tri dana nisam mogao otvoriti stripove.com, uvijek mi je pisalo isto: server too busy. je li se to svima desavalo, i sta raditi povodom toga ako se ponovi? cekati?
Some motherfuckers are always trying to ski up hill.
Gledam malo druge forume i ovaj "naš". Nigdje nema tolike "brije" i toliko velikog broja novih postova kao na stripovima.com. Niti na američkim mailing boardima. Markos, site ti je popularan! Zato te ljudi uznemiruju čim nešto zašteka.
Gledam malo druge forume i ovaj "naš". Nigdje nema tolike "brije" i toliko velikog broja novih postova kao na stripovima.com. Niti na američkim mailing boardima. Markos, site ti je popularan! Zato te ljudi uznemiruju čim nešto zašteka.
There,there nemoj pretjerivati !
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Ja sam se osjećao kao uskraćen za dozu. Ali sam zato visio na Forumu na www.gameplay.hr.
sajnfeld je mislio reći Get a pizza
ja sam za ovo vrijeme nefunkcionisanja sajta pronašao abbasite.com sa skoro 30000 članova
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Ma sajt nije radio namerno kako bismo svi videli koliko nam fali, pa da uplatimo vise od onih 5 eura , jer se ispostavilo da ce se tim parama pokriti samo pizze, ali nece nista ostati za pice i za zene