Author |
Topic  |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 01:12:44
|
primio sam tvoj mail da je sve uredu sa recenzijom ali su mi usput dosle jos tri poruke sa izbrisanim sadrzajem zbog postojanja virusa???! sta je to dovraga? kaze nesto u stilu 'tekst iz ovog maila nije prosao u nekom obliku nego ga prilazemo u binarnom obliku u attachmentu' a u attachmentu pise da si poslao neki word dokumment i on je sadrzavao virus te su ga izbrisali. ja ovo da upozorim i tebe i ostale mozda ja ne shvatam skroz kako mozilla funkcionise....
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
|
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 06:56:38
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
primio sam tvoj mail da je sve uredu sa recenzijom ali su mi usput dosle jos tri poruke sa izbrisanim sadrzajem zbog postojanja virusa???! sta je to dovraga? kaze nesto u stilu 'tekst iz ovog maila nije prosao u nekom obliku nego ga prilazemo u binarnom obliku u attachmentu' a u attachmentu pise da si poslao neki word dokumment i on je sadrzavao virus te su ga izbrisali. ja ovo da upozorim i tebe i ostale mozda ja ne shvatam skroz kako mozilla funkcionise....
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
To je virus Emire. I ja sam dobio mail sa istim sadrzajem sa adrese zagor@stripovi.com
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 09:13:41
|
da,i meni to dolazi od jutros...dobio sam 5-6 takvih mailova...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 16:27:10
|
ma ja skonto sam i ja sad :)) dobro je pa koristim dobar program, otvaro sam ali nema efekta. sam je program izbrisao sadrzaj tj. virus u mailu. sto vise koristim, to sam zadovoljniji Mozillom, pa vi vidite :)
Dario Džamonja |
 |
|
|
Topic  |
|