forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 CRNA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/01/2005 : 01:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Jos malo pa mozete osnovat udrugu! :)
Salu na stranu. Pa zakljucili ste da je tip na izletu. Kad se vrati onda mu sve po spisku.

Edited by - Maximuss on 31/01/2005 01:42:26
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 31/01/2005 : 02:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
zato ja ne poslujem sa decom...

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 31/01/2005 : 08:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thommo

I meni treba taj mulac Car! Poslao mu neku lovu, istina sica, ali stripova nema...

** Thommo was here! **

Nemojte previse ostro s Carom,on je jos mlad decko,vjerojatno mu treba dok skupi lovu,mozda je zakinut za djeparac ili ko zna....
Javit ce se, sigurno!

Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer.
Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users.
Thanks!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 31/01/2005 : 12:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Pa nije tesko napisati mail i objasniti. I ja i ti smo bili njegovih godina, pa smo se drugacije ponasali, vjerovatno.

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts

Member since 05/04/2004

Posted - 31/01/2005 : 14:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send slovenec a Private Message  Reply with Quote
thommo je sve rekao....

eto!
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 03/02/2005 : 09:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sad da dodam još jedan post protiv Nepoznatog Poštara, ako ga budem ikad našao ili bilo kojeg drugog poštara koji je nekad maznuo neke pare iz koverte, imate moju reč da ću mu polomiti sve kosti, osveta, Punisher style! Da mu j.... milu majku!(morao sam, izvinjavam se svima)
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 03/02/2005 : 10:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
oli ti otvoreno pismo doslo??

trk na postu ga prijavit
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 03/02/2005 : 21:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message  Reply with Quote
Ne stiglo mu je zatvoreno, zapakovano sve ok samo fale pare... Shta bih postigao time shto cu ga prijaviti na poshti?
Mislim prijavicu ga, ali taj poshtar je najverovatnije iz Hrvatske, tako da ce me ovi moji ovde 'ladno odj.... I najverovatnije nikad nece biti pronadjen :(.
Eh da pismo je poslano preporucheno, imam li sa tim vece shanse?

Edited by - forsaken demon on 03/02/2005 21:12:58
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 03/02/2005 : 22:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by forsaken demon

Ne stiglo mu je zatvoreno, zapakovano sve ok samo fale pare... Shta bih postigao time shto cu ga prijaviti na poshti?
Mislim prijavicu ga, ali taj poshtar je najverovatnije iz Hrvatske, tako da ce me ovi moji ovde 'ladno odj.... I najverovatnije nikad nece biti pronadjen :(.
Eh da pismo je poslano preporucheno, imam li sa tim vece shanse?

više šansi da, ali više od nula je još uvjek malo.
najbolje bi bilo kad bi bilo poslato vrednostnim pismom
da te nije zeznuo onaj koji je slao? jel siguran? jer ako je slao prazno pismu on najviše profitira, a sada pošto si ti podpisao da si primio on je time još više zaštiten
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 04/02/2005 : 10:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang
više šansi da, ali više od nula je još uvjek malo.
najbolje bi bilo kad bi bilo poslato vrednostnim pismom
da te nije zeznuo onaj koji je slao? jel siguran? jer ako je slao prazno pismu on najviše profitira, a sada pošto si ti podpisao da si primio on je time još više zaštiten

Hm, mislim da nisi dobro razumeo(ili ja možda nisam bio dovoljno jasan?), uglavnom JA sam slao pare, preporučeno(takvo slanje mi je tad delovalo nedodirljivo, izgleda sam se zezn'o ), pare su bile upućene Pajtaku, on je bio taj koji je prvi neprijatno iznenađen. U Pajtaka uopšte ne sumnjam, jednostavno, ovde se radi o profesionalnom dugogodišnjem lopovu...
Što se tiče prvog dela poruke, ne mogu a da se ne složim totalno sa tobom, s' tim što sam tek kasnije otkrio i ono o vrednosnom pismu, mada mislim da bi mi oni za to tražili da im pokažem sadržaj pisma, pa je i tu dead end.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 04/02/2005 : 11:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
aha. u svakom slučaju daj pritužbu na poštu, isto neka uradi čovek u Hrvatskoj.
Ja sam neko vreme radio na pošti u Sloveniji i znam kako je neprijatno kada se unutrašnja inšpekcija na nekog poštara. Barem če možda drugi put odustati od krađe.
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 04/02/2005 : 11:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message  Reply with Quote
Evo me sad se javljam, nakon što sam bio u pošti i rezultati su nikakvi: Starija gospođa koja je radila na pošti je bila baš žilava(standardna pitanja, koja je verovatno izvežbala, kako bi vas spustila i odbila od daljih pokušaja), pa se naš verbalni duel prilično zakomplikovao(naravno ja sam se držao što sam kulturnije mogao). Na kraju se svelo na to da nemože ništa da uradi jer je pismo(u ovom slučaju bolje rečeno koverta) stigla na svoje odredište, pa zbog toga nemože da se izda potražnica, a tu su naravno i naši čuveni srpsko-hrvatski odnosi(ma koliko se mi svi ovde trudimo da sve to zaboravimo...), koji su navodno preneseni i na poštu, pa ova starija gospođa tvrdi da su verovatno "oni" krvi, e na to već nisam mogao da se nenasmejem, pa sam je odmah pitao: "a otkud VI znate da su baš hrvati, kako nisu neki "naši"?", a ona će(glavna rečenica :)):"A JEL' SMO MI LOPOVI?". "Pa ne bije vas baš lep glas, a vi sad nećete da mrdnete ni prstom dok vaši zaposleni haraju poštom!".
Eto toliko...
Ostaje mi samo da probam još jednom u drugoj smeni.
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 04/02/2005 : 13:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by forsaken demon

Evo me sad se javljam, nakon što sam bio u pošti i rezultati su nikakvi: Starija gospođa koja je radila na pošti je bila baš žilava(standardna pitanja, koja je verovatno izvežbala, kako bi vas spustila i odbila od daljih pokušaja), pa se naš verbalni duel prilično zakomplikovao(naravno ja sam se držao što sam kulturnije mogao). Na kraju se svelo na to da nemože ništa da uradi jer je pismo(u ovom slučaju bolje rečeno koverta) stigla na svoje odredište, pa zbog toga nemože da se izda potražnica, a tu su naravno i naši čuveni srpsko-hrvatski odnosi(ma koliko se mi svi ovde trudimo da sve to zaboravimo...), koji su navodno preneseni i na poštu, pa ova starija gospođa tvrdi da su verovatno "oni" krvi, e na to već nisam mogao da se nenasmejem, pa sam je odmah pitao: "a otkud VI znate da su baš hrvati, kako nisu neki "naši"?", a ona će(glavna rečenica :)):"A JEL' SMO MI LOPOVI?". "Pa ne bije vas baš lep glas, a vi sad nećete da mrdnete ni prstom dok vaši zaposleni haraju poštom!".
Eto toliko...
Ostaje mi samo da probam još jednom u drugoj smeni.

sve ti je dobro rekla , pismo je stiglo i tu se nista ne moze
zato drugi put salji vrijednosno pismo, isto ti kosta a ako nestanu pare iz njega posta placa
eto...

Programiranje je kao seks:
jedna greška i morate davati
podršku cijeli život.
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 04/02/2005 : 19:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message  Reply with Quote
Eto, zaključili smo... Nadam se da će Markos ili neko od moderatora ovo updateovati u onaj početak topica, kako bi svi nešto zaključili iz moje nesreće... Ja znam šta sam ja zaključio :(.
Go to Top of Page

Tomislav
Average Member

Croatia
815 Posts

Member since 23/08/2002

Posted - 21/02/2005 : 11:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomislav a Private Message  Reply with Quote
DENIS NEMES
ZELJEZNICKA 4A
44 250 PETRINJA

- nick mu je kao i ime - Denis Nemes

Poslao sam mu stripove ali mi ih nikada nije platio.
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 04/03/2005 : 12:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message  Reply with Quote
Da li bi neko bio tako ljubazan i napravio spisak onih koji imaju naviku da zavrnu ostale pri slanju stripova, pa da se ostali lakse orjentisu s kim da posluju a s kim ne?... Ja sam do sada
trgovao samo sa jednim tipom sa foruma i nije bilo nikakvih problema, ja sam njemu poslao pare par dana nakon sto je on meni poslao stripove u Zagreb i sve je bilo na svom mestu.... Inace sto se tice slanja stipova u inostranstvo ja sam relativno sumnjicav po tom pitanju, samim tim sto na sto nacina mogu biti pare ili stripovi ukradeni sa strane poste... mnogo je lakse istraziti stvar ako si u svojoj zemlji! -A inace vozne karte za bivse ex-yu zemlje nisu nikako preko 50 evra, pa ako neko vec narucuje neku vecu kolicinu stripova, nek lepo sedne na voz i licno ih preuzme ili preostaje varijanta - prvo stripovi, pa onda slanje para...
Let all of you rest in pieces
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/03/2005 : 21:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LeeMan

Da li bi neko bio tako ljubazan i napravio spisak onih koji imaju naviku da zavrnu ostale pri slanju stripova, pa da se ostali lakse orjentisu s kim da posluju a s kim ne?... Ja sam do sada
trgovao samo sa jednim tipom sa foruma i nije bilo nikakvih problema, ja sam njemu poslao pare par dana nakon sto je on meni poslao stripove u Zagreb i sve je bilo na svom mestu.... Inace sto se tice slanja stipova u inostranstvo ja sam relativno sumnjicav po tom pitanju, samim tim sto na sto nacina mogu biti pare ili stripovi ukradeni sa strane poste... mnogo je lakse istraziti stvar ako si u svojoj zemlji! -A inace vozne karte za bivse ex-yu zemlje nisu nikako preko 50 evra, pa ako neko vec narucuje neku vecu kolicinu stripova, nek lepo sedne na voz i licno ih preuzme ili preostaje varijanta - prvo stripovi, pa onda slanje para...
Let all of you rest in pieces

Pa to ako imas par dana na bacanje dolazi u obzir vodeci racuna o brzini vlakova:)))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

MALA SIRENA
Advanced Member

Croatia
3843 Posts

Member since 02/03/2003

Posted - 04/03/2005 : 22:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit MALA SIRENA's Homepage  Send MALA SIRENA a Private Message  Reply with Quote
nije puno 50eura :)
samo je puno to vožnje vlakom :)
ja sam išla 22h i toliko nazad i vjerovatno nikad više vlakom :)
ali dobra je stvar je što se dobro prođe priko granice, možete priniti šta vas je god volja :)
i nije baš siguran put, bar ne za ženske :)
npr.u putu sa naišla na 2 čovika i s nima raspravljala o politici (3-4h) da bi na kraju saznala da su to 2 dilera droge :)

Bondica.James Bondica
Go to Top of Page

jurchek
Senior Member

Slovenia
1288 Posts

Member since 04/05/2004

Posted - 04/03/2005 : 23:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jurchek a Private Message  Reply with Quote
-----
npr.u putu sa naišla na 2 čovika i s nima raspravljala o politici (3-4h) da bi na kraju saznala da su to 2 dilera droge :)
-----
Ja sam isao jednom iz Splita u Sloveniju sa vlakom bas na dan kad se igrala utakmica izmedju Dinama i Hajduka, tako da je bio vlak pun navijaca (a znate kakvi su).
Imao sam srece da sam bio u kupeju sa 4 engleza. Kad su dosli u nas kupe malo su gnjavili ali kad su vidjeli da svi pricamo na engleskom (ja sam se pravio da sam sa njima) onda su odustali i pustili nas na miru. Priznajem da sam se usro kad su otvorili vrata kupeja i poceli nesto gnjaviti.
Neznam sta bi bilo da su saznali da sam slovenac? Verovatno ne bi dobro prosao!

You remind me of my Grandma,
except i haven't slept with you yet!
Go to Top of Page

MALA SIRENA
Advanced Member

Croatia
3843 Posts

Member since 02/03/2003

Posted - 05/03/2005 : 01:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit MALA SIRENA's Homepage  Send MALA SIRENA a Private Message  Reply with Quote
tribao si vikat ˝ŽIVIO HAJDUK˝ :)

Bondica.James Bondica
Go to Top of Page

jurchek
Senior Member

Slovenia
1288 Posts

Member since 04/05/2004

Posted - 06/03/2005 : 08:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jurchek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MALA SIRENA

tribao si vikat ˝ŽIVIO HAJDUK˝ :)

Bondica.James Bondica

Bilo bi zanimljivo, jer bi onda do Slovenije trazio zube po cjelom vlaku!

You remind me of my Grandma,
except i haven't slept with you yet!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/03/2005 : 13:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurchek
Neznam sta bi bilo da su saznali da sam slovenac? Verovatno ne bi dobro prosao!

zašto bi loše prošao?

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/03/2005 : 16:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
...i ja se ponekad pitam takvo što?
-Nisu svi navijači koji idu na gostovanja huligani!!!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/03/2005 : 18:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
ako je preživio pjevač grupe CZD, onda bi i ti verovatno
Čovek ima svoje ime tetovirano na ramenu. Jednom se sunčao na moru, i jedna grupa momka ga je po njegovoj priči najprvo začudeno gledala a onda htjela da krene u akciju. Izkazalo se da su bili navijači Dinama. Tko zna šta ih je raspizdilo.....
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 10/04/2005 : 20:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
Ubedljivo na prvom mestu:

PTT Srbija.

Zaista se ne zna broj koliko su mi paketa nestali.Chak i onih poslatih preporucheno sa povratnicom.

Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000