forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Lista cijena-u prosijeku
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 14/10/2003 : 09:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi bila dobra stvar kad bi se mogla napraviti prosijecna lista cijena stripova po junacima,izdanjima i ocuvanosti , jer ima dosta precjenjenih i zacijenjenih stripova.Isto tako vecina diskusija se vodi na temu:ovo kosta previse ili premalo.
Ovako bi svi znali odprilike kolike su prosijecne cijene na trzistu tako da bi vjerujem bilo mnogo manje nepotrebnih rasprava i prepucavanja na BURZI.Ovu ideju je malo tesko realizovati ali vijerujem da bi i clanovi mogli dosta pomoci sa svojim ideama oko vrijednosti stripa.Tako da bi na kraju svako znao kolika je vrijednost nekog stripa na trzistu,bar odprilike.

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/10/2003 : 09:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Tako da bi na kraju svako znao kolika je vrijednost nekog stripa na
>trzistu,bar odprilike.

Ah, ali zar nije kapitalizam sav u slobodnom odredjivanju cijena? ... A, ako govorimo o nekakvom Price Guideu, ti redovito zavrsse s najskupljim cijenama na trzzisstu. Elem, ako bi se tako reguliralo, prosjeccne bi cijene, bojim se, poskoccile.

Mislim, nije lossa ideja, samo ja uvijek sve vidim crno. Bit che zbog naoccala ...

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...

Edited by - mcn on 14/10/2003 09:14:47
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 14/10/2003 : 12:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Al' zapamti frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu (u kapitalizmu)

quote:
Originally posted by mcn

>Tako da bi na kraju svako znao kolika je vrijednost nekog stripa na
>trzistu,bar odprilike.

Ah, ali zar nije kapitalizam sav u slobodnom odredjivanju cijena? ... A, ako govorimo o nekakvom Price Guideu, ti redovito zavrsse s najskupljim cijenama na trzzisstu. Elem, ako bi se tako reguliralo, prosjeccne bi cijene, bojim se, poskoccile.

Mislim, nije lossa ideja, samo ja uvijek sve vidim crno. Bit che zbog naoccala ...

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/10/2003 : 12:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igorpb

Mislim da bi bila dobra stvar kad bi se mogla napraviti prosijecna lista cijena stripova po junacima,izdanjima i ocuvanosti , jer ima dosta precjenjenih i zacijenjenih stripova.Isto tako vecina diskusija se vodi na temu:ovo kosta previse ili premalo.
Ovako bi svi znali odprilike kolike su prosijecne cijene na trzistu tako da bi vjerujem bilo mnogo manje nepotrebnih rasprava i prepucavanja na BURZI.Ovu ideju je malo tesko realizovati ali vijerujem da bi i clanovi mogli dosta pomoci sa svojim ideama oko vrijednosti stripa.Tako da bi na kraju svako znao kolika je vrijednost nekog stripa na trzistu,bar odprilike.

tesko da bi se to moglo realizovati.
Sta se uopste smatra glancerom? Dosta ljudi vec kod tog pitanja ima razlicita misljenja.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/10/2003 : 12:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja sam to bio mislio staviti kao jednu u stavki u recenzijama ali sam shvatio da je to jako jako tesko realno odrediti pa sam odustao...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000