Author |
Topic  |
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 03/02/2006 : 20:45:20
|
Sad sam bas pogledao da je "niko" zadnji komentar dobio 02. 09. 2005 nedugo nakon toga je izbacen. "manuela" je clan od 22.09.2005. Sad mi manuela sve vise izgleda kao reinkarnacija nike... |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 04/02/2006 : 00:55:52
|
            ...kad samo sjetim da sam joj se nabacivao,nevjerovatno...ona,tj on je isto kasnila neko vrijeme s uplatom,nista posebno...cak smo i neki prezimenjaci po materi.........
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 04/02/2006 : 13:19:51
|
quote: Originally posted by altair
Kornelije(niko) je mene zajebo, a tebe je pokušao. Tek sam nedavno shvatio da me je prevario, kada sam trgovao s njim, u svojoj naivi, okrivih poštu. Sada je sve jasno - bio je kvaran ko šupalj zub. On je izbačen tako da vjerovatno neće moći ovdje varati. Tip se zove Kornelije Vujnović iz Dubrovnika (za prezime nisam siguran). Ako ga netko primjeti pod drugim nickom prilikom eventualne trgovine, neka pazi i neka javi ovdje.
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. <<
Zanimljivo... Neke moje stripove je osvojila stanovita manuela iz Dubrovnika. Nakon uplate (koja je bila bez problema) stripove sam slao na adresu Kornelije Vujnovic, Dubrovnik. Osobno nisam imao nikakvih problema s i opet bi poslovao s njima. Međutim, namece mi se pitanje nije li to jedna te ista osoba???  [/quote]
Da si imao povjerenja i prvi poslao stripove(kao i ja), možda bi i ti bio prevaren. Manuela je ili drugi nick ili prijatelj našeg Kornelija koji sada ima novi cover za svoje ime.
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. << |
Edited by - Obi-wan on 04/02/2006 13:29:29 |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Posted - 04/02/2006 : 23:24:33
|
imam dojam da kornelije voli strip,samo stanuje negdje u zaledju dubrovnika i ima problem sa postom jer je u brdima........meni je na kraju IPAK sve ispostovao i ja bih mu dao jos sansu..ipak mi drag svako tko se bavi stripom....obi-wan,jel ti on platio te stripove,makar s zakasnjenjem
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
Edited by - dcarapo2 on 04/02/2006 23:25:12 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 05/02/2006 : 12:03:50
|
quote: Originally posted by dcarapo2
imam dojam da kornelije voli strip,samo stanuje negdje u zaledju dubrovnika i ima problem sa postom jer je u brdima........meni je na kraju IPAK sve ispostovao i ja bih mu dao jos sansu..ipak mi drag svako tko se bavi stripom....obi-wan,jel ti on platio te stripove,makar s zakasnjenjem
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Nije mi platio. Rekao je da je poslao novac preporučeno, a ja sam mu onda povjerovao jer sam svakom vjerovao.Nije stiglo. I meni je svatko drag, osim lažova i varalica...
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. << |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Posted - 05/02/2006 : 23:14:19
|
tu si u pravu,najbolje nista s njim
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/03/2006 : 19:33:48
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by dcarapo2
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Nije mi platio. Rekao je da je poslao novac preporučeno, a ja sam mu onda povjerovao jer sam svakom vjerovao.Nije stiglo. I meni je svatko drag, osim lažova i varalica...
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. <<
Onda mu kresni Manuelu      
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !" |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 04/03/2006 : 18:43:59
|
Hm... Manuela je vjerovatno on sam...
>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<<
Nema veze , opali onda njega !   
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !" |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 04/03/2006 : 19:12:43
|
quote: Originally posted by srdjandj
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Ok, ionako nisam probirljiv...
>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<< |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 04/03/2006 : 21:11:27
|
quote: Originally posted by srdjandj
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Ok, ionako nisam probirljiv...
Pa da , da nadoknadiš troškove !  
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Posted - 07/03/2006 : 00:41:43
|
samo se jebite................................sorry
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 07/03/2006 : 09:10:28
|
hvala........takođe , sorry
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Member since 12/08/2004 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Member since 04/02/2004 |
Posted - 25/08/2006 : 00:29:53
|
ja sam taj,hoces da objasnis ljudima zasto ne raditi sa mnom,po kojih cjena si dobio stripove od mene,zasto trazis 50 eura od mene i zasto zelis ocrniti me na ovom forumu??? zajebala se posiljka,nudio sam ti stripove,ti si htio pare jer si kolektiro zagora,sta da radim kad sam potrosio pare ne znajuci sta ce posta? odbio sam ti da ti posaljem drugu poislku s veceg spiska sto si htio? da ili ne? reko sam ti da cu ti ipak isplatiti,ali sad ti kazem necu jer me jebes celo vreme,i pre vremena pred svima..koliko su me ovdje neki sjebali mene s nekim posilkjama pre godinu dana,pa ne namjeravam nikog ovo ono ko tebe,a vidim kazu ljudi za tebe mnogo "lepe" stvari...tako da,ko te j...nek me izbace ako hoce,krivnju zbog tebe ne osjecam ! |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 25/08/2006 : 09:12:08
|
Čuj. Duguješ mi 54 eura preko godinu dana i ova priča nije potrebna. S time si sve pokazao i znam da si čekao da popizdim kako mi ne bi isplatio ono što duguješ. A za mišljenje drugih ljudi o meni možeš pogledati komentare na aukcijama. A šta sam trebao čekati 5 godina pa da te stavim na crnu listu. Seronjo obični |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 26/08/2006 : 00:37:44
|
serpnja i picajzla si ti,i reci mi to u lice ako si muz,a nisi jer lazes pred svima ko zenica neka...i ne dizi cjenu koju ionako neces dobiti zbog to sto si ti kriv...tako da,ko te j... |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 26/08/2006 : 14:45:16
|
ti ljudi su dobili svoje,ti neces sigurno jer si ih naveo da se plase za svoje,posta im je kasnila,ne ja...dakle,u nijednom trenutku nisam pomisljao da ne pratim pakete,a ti si promenio dogovor...tako da.. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 27/08/2006 : 00:57:06
|
zbog tebe najvise da,ali nisam ja taj koji je poceo kao sto mozes da uvidis,kao gazdi ovog sajta ja ti se izvinujem ako sam preterao,bar ti toliko dugujem.. |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 27/08/2006 : 11:16:02
|
Ma nemoš vjerovat, ja se po tvom moram osjećati kriv što si mi ostao dužan. Samo si čekao razlog da mi ne moraš platiti ono što mi duguješ. A ono što si mi ponudio u zamjenu ja imam i zašto bi uzimao duplo. Rekao si da je moje stavljeno na stranu, a lagao si jer mojega nije ni bilo! A novce si dobio super brzo, kao i svi ostali, dok sam ja morao čekati i nakraju neću ni dočekati. Ne, ne osjećam se nimalo kriv jer samo tražim ono što je moje. A i nisu svi dobili svoje, koliko ja znam. I uvijek je kriva pošta za sve. I nisam ja prvi započeo temu o tebi kao o sumnjivom tipu, nego sam se samo nadovezao svojim primjerom. Po svemu sudeći, ti si običan lažov i prodao si svoj ugled zbog 54 eura. Ja svoj ugled nisam izgubio, jer ja sam svoj dio trgovine izvršio, a ti svoj nisi. A ne znam koju ti pravdu tjeraš stalno, JER TI SVOJ DIO NISI IZVRŠIO. Dakle ja i dalje zahtjevam svoje novce! Tek onda kad obaviš svoj dio imaš pravo glasa jer si mi dužan već više od GODINU dana. I nemoj mi se više javljati s tim glupim forama: ti si kriv za ovo, ti si kriv za ono i zato nećeš dobiti novce. I kad se sjetim onih glupih (ljigavih) mailova: "zdr danijele..naravno,kad imam,poslacu ti...zato sam i prodao kolekciju,jer nisam imao nista...nisam zaboravio 54 eura...platicu ti,makar i na rate pozdrav i hfala sto me razumes sve ovo vreme... ps:ako ti se ne javljam,nemoj da mislis da ignoriram problem". A mail je od 7.3.2006. i nakon toga više ništa nisam dobio. Ma čovječe, puno pričaš, a malo radiš. Samo se izmotavaš. Nemaš niti jedan argumenat. I kao što se vidi po ovom mailu, ja ne dižem cijenu nego ju ti spuštaš. I šta očekuješ: da ti kažem da mi ne moraš vratiti novce, pa da sve zaboravimo. Eto, molio bih i druge da se jave sa svojim mišljenjem.
|
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 28/08/2006 : 00:40:13
|
ti treba da ides u parlament danijele...od koga si ucio duge govore,od fidela kastra? stvar je kratka i jasna,ti si platio za stripove,a onda nisi htio stripove jer si vec to nabavio,ali si kasno kazo to..reko sam ti da sacekas paket,ti nisi htio,bio ti se ponudilo stripova s liste vece koje si htio,pa onda si htio opet novac kojeg vise nisam imo...sta da ti dreugi kazu? ko se zali od mene? svi su dobili to sto su trazili,da ja ne pocnem samo da kazem ko je mene ovdje sve zeznuo i prevario...kasno sam naucio za koga radis protiv mene,valjda ti daje neki strip vise,ili ti je davao...zato ne pisi mnogo politicke govore,nisi me ipresioniso i ne govori kako znas sta sve ljudi znaju i ne analiziraj druge vec sebe i svoj glupi mozak...znaju svi da ti je zelja da me proteraju sa sajta,mozda i uspes,ali pazice da ne rade s takvim idiotima i picajzlima kao tebe.. fegetu jedan.. |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 28/08/2006 : 09:31:26
|
quote: Originally posted by acika
ti treba da ides u parlament danijele...od koga si ucio duge govore,od fidela kastra? stvar je kratka i jasna,ti si platio za stripove,
jesam
a onda nisi htio stripove jer si vec to nabavio,
laž; htio sam stripove, a ono što si obećao kao zamjenu, poslao si scaramangi
ali si kasno kazo to..reko sam ti da sacekas paket,ti nisi htio,bio ti se ponudilo stripova s liste vece koje si htio,pa onda si htio opet novac kojeg vise nisam imo...
opet tvoje nejasne rečenice
sta da ti dreugi kazu? ko se zali od mene? svi su dobili to sto su trazili,da ja ne pocnem samo da kazem ko je mene ovdje sve zeznuo i prevario...
pa krajnje je vrijeme da i ti kažeš ko je tebe zeznuo
kasno sam naucio za koga radis protiv mene,valjda ti daje neki strip vise,ili ti je davao...
ti izgleda stripove ili filmove shvaćaš preozbiljno, pa ti radi mašta i u stvarnom svjetu
zato ne pisi mnogo politicke govore,nisi me ipresioniso i ne govori kako znas sta sve ljudi znaju i ne analiziraj druge vec sebe i svoj glupi mozak...
Moji govori su samo argumenti, a ti sereš bezveze i budući da nemaš argumenata onda vrijeđaš
znaju svi da ti je zelja da me proteraju sa sajta,mozda i uspes,ali pazice da ne rade s takvim idiotima i picajzlima kao tebe.. fegetu jedan..
Moja želja je da dobijem svoje novce nazad, a sa mnom će raditi svi i na dalje jer imam 121 pozitivan komentar na aukcijama, te niti jedan neutralni ili negativni i uvijek sam brz sa svojim dijelom posla. Ti si samo brz kad treba ispitivati: da li si poslao novce, kad ćeš poslati novce i slično.
|
 |
|
Topic  |
|