U rubrici pretraživanje, kod skeniranih naslovnica Kena Parkera uočio sam malu grešku. Kod LMS 665 ‘Parker u mreži’ stavljena je naslovnica ‘Igre sa smrću’ i obratno.
U rubrici pretrazivanje o timu i dastiju nije stavljena naslovnica iz zlatne serije b.14 pirati misurija. Ja imam taj strip markose i ako hoces poslacuti tu naslovnicu.
MARKOSE nebi da budem dosadan, ali fali ti mnogo naslovnica od mojih omiljenih junaka TIMA I DASTIJA takodje i u LMS. Ako ti trebaju samo reci poslacu ti.
Naravno da mi trebaju ali moraju biti skenirane u bar 150 dpi (300 jos bolje) i dobro obradjene i ne kompresirane i smanjene na 400 x 600 pixela dimenzije.
JELENSKIH MI ROGOVA sada sime bas zabrino. Nemam ti ja pojma MARKOSE o tim velicinama i sirinama, jacu ti poslati jednu pa ti vidi jeli uredu, ako nebude odgovarala tvoim standardima a timi fino lijepo ako ti nije mrsko objasni kako dato uredim da dobijes takve kakve trebaju.
MARKOSE jesi li dobio naslovnicu ALVARADOVO BLAGO.Javi dali je uredu dati saljem sledece. Ako te zanima imam i komplet od DZUDASA(zahvaljujuci krugeru) pati mogu i njih poslati.Nebi bilo lose da uvrstis i KARABINU SLIM, jer imam i njega u kompletu, tako dati naslovnice nece biti problem.Ako nisi dobio javi da mogu sutra na poslu pitati nekoga kocemi objasniti kako da saljem ukljucujuci i sirinu i velicinu, jer ja stvarno neznam kako da to posaljem dok mi netko dobro ne objasni..