitivno crveni. Sad vidim da prodavac vec od prije ima negativne ocijene sto na sve to opet baca drugo svijetlo.
Uzto dolazi i još nešto. Ima on i kupovina koje po zvaršetku nikada nije uplatio, tj. osvojene stripove nije više htio. Kao u slučaju jednog prepoštenog čovjeka ovdje na stranici, koji mi je to baš danas pomenuo. A slutim da to nije ni jedini slučaj. No pomenuti prodavač se nije htio natezati oko tamo nekih par kuna i ostavio mu ipak pozitivan komentar.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
bolje je napisat...vidi sliku i preskočiti ocjenu..pa po potrebi ako netko zatraži poslat emailom detaljne slike
Ni to ti nije garancija da nećeš naletjeti na nekog gerilca, kao što se npr. “TomDar-u” dogodilo. Čovjek stvarno svaki put izostavi ocjenjivanje i napiše fino: “Vidi sliku. Po potrebi šaljem dodatne.”
I šta mu se dogodi? Lik mu pokupuje oko 100 stripova, sve neka kiosk izdanja Dylan Doga, Zagora etc., ne pita niti bilo šta, a kad ih je dobio - kopira link aukcije sve i jednoga, uz dodatak: “Ovaj ima požutjeli hrbat, ovaj ovo, ovaj ono.....”, te “...nije za moju kolekciju” i tako te gluposti. Ubaci ih zatim u karton/kutiju i vrati čovjeku njih preko 50 iz druge države u Sloveniju!
Pa ti sad budi pametan, pravedan te ostani fin i kulturan? 🤔
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...