forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Striparnica BUCH
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts

Member since 08/07/2002

Posted - 03/12/2006 : 13:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sigismundus a Private Message  Reply with Quote

uh, buch

dobro, naletio i na to
odgovor na post o bumerangu objavljen na slovenačkom sajtu
buchova replika na hrvatskom sajtu
pa nek bude

navodiš moj citat, i kažeš, da sam te najviše pogodio donjim citatom, jel?

taj citat:

- "mi je že enkrat rekel, da s tem k kupujem v društvu, mora on društvo kreditirat ..."

a to je sušta istina, zar ne?

a navodiš i ovo:

Potreboval sem denar.
Poklical sem vse, ki so mi bili dolžni.
Prosil sem, če mi poplačajo dolgove.
Nič drugega.
Tvoj odgovor je bil: Sandi, sorry, nimam.
Tu sva končala.

e ovo je več laž, buch

posle tvoje tvrdnje, da ti dugujem, odmah sam došao kod tebe, i kazao, da mi kažeš kolko ti dugujem
posle preračunavanja, prokužio si, da ti ne dugujem ništa
nište, dakle
a ti me ovde proglasavaš, kao da sam tvoj dužnik
lažeš, buch
tada sam i kazao, da sa tobom svršavam, da ne želim više imat posla s tobom i to je sve
jedino sam kupio od tebe još knjigu darka macana o znanstveni fantastiki, koju je on kod tebe ostavio za mene i otišao
i to je sve
i od tada ja više ne kročim preko praga tvoje striparnice
jer si do mene bio nekorektan
i u svakakvom primeru neposlovan
a uz to si još i lažov

u svojim postovima si klevetao več mnogo ljudi i optuživao jih za neplačanje
razotkrivao si njihova imena i poslove, koje su imali sa tobom
time si kršio poslovnu etiku, kojoj si podložan
i poslovne dogovore, za koje kažeš, da si vezan kao poslovnež

sad isto pokušaš napraviti sa mnon
neče iči buch, jer si ti prekršio poslovni dogovor, koji sam imao s tobom
čak si se upleo u dogovore za nabavku stripova, koje sam dogovorio sa trečom osobom
i izjavio budalaštinu nad budalaštima, naime da time što poručujem stripove od kolege, ti kredituješ društvo
daj, daj
skoro kao da ti osobno kredituješ cijelu slovenačku scenu, ako ne i šire
znaš, ne bi ti štetilo malo etike i poslovnog duha

eh, dalje kažeš, da sam u svojim rečima prehud (prejak) i da ne želiš slušati, kojim ljudima sam se zamjerio, jel?
eh, buch, moji stavovi su jasni
svuda
na intervjujima, na postovima
glasno i jasno
svuda
i nikome se ja ne ulazim

ali pomisli radije ti, koliko si slovenaca uvredio svojim izjavama o podalpskim hrvatima
mozda su se tvoji hrvatski prijatelji zbilja dobro nasmijali, ali slovenac, koji nešto da na svoju nacionalnost, na to se neče ni osmehnuti
dodaj još tome, da je na ovom topiku toliko kritika na tvoje poslovanje in odnos do kupaca, da glava boli
pa se radije brini ti za sebe, koliko si se ljudima zamjerio

i šta još, nudiš me strip bumerangom?
poklanjaš mi ga?
ma daj
ne primam ja poklone, nikad nisam
a i trebačeš jih
zar si zaboravi, da češ njima brisati svoje dupe?
a pored sranja, kojeg proizvodiš, bogami, trebačeš ti dosta toga

mada, kad bolje razmislim, zbilja bi bila šteta uništavati takav odličan strip časopis
uopšte ne kužim, kako si mogao doči na takvu ideju

da napravimo akciju, pa ti kupimo pravi toalet papir?

draw
Starting Member

Slovenia
53 Posts

Member since 14/11/2006

Posted - 03/12/2006 : 14:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send draw a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ajde smirimo te strasti. Nije etika da perete svoje rublje pred svima, mi se 100% nećemo stavljati u poziciju sudija.
radije se vratimo stripovskoj temi.
Kao o što je bilo obečano, puno se dešava u Sloveniji u vezi stripa - svaka čast, da nije ostalo samo kod velikih riječi.

Otvaram sledeče:
- šta sve bi vi izdvojili kao dostignuča slovenske stripovske scene u poslednjoj godini
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 03/12/2006 : 15:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
sigismundus !

Škoda štirih pirčkov, popil jih bom kar sam.
Pa drugače, kako si kaj?
Jaz sem kar dobro.
Tudi spomin mi še kar služi.
Tebi pa vidim, malce šepa.
Poslovnega dogovora nikoli nisva imela! Imela pa sva gentelmenskega. Ta je bil, da lahko pri meni kupuješ na zvezek. Za najino še boljše sodelovanje, pa si vedno navajal denar, ki ga boš dobil s prodajo stanovanja.
Tvoj dolg (če temu lahko tako rečeva), sva skompenzirala s stripi, ki si jih imel pri meni v prodaji. Ker si hotel vse nazaj, meni pa se ni ljubilo izkati, sem ti jih vrnil v znesku dolga, razliko pa odračunal. In tako sva prišla do ene lepe nule.
Vsega pa ja nisi pozabil. Pa tudi sama nisva bila takrat v trgovini.
Upam, da ti je stripe uspelo prodati kje drugje, meni, slabemu trgovcu, zaradi višine cene to ni uspelo.

Da ne bi kdo napačno razumel, jaz s teboj nikoli nisem "svršaval"!

Ne spomnim se, da bi kje zapisal prava imena svojih sogovornikov na netu, trudim se, da vse nagovarjam z imeni, s katerimi se sami predstavljajo.
Tudi tebe.

Na tem naslovu samo odgovarjam ljudem, ki me omenjajo.
Če je to klevetanje ...

Res je, da so tvoja mišljenja povsod jasna.
Vprašanje pa je, če so pravilna!
S kom pa sploh še prijateljuješ?
Mogoče ti bo pa kdaj žal, da si se skregal z mano.
Jaz sem ti še enkrat več ponudil pogovor na štiri oči, pa si ga odbil.
Ah, kaj hočemo!
Ti se raje malce prepiraš po spletu. Pa saj ti to ni prvič. Že večkrat sem to zasledil.
Trenutno sem jaz na tapeti, kmalu bo pa kdo drug.

Hvala na ideji za toalet papir.
Finančno kar dobro stojim (za življenje zaslužim v svoji firmi, ki nima nič s stripi) in za razliko od tebe, ki se mučiš s prodajo stanovanja, sem jaz ravnokar enega kupil.

Saj res!
Ker ponavadi v paketu z mano opljuvaš tudi Stripburger, si njim že plačal stripe, ki si jih dobil pred tremi leti?
Pa menda ja, da še ne!?
Kaj zato vedno pri svojih javljanjih končaš z zaključno mislijo "onaj, koji sniva tudje snove".

sigismundus, ti, ti, lumpek, ti.

LP

Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 03/12/2006 : 15:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
draw !

V Celju je razstava, ki je presek zadnjih desetih let slovenskega stripa.
Tam razstavljajo vsi (?) avtorji.
No, ne pač vsi, vedno se koga spregleda. Človeški faktor, pač.
O tem je pisal že macon.
Največjega dosežka letošnjega leta ne morem oceniti, ker so se vsi trudili prispevati po najboljši moči.
O pranju umazanega perila ...
Odgovarjam ljudem, ki jim nisem simpatičen in ki me vedno znova prikazujejo v slabi luči.
Nič več, in samo to.

LP

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 03/12/2006 : 15:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Zdaj pa najprej reklame, potem pa vreme in šport.

Reklame:
V zadnjem Nedeljcu si preberite polstranski zapis o stripu.
Mladina pa nam prinaša dvostransko reportažo iz CRŠ-ja, v naslednji številki pa intervju z Vojkom Volavškom.

Vreme:
Ponoči bo tema!

Šport:
Še enkrat na Knjižni sejem, če sem kaj spregledal.

LP

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 03/12/2006 : 19:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
draw !

Upam, da mi boš oprostil, vendar se moram še enkrat braniti na prispevek na www.striparna.com.
Kot ponavadi se je k debati priključil še Nobody.

Pa naj zapišem par anekdot, ki so se mi zgodile v letih obratovanja moje trgovinice.

Najprej pa naj odgovorim Dušanu, ki je predlagal, da se mojih odgovorov ne objavlja več na slo. straneh.

Dušan!
Kar se mene tiče, tudi prav!
Moraš pa razumeti, da sem jaz z vami ostalimi v neenakovrednem položaju.
Vsi, ki se skrivajo pod nekimi izmišljenimi imeni, si lahko privoščijo napisati o meni kar jim tisti trenutek pade na misel.
Če je to res, je pa že druga zgodba.
Oni so pač skriti za svojo anonimnostjo.
Mene pa vsi poznajo, jaz se nimam kam skriti.

Nobody !
Če v tem dogodku nisi sodeloval ti, mi oprosti in povej, kaj sem pa tebi hudega storil?
Kar nekajkrat si se me že privoščil, ni se mi zdelo vredno odgovarjati, ker pa nikakor ne nehaš, daj da končno izvem zakaj gre.
Anekdota se je zgodila na dan prvega podpisovanja ponatisa del Mikija Mustra.
Za vse, ki takrat niso bili prisotni, naj pojasnim, da so ljudje v vrsti čakali tudi do pol ure, da jim je podpisal.
Drugo pojasnilo je za ljudi, ki še nikoli niso bili pri meni ob predstavitvah.
Takrat vse stripe iz ene mize preložim na drugo, da le to uporabljajo gosti.
Na drugi mizi pa nastane velik kup.
Takrat sta prišla tudi mladenič in (če sem si prav zapomnil) njegova deklica.
Z Mustrom sta se zapletla v pogovor v prekmurščini. Muster je užival malo pogučati.
Vendar, ljudje so se začeli nabirati. Zato sem jih prosil, da končajo, da drugi ne čakajo.
In potem se je možakar domislil, da bi še malce pobrskal po starih stripih.
Da bi brskal po tisti gori stripov, v tistem drenu ljudi, pa še jaz naj bi se mu posvetil.
Od jajc mi je kapalo, komaj sem kasiral, nervozen sem bil, on bi pa brskal ...
Še enkrat sem se opravičil in ga prosil, naj pride kakšen drug, normalen dan.
O, to pa že ne!
On je vendar prišel od daleč!
In lop po meni na netu.
Si bil to ti, Nobody?
Ali naj te raje kličem Nihče?
Ali nihče?
Ker če si ti Nihče, potem si bil to ti Nobody.
Če si pa ti nihče, potem to nisi bil ti, ker te tukaj ni moglo biti.
Ali si ti nekdo tretji?
Kaj ne obstajajo nekje neke slike?
In kako naj vem, da si ti prišel od daleč (je Prekmurje daleč? Kakor za koga!).
Prekmurcev je tudi v Ljubljani polno.
Kar nekaj jih stanuje v Študentskem domu, čez cesto Centra Murgle.
Vsak dan poslušam njihovo spevno govorico.
V sosednji lokal hodijo na Laško pivo, dva od njih pa vsaj enkrat na teden k meni po stripe.
Če sem se zmotil, še enkrat oprosti, pa mi pojasni, kje te čevelj žuli.

In še druga anekdota!
Zelo slična, poudarek na kdo je kdo in od kje je.
Zopet malo pojasnilo za ljudi,ki redko hodijo k meni.
Preko poletja rad pripeljem pred Center Murgle kamion, znosim stripe vanj in tam prodajam.
Zunaj je lepo vreme, zakaj bi sedel v trgovini pod neonkami!
Pa še pijačo imam dva koraka stran. Prvi sosed ima namreč gostilno s hrano. Takrat še dokaj dobro in poceni, najboljši gostje pa so mu delavci iz bivše YU, od kjer je tudi on.
Oni pa med seboj večinoma govorijo v svojem jeziku.
In tam se mi pojavi modelček in me nagovori v srbohrvaščini, srbščini, hrvaščini, bosanščini ... pač v nekem od teh jezikov.
Mislil sem, da je eden od sosedovih gostov, ti so večkrat spotoma kaj kupili.
Odgovarjal sem mu v slovenščini, ker sredi Ljubljane razen turistom ne mislim odgovarjati drugače.
Pa se je izkazalo, da možakar nič ne razume, da je po rodu nekje iz bivše Yu in da živi nekje v Evropi.
Vendar sem to izvedel šele kasneje, takrat tega ni omenil, pa tudi na čelu mu ni pisalo.
Je pa pisalo kasneje na netu, ne spomnim se več točno kaj, vendar v stilu ... ve se kakšnem.
Zato drugič predlagam, povejte, pa se bom potrudil.
Saj mi uspe tudi nekaj angleščine in nemščine skupaj sklepati.

Eto!
Dve anekdotici, jih je pa cel kup.
Ker pa sem rekel par, naj to velja.

Srečno!

Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 04/12/2006 : 02:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
cbarks !

Ta odgovor ni namenjen tebi, namenjen je vsem, ki smo se spoznali in ki imamo radi strip.

Kar nekaj vas je, ki ste za mene gibalo življenja!
Polek moje rekreacije, kjer vsak ponedeljek popušim na košarki, kako tudi nebi, ob moji višini in kilaži.

Največjo napako sem naredil, ko sem vse kupce sprejel kot prijatelje.
Ne kot kupce, kot prijatelje!
Tega ne bom ponovil.
Od danes dalje to velja!
Vsakdo, ki me bo še obiskal, bo zgolj kupec.

Razen starih strank, s katerimi prijateljujem!

Stranka ni posrečen izraz, trenutno se ne spomnim nič boljšega.
Ne najdem izraza, veliko vas je, upam, da razumeš, kaj mislim.

Kar nekaj vas je, ki ste zame več kot prijatelji!
Vi, vsaj enkrat tedensko, prinesete sonce v moje življenje!

So pa tudi ljudje, ki mi poizkušajo vsak dan vtakniti prst v rit.
Saj nič hudega, ko bi si vsaj prej roke umili.

Zato ne morem pristati na tvoj predlog!
S sigismundosom in njemu podobnimi!

Smo se pogovarjali ob četrtkih, pa se ljubitelji stripov niso strinjali z mano, da je on OK dečko.
Spomnil se boš, da sem bil edini, ki sem ga zagovarjal.
Dobil sem celo nasvet, med vsaj stotimi, pazi, do sedaj se je še z vsemi skregal, tudi s teboj se bo!
Nisem ga upošteval.
In sem ga fasal.
Odzadaj!

Naj bo pa to vsaj šola Tomdarju in Iztoku (tik pred zdajci), da ne ponovita moje napake.

Z njim in njemu enakimi!

Zakaj?

Preberi si še enkrat moja objavljanja na www.stripovi.com.
In preberi si še enkrat kaj so zapisali člani www.striparna.com o meni.
Se ti zdi to normalno?

Se sploh komu zdi to normalno?

Vsi si še enkrat preberite!

Alek se vklopi v debato, o katerih nič ne ve, me ne pozna, še nikoli se nisva srečala, poda pa svoja mišljenje in se sprašuje ... ?
Zanimivo!

In se naveže sigismundus!
... bla, bla, bla ...
in pridemo do sigismundosove izjave!

"ne pretiravat,fantje
tudi romi ne znajo vsega
pirate ima buch čez
on jih prodaja"

Romi, cigani ... karkoli so že, so zadnje čase v Sloveniji prikazani kot negativci.

Tudi mene je že okradel Rom.
Rom!
Ednina!
Popušil sem.
Za digitalni fotoaparat, vreden ...
Nepomembno.
Moj problem.

Jaz pa sem prikazan še slabši!

Je pa pomembno!
Da me v trenutni politični situaciji, ko je vsa slo. srenja naperjena proti Romom (ciganom?), sigismundus prikazuje še večjo "barabo" kot so oni.

Obklada me z izrazi bebec, lažnivec ...

Mogoče je pa res že čas, da upoštevam nasvet dolly69 in se pogovorim z njim.

Na štiri oči, kakor mi je že pred leti predlagal dolly69!

Ja, res najboljša ideja, kar sem jo do sedaj slišal!

Do tedaj pa si vsi skupaj oglejte: http://jonas.blog.siol.net/2006/11/17/ciganski-kostanj/ in http://jonas.blog.siol.net/2006/11/25/zejotik/

Joni, sorry, malce sem te citiral, več kot jaz, si ti navajen čudakov.

cbarks !

Hvala za lep nasvet, pride pa čas, ko ima dolly69 prav!
Vse ima svoje meje, prevečkrat sem že vabil ljudi, da se pogovorimo ...
Zakaj bi vedno jaz ispadal budala?

Show must go on!

sigismundus, bluebluz, prihajam !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 04/12/2006 : 03:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Markos !

Počasi je res že čas, da zapustim tvoje strani.
Preveč gnojnice se je nabralo na naslovu Striparnica BUCH.
Škoda bi bilo, da zaradi mene trpijo tvoje strani.
Preveč si se trudil, da zaživijo, da ti zdaj jaz in moji sogovorniki uničimo tvoj trud.
Čeprav sem to že enkrat napovedal, pa nisem držal besede, naj bo tokrat to dokončno.
Najlepše se ti zahvaljujem, ker sem lahko gostil na tvojih straneh in ti želim vse najboljše.
Srečno!

Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 04/12/2006 : 07:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
Sandi

Očitno se na forumih nisva razumela.
Ni bil moj predlog, da tvojih odgovorov ne objavljamo več na slovenskem forumu, temveč, da se jih ne prenaša od tu, saj sem proti temu, da se sploh vodi takšna razprava, kaj šele, da bi se na dveh forumih. Kar se mene tiče je vsak dobrodošel, da poda svoje mnenje, četudi ni vsem všeč.

Očitno sem premalo v stripovski sceni, da bi poznal vsa ozadja, zato sem toliko bolj presenečen, da obstajajo takšne zamere, da ne rečem sovraštva.

Se vidmo

Dušan
Go to Top of Page

dolly69
Starting Member

Slovenia
60 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 04/12/2006 : 16:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dolly69 a Private Message  Reply with Quote
Buhić fino sam ti ja rekao da možeš šakom i konja ubjediti da jebe kravu.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29693 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2006 : 17:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zaista nisam upucen u pozadinu i problematiku ovog sukoba, pa ne mogu, niti zelim tu nesto presudjivati tko je kriv a tko prav. Sandi, sve sto ti mogu reci je da, sto se mene tice, zbog ovakvih rasprava nema potrebe da napustas forum.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 04/12/2006 : 20:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
sandi ima tu dosta ljudi koji zbog tebe čitaju ove stranice,nemoj nas sve razočarati ...

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 06/12/2006 : 19:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Sandija poznajem ,pa mi je žao zbog ove prepirke ili što već je.Moj je dojam da nitko u zadnjih nekoliko godina nije ,niti približno ,napravio toliko promocije za slovenački(slovenski) strip kao Sandi.Ispravite me ako grešim.U sukob(prepirku) ne ulazim jer ostale ljude ne poznajem.-Sandija izuzetno poštujem kao prodavača,ljubitelja stripa,entuzijastu i promicatelja stripa u Sloveniji.Čak sam i ja počeo sakupljati slovenska strip izdanja(a ima nas i više u Hrvatskoj u zadnje vrijeme).Ako ništa,čitajući,čovjek nauči susjedni jezik(barem malo).-Osobno sam zahvaljujući Sandiju(kojeg inače "doživljavam" kao Slovenca) upoznao hrpu odličnih ljudi(također Slovenaca) i jako sam sretan zbog tog i zahvalan.-Sve ostalo je šala i zajebancija i ne vidim razloga za ono spominjanje Alpi,jer je to isključivo šala i bezazlena prepucavanja.Sandi je ljudina i pol(i šire),a ovakve prepirke riješite u par očiju,samostalno.-Odlazak sa foruma bi bio nenadoknadiv gubitak za puno nas,a najviše za najvećeg slovenskog kolekcionara iz Hrvaške,Franca Germovšeka.!-Za vikend se vidimo u Ljubljani(nadam se da će Germovšek samnom u "deželu")!?-Nadam se da ću se i ja jednog dana spojit sa nekom Slovenkom,onako,spojit i postat na pol Slovenec!-Zvitorepci jedni!-A jest vam onaj ,kako se ono zvao,e da,Križaj,bio skakač!-E što je taj mogo skočit....-Pozdravljam Vas,uz ovu šalu!!-Davide,koliko vrijedi komplet slovenskog,dabome,zelenog,ALAN FORDA,trenutno??
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 06/12/2006 : 19:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
100 evrov
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 06/12/2006 : 20:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
Kupujem to domah u dobrom stanju za to cenu.
A u tom momentu Buch na a kanalu u oddaji e+ opet brine za promociju stripa

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 07/12/2006 : 00:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
a ko je germovšek,da nije onaj momak koji ima samo 12 cm

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dolly69
Starting Member

Slovenia
60 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 07/12/2006 : 08:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dolly69 a Private Message  Reply with Quote
Dveribade možemo se spajati a ti si tako i tako več napola slovenac. Pa koliko slovenaca ima komplet zelenog AF u glanc stanju? Ja znam samo za 5 stripaša. Ja moj komplet ne prodam ni za 1500 EUR i tvoja dva poklona sa sekirom. :))))))

A Buhlicu čemo danas napit pa če sutra ujutro opet za kompjuter. Jebeš sajt na kojem njega nema.
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 07/12/2006 : 08:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
Buch postao TV zvezda.
http://24ur.com/naslovnica/videooddaje/index.php
oddaja E+, 4.del

Go to Top of Page

Bazooka_Joe
Starting Member

Slovenia
85 Posts

Member since 02/08/2004

Posted - 07/12/2006 : 17:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bazooka_Joe a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by dveribad
A jest vam onaj ,kako se ono zvao,e da,Križaj,bio skakač!-E što je taj mogo skočit....-Pozdravljam Vas,uz ovu šalu!!

.... da da, e, to so bili časi, ko je še skakal Križaj, najbolj mi je v spominu ostal njegov skok na smuku v Kitzbuhlu

morda je bil to bolj spektakularen skok kot tisti, ko je žal že pokojna legenda Bogdan Norčič v Planici prvič prebil magično mejo 180 metrov, nekateri pravijo da je kasenje pripovedoval, da se je v zraku, ko je videl kako visoko je in kam ga bo odneslo tako usral da je v paniki klical "na pomoč"
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6363 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 10/12/2006 : 16:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
U 19.30-21.30 emisija posvećena stripu na slovenskom radiu VAL 202.Gosti su Striparnica BUCH, sigismundus, TomDar itd..Najbitniji ljudi slovenske strip-scene na jednom mjestu.Poslušajte na:

http://www.rtvslo.si/val202/modload.php?&c_mod=rtvchat&op=chat&func=read&c_id=506

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 14/12/2006 : 19:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
Jutri v petek 15.12. ob 19-ih predstavitev ponatisa Bosanskih basni s podpisovanjem avtorja.Bravo Fibra in seveda Tomaz Lavrič.
Verjetno se Buch ne bo branil tudi prvih slovenskih evrov

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 14/12/2006 : 19:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
jutri pridejo ven slovenski evri (kovanci?)
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 14/12/2006 : 19:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
To je ideja da Bucha zasujemo z evrokovanci.Ce jih bo par tisoč se verjetno ne bo pritozeval

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2006 : 00:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Jang-gdje mogu dobit(kupit) komplet slovenskog ALAN FORDA za 100 eura?-Kupujem odmah bar 5 kompleta.Ozbiljno mislim.-Ako se ne varam,posljednji broj je izašao 1996 godine,mislim da su "dogurali"do broja 51.Nekoliko kolekcionara iz Hrvatske bi to također htjelo imat,pa ukoliko imaš informaciju da bi se netko htio riješit(prodat)tog kompletića,molio bih te da javiš.Pozdrav------Jel zna netko gdje je Saaaaandiiiiii?
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 09/02/2007 : 19:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
Buch vrača udarec: ZDAJ NA LASTNI STRANI
- naslov 4. številke stripbumeranga
- cel kup novih in starih stvari
http://www.stripi.si/main.php?showpage=news&language=si
Upam samo da bomo lahko spet brali nočna javljanja s terena

Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000