Author |
Topic  |
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 03/12/2003 : 10:12:47
|
Sedim dokon radeci nocnu smenu, svrljam po sajtu i bukvalno zalutam na forumu stripovi na 130. stranicu i... Ljudi pa ja ne mogu poverovati sta se za dve godine moglo dogoditi. Samo mogu zamisliti vizuelni dojam sajta i njegovu brzinu u tom periodu ali sadrzaj e to je vec nesto drugo. Tadasnje stanje bih maltene mogao opisati kao prvobitnu zajednicu sa prvim medju jednakima Markosom, koji kao ni ostatak plemena jos nisu pronasli vatru. Razni likovi svrljaju tuda bukvalno psujuci poglavicu, a on jos uvek ne poznajuci mere represije ili ne zeleci da se zameri ni najvecim idiotima dopusta najgora sranja. Pa doslovce Posted - 27/11/2001 : 17:03:49 Ma ne da mi se igrat policajca. Moze se zabraniti dolazak i sve to, ali mislim da nema smisla to raditi. Uostalom, mene ponekad zabavlja pratiti te njegove promjene licnosti/raspolozenja/stavova/spolova, a kad postane neukusan i bezobrazan, samo sebi skodi, ne nama, zar ne?
I'm a reasonable man, get off my case.
Danas imamo lepo uredjen sistem sa predsednikom na celu, sa efikasnim policajcima :-), koji na svu srecu gotovo i da nemaju posla. Ono sto su neki likovi tamo baljezgali i ovo sto sad npr turbo prica moze se uporediti najblaze kao jebanje koze na sred trga i pisanje uz drvo. Uopste sajt je iz plemenskog uredjenja presao na stupanj demokratije i visoke kulture za samo dve godine. Sto se tema tice tu imamo isto tako neverovatan preporod. Npr magic izgleda prvi prosvetitelj pokusao je uozbiljiti tada najozbiljniju temu,(zagorv znak na majici) ali avaj Posted - 24/11/2001 : 12:29:37 Znaci devile ti kazes da to nije proizvod ferijeve maste? Znaci li to da u stvarnsti indijanci znali za taj znak? Znaci li to da taj znak potice iz nekih stvarnih mitova i prica o indijancima? Bas me to interesuje,da li je zaista taj znak utemeljen na stvarnim cinjenicama? da li o tome moze negde nesto da se procita van Zagorovih stripova?
Posted - 24/11/2001 : 12:44:37 Ma ne, ne bih ja MAGIC isao tako daleko. Zagorov svijet je svijet maste. Rekao sam ti da nije iz Ferrijeve maste tako da je on to samo bubnuo bez obrazlozenja. U ostalom Ferri je samo crtac koji se sa scenarijem bavio samo u prvih nekoliko epizoda. Sa stvarnim događajima i cinjenicama vrlo tesko da ima neke veze jer cijela koncepcija Zagora bazirana je na izmisljenim stvarima.
Sad uporedite to sa npr predlozima da se cak I kolorit ubaci u ocenu recenzija, kao i mamli milon slicnih tema I sve ce vam biti jasno. Moram prekinuti ali zivela republika stripovi. com I veliki brat. Jos bih dodao da sam zapazio krugerove postove u tom periodu. Covek se jednostavno ne da promeniti I gotovo. Seinfielde ne samo da ume prebaciti temu iz zakljucanog topika u drugii, vec je uspeo raspravu sa ugasenog zagorovog sajta prebaciti na novi;-) no opozicija je uvek dobro dosla.
Howg.
|
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/12/2003 : 10:33:54
|
To ti je umjetnost :-). Da li si i ti bio na zagorovom site-u?
evil, walks behind you evil, sleeps beside you evil, talks arouse you evil, walks behind you |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29728 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/12/2003 : 15:09:25
|
Joj, nekih stvari se ne volim ni sjecati:-) Mozda i nije dobro sto postoji arhiva topica od pocetka do danas:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Posted - 03/12/2003 : 15:35:45
|
quote: Originally posted by seinfeld
To ti je umjetnost :-). Da li si i ti bio na zagorovom site-u?
evil, walks behind you evil, sleeps beside you evil, talks arouse you evil, walks behind you
nisam ja sam ti nova napredna generacija
Howg. |
 |
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Posted - 03/12/2003 : 15:45:07
|
quote: Originally posted by Markos
Joj, nekih stvari se ne volim ni sjecati:-) Mozda i nije dobro sto postoji arhiva topica od pocetka do danas:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
markose nemoj mi crveneti . ima tu jos mnogo prljavog vesa, al ga iy pristojnosti nisam hteo izneti . no salu na stranu mislim da svi trebaju videti sta ze za samo dve godine moze napraviti, i koliko se ljudi na zdrav nacin, kroz diskusije mogu pozitivno promeniti. posle ovoga mogu samo da se nasmejem likovima koji su te pitali da li bi prodao sajt i za koliko ,NIKADA, to je ko kad bi deo sebe prodao
Howg. |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 03/12/2003 : 15:50:18
|
joj...sad me ni sava,ni dunav,nil,ni volga...nece saprati...eto zbog par postova u mladosti ostacu zigosan ceo zivot kao zagor fan aj,barem priznaj da te je veliki brat na ovo naterao,bar ce mi biti lakse  
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Posted - 03/12/2003 : 16:04:34
|
quote: Originally posted by MAGIC
joj...sad me ni sava,ni dunav,nil,ni volga...nece saprati...eto zbog par postova u mladosti ostacu zigosan ceo zivot kao zagor fan aj,barem priznaj da te je veliki brat na ovo naterao,bar ce mi biti lakse  
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
jeste, jeste evo ga i sad sa sekirom i zagorovom pticurinom stoji iznad mene
Howg. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29728 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/12/2003 : 16:09:48
|
quote: Originally posted by Winnetou
quote: Originally posted by Markos
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
markose nemoj mi crveneti . ima tu jos mnogo prljavog vesa, al ga iy pristojnosti nisam hteo izneti . no salu na stranu mislim da svi trebaju videti sta ze za samo dve godine moze napraviti, i koliko se ljudi na zdrav nacin, kroz diskusije mogu pozitivno promeniti. posle ovoga mogu samo da se nasmejem likovima koji su te pitali da li bi prodao sajt i za koliko ,NIKADA, to je ko kad bi deo sebe prodao
Howg.
Drago mi je da tako mislis...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 03/12/2003 : 16:14:02
|
[quote]posle ovoga mogu samo da se nasmejem likovima koji su te pitali da li bi prodao sajt i za koliko ,
Hokahey, uvijek spreman da vas nasmijem mister Winetou bivši Helingen (hehe vidi ti preobrazbe samo od bledolikog Helingena do slavnog crvenokošca Winetuja, svaka čast, interesantnu si analizu ovo iskopao very cool).  Eh kad se pitam gde bi sajt bio danas da mene nije bilo, ma vi bi več odavno poklali dosada, bilo bi vas 20 ko na sagiteu da nije mene čoeče. Da da. Aj en the greatest Aj em Muhamed Ali.  |
 |
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Posted - 03/12/2003 : 16:42:39
|
quote: Originally posted by miha
[quote]posle ovoga mogu samo da se nasmejem likovima koji su te pitali da li bi prodao sajt i za koliko ,
Hokahey, uvijek spreman da vas nasmijem mister Winetou bivši Helingen (hehe vidi ti preobrazbe samo od bledolikog Helingena do slavnog crvenokošca Winetuja, svaka čast, interesantnu si analizu ovo iskopao very cool).  Eh kad se pitam gde bi sajt bio danas da mene nije bilo, ma vi bi več odavno poklali dosada, bilo bi vas 20 ko na sagiteu da nije mene čoeče. Da da. Aj en the greatest Aj em Muhamed Ali. 
e moj mister miha dok te Winnetou ovde zamajva, old shaatterhand ti brlja po slikama na echoperu sto se preobrazaja tice cim postadoh Winnetou pade mi milion pametnih ideja na pamet. nego da se ja crvenokozac, i ti nigger muhamed ali udruzimo i proteramo ove supacke belce sa sajta, a 
Howg. |
Edited by - Winnetou on 03/12/2003 16:45:13 |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 03/12/2003 : 17:09:25
|
Udruživanje snaga, kako da ne krajnje je vreme, pa sajt vrvi od bledolikih odmetnika. Svakako, svakako, trebali bi jedan linč svake tolko uprizoriti da se ljudi ne zamajavaju, rastjerati belokošce dok jih još ima i to navrat na nos. Kao prvo trebamo napisati tiralicu traži se živ ili mrtav Old Shattterhend, (več se mu ruke tresu osječam) isprašiti klinji gače, satrti ga u čošak, lupiti mu skalp, jedan upperhand kroše i donji aperkat od mene ima več rezerviran. |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/12/2003 : 13:39:51
|
E stara losa vremena . KAd se samo sjetim MAGICa s topicima ZAgor rules Corto down ... Klasika  !
evil, walks behind you evil, sleeps beside you evil, talks arouse you evil, walks behind you |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 04/12/2003 : 13:49:54
|
quote: Originally posted by igorpb
Sta mislite kako ce izgledati ZA dvije godine?
Puno novih članova i puno članova modrim zvjezdicama..
 |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 04/12/2003 : 13:51:36
|
uf ovi bosanci iz rasejanja samo nesto podjebavaju...
zahtevam u cilju ocuvanja moga dobrog nadimka,da se svi stariji topici u koje se moje ime spominje u bilo kakvom kontekstu sa zogorom,obrisu... 
moram da mislim na svoj ugled
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Posted - 04/12/2003 : 13:55:01
|
zahtevam u cilju ocuvanja moga dobrog nadimka,da se svi stariji topici u koje se moje ime spominje u bilo kakvom kontekstu sa zogorom,obrisu... 
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
magic jel si skinuo onog corta iznad lap topa i vratio zagijev poster   
Howg. |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 04/12/2003 : 15:28:28
|
zahtevam u cilju ocuvanja moga dobrog nadimka,da se svi stariji topici u kojima se moje ime spominje u bilo kakvom kontekstu sa zogorom,obrisu... 
magic jel si skinuo onog corta iznad lap topa i vratio zagijev poster   
Howg.
NIKADA!
BTW,morgana mi je direktno iznad laptopa,a korto je malo udesno..ipak mi se vise svidja morgana  
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/12/2003 : 01:38:27
|
ne dolazi na more ovo ljeto,inače    zagor ti je dao sve,a ti si ga izdao...kad bolje razmislim,nije ni čudo od grobarčine  
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 05/12/2003 : 04:11:53
|
quote: Originally posted by globinjo
ne dolazi na more ovo ljeto,inače    zagor ti je dao sve,a ti si ga izdao...kad bolje razmislim,nije ni čudo od grobarčine  
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
e,da znas i da necu da dodjem...u tvoj hotel,...vise mi se svidja gastnov  
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/12/2003 : 04:30:22
|
quote: [i]Originally posted by MAGIC[/i e,da znas i da necu da dodjem...u tvoj hotel,...vise mi se svidja gastnov  
ma nećeš ni dole ni da oćeš  još ti nije kasno da se ispričaš zagorijancima...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Posted - 05/12/2003 : 11:24:02
|
quote: Originally posted by Žiga
quote: Originally posted by igorpb
Sta mislite kako ce izgledati ZA dvije godine?
Puno novih članova i puno članova modrim zvjezdicama..

Neko je spomenuo da ce Turbo postati moderator.
Dobre sale nikad dosta! |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
|
Winnetou
New Member

Serbia
277 Posts
Posted - 06/12/2003 : 10:42:52
|
momci nije ovaj topik namenjen turbu vec promociji napretka institucije stripovi.com, jos sejo da se ukljuci i bice pizdarije
Howg. |
Edited by - Winnetou on 06/12/2003 10:45:12 |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Posted - 06/12/2003 : 13:36:43
|
momci nije ovaj topik namenjen turbu vec promociji napretka institucije stripovi.com, jos sejo da se ukljuci i bice pizdarije
Howg.
Nikada neznas u kome cuci skriveni potencijal.Treba ga samo probuditi. |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 06/12/2003 : 16:03:33
|
Licno sam nabasao na sajt prije godinu dana,tako da se vec razvijo da mi se razvijacki odmah svidjeo. Prosla godina pa jos se vise razvijo,ko dijete u pubertetu kad naoglo bukne,,ko iz vode,, sto kazu starija pokoljenja. Tako da za sljedece godinu moze postati samo bolji,ne gori. Za par godina bice na berzi pa cemo kupovati dionice.
Bolje ista nego nista |
 |
|
Topic  |
|