perozdero
Starting Member
7 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 26/11/2018 : 11:13:52
|
ZOV STRIP, kompletan popis:
Početak izdanja 12.7.1974.
1. Daleka planeta, Rip Kirby – Bradati dvojnik, Bombarder Craig - Atomski nogomet. 2. Daleka planeta, Tom njuškalo – Nezgode nedoraslog njuškala iz 1930., Samuraj Ugaki, Ja i moja sijena. 3. Daleka planeta, Gart – Atacamina smrt, Gužva u svemiru, Maxmagnus – Prepad, Dječak sa devet života. 4. Daleka planeta, Asterix – Kod Britanaca, Užas u noći. 5. Daleka planeta, Ringo – Čudesni vuk, Rumseyjevi gusari, Maxmagnus – Kruha i rada, Ja i moja sijena. 6. Daleka planeta, Benito Jacovitti – Zorro-zov, Ivica Bednjanec – Skela, Maxmagnus – Vjerni sluga, Četvorica u zamku strave, Ja i moja sijena. 7. Daleka planeta, Rip Kirby – Tajna dvanaeste ruže, Vranac – Lov na rašljara, Ringo – Bujica. 8. Daleka planeta, Talični Tom – Jesse James, Maxmagnus – Savjet, Ja i moja sijena. 9. Daleka planeta, Božo Debeljak – Gladiatori, Škola za astronaute, Potopljeno blago, Maxmagnus – Pobuna. 10. Daleka planeta, Tajni agent Corrigan – Nezgode na snimanju, Benito Jacovitti - Koko Bil, Ciril Gale - Čarobnjak, Maxmagnus – Čišćenje grada. 11. Daleka planeta, Dick Matena - Argonautići, Kolonelo. 12. Daleka planeta, Tanguy i Laverdure(Vitezovi neba) - Prijetnja nad otokom Mururoa, Maxmagnus – Čarobni napitak. 13. Daleka planeta, Tajni agent Corrigan – Protiv trijade, Zorro-zov - Kukuriku!, Bert u Africi, Kolonelo, Samuraj Ugaki. 14. Daleka planeta, Dick Matena - Argonautići u labirintu, Koko Bil – Kraj prije početka, Tibor Horvath – Tajna hrama sunca, 15. Daleka planeta, Koko Bil – Sedam naprema dva, Sjećanje na ljeto, Ja i moja sijena. 16. Daleka planeta, Nanan – Tajna nad tajnama, Zakon Divljeg zapada – Šerifova zvijezda. 17. Daleka planeta, Moby Dick, Tajni agent Corrigan – Faraonovo blago, Maxmagnus – Čarobnjaci, vještice & co., Pikavci. 18. Asterix – Kod Švicaraca, Sindbad moreplovac, Maxmagnus – Posjet kralja Svinjoglava, Šerif Matt Dillon – Priča o obitelji Lawson, Koko Bil – Pileće oko. 19. Asterix – Kod Švicaraca, Zadnji Mohikanac, Maxmagnus – Dan bančenja, Koko Bil – Uf! Uf!, Ja i moja sijena. 20. Asterix – Kod Švicaraca, Nanan – Protiv zelene zrake, Šerif Matt Dillon – Prostrijeljeni šešir. 21. Asterix – Kod Švicaraca, Ivica Bednjanec – Babin zub, Buffalo Bill – Lažni dolari, Alberto Salinas - Rurik Viking. 22. Asterix – Kod Švicaraca, David Copperfield, Maxmagnus, Zorro-zov – Bumtaratabumbum, Alberto Salinas - Rurik Viking. 23. Asterix – Kod Švicaraca, Grof Monte Christo, Argonautići – Spartanski junak. 24. Asterix – Kod Švicaraca, Gallileo - 40.000 milja ispod mora, Tajni agent Corrigan – Raketa "Starduck 1", Argonautići – Dva razbijača, Kolonelo – Podmornica. 25. Benito Jacovitti – Cincilin Cincilon, Ciril Gale - Tajna izgubljene čizme, Maxmagnus - Blagdan-dan, Argonautići – Pandorina kutija, Kolonelo – Napad iz balona, Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke. 26. Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke, Rip Kirby - Krivotvoritelji, Buffalo Bill – Orlovo Pero, Rurik Viking – Bog ljubavi se naljutio!. 27. Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke, Nenad Dereta-Max - Antigravitacijska priča, Tibor Horvath – Bakreno puce, Tibor Horvath – Onaj koji mora živjeti, Pikavci. 28. Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke, Zmija ukrašena perjem, Buffalo Bill – Klopka za konjokradicu, Carillo Garcia & Antonio Pérez - Pukovnik. 29. Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke, Koko Bil – Protiv Tkoznakog, Buffalo Bill – Dolina predaka. 30. Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke, Tibor Horvath - Demon Aljaske, Buffalo Bill – Pljačkaši vlaka, Zorro-zov – Zezanje, V.Alcazar - Svemirski traperi, Pikavci. 31. Talični Tom – Opsada u dolini zvečarke, Tibor Horvath – Osinje gnijezdo, Šerif Matt Dillon – Čekat ću te, "Buffalo", Talični Tom – Kad Daltoni brišu. 32. Talični Tom – Kad Daltoni brišu, Tibor Horvath – Zov divljine, Benito Jacovitti – Cincilin Cincilon, Djed Mraz. 33. Talični Tom – Kad Daltoni brišu, Tibor Horvath – Propast fjorda smrti, Koko Bil – Malo pa ništa!, Maxmagnus. 34. Talični Tom – Kad Daltoni brišu, Tibor Horvath – Poruka zvjezdanog broda, Zorro-zov – Zoro kao Zov. 35. Talični Tom – Kad Daltoni brišu, Tibor Horvath – Blago Coquillarda, Koko Bil – Umbimbambum!, Šerif Matt Dillon – Prvak iz Denvera. 36. Talični Tom – Kad Daltoni brišu, Koko Bil – Pileće oko i... pile s okom, Tibor Horvath – Požar. 37. Talični Tom – Kad Daltoni brišu, Tajni agent Corrigan – Virus X, Tajni agent Corrigan – Wilda kao mamac, Ivica Bednjanec - Janjičar, Zorro-zov – Cik cak. 38. Talični Tom – Nećaci Daltonovih, Tibor Horvath – Robinson Crusoe, Ivica Bednjanec – Od Velebita snaga. 39. Talični Tom – Nećaci Daltonovih, Garth – Demon s Ultora, Ivica Bednjanec – Megdan, Centarfor Munja, Brod duhova. 40. Talični Tom – Nećaci Daltonovih, Bio sam podanik Atile, Ivica Bednjanec – Šljivari, Brod duhova. 41. Talični Tom – Nećaci Daltonovih, Rip Kirby – Liščeva osveta, Ivica Bednjanec – Martin Krpan, Buffalo Bill – Zlatna žila. 42. Talični Tom – Nećaci Daltonovih, Tibor Horvath – Susret u svemiru, Maxmagnus – Pravedna presuda.
Završetak izdanja 27.4.1975. |
|
|