forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Hvala!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 2

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/06/2004 : 20:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Naš vrijedni moderator Dado, čovjek koji pazi da ne skrenemo s puta , europljanin, intelektualac i hajdukovac, našao je načina da doprinese ovoj akciji!

Hvala ti na prekrasnim glancerima Dado!

Sve sam pare spisko kod Djoku u disko...
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/06/2004 : 01:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Gospodin Zdenko Voloder iz BiH, as known as Verfalk2003 je takodjer pristupio armiji plemenitih.

Hvala jarane!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/06/2004 : 19:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Đetić po imenu Dražen Baletić, crnogorac po krvi a hrvat po imenu , nikšićanin i titogradski, pardon - podgorički student, partizanovac koji uvijek kad treba navija za Hajduka , iznašao je kombinaciju kako da donira stripove, a izbjegne plaćanje skupe poštarine. Snalažljiv čo'ek!

Hvala DrB!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/07/2004 : 21:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Galantni novosadski gospodin Miodrag Kitanović, poznatiji kao dd fan takodjer je dao svoj obol ovoj svrsi. Stvarno mi nije jasno zašto ne želi priznati da je Hrvat . Ja sam ga odmah provalio .

Hvala Miki!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/07/2004 : 21:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Svaka mi je donacija draga, ali uvijek postoji najdraža, a mislim da se nitko od vas neće ljutiti.... Ma nek se ljuti 'ko oće!

Malo je djevojaka u ovoj našoj branši, pa kad jedna takva ima i veliko zlatno srce, čovjek odmah zaboravi na izgubljeni mobitel i činjenicu da sve to treba teglit natrag u Zagreb.

Puno ti hvala ana max, na stripovima ali i na svemu ostalom! Nadam se da ću uskoro imat priliku za revanš!

Edited by - Kowalsky on 06/07/2004 21:12:09
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/07/2004 : 21:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Imamo još jednog ponavljača! Dolazi iz Europske unije, točnije iz Maribora.

Hvala Žiga!!!!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 10/07/2004 : 19:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Degman, čovjek koji izgleda voli kopovat smeće donira sve samo ne to!

Hvala prika!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 10/07/2004 : 20:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Najugledniji među svim forumašima, a pritom i skroman (inzistira na tome da bude anoniman) čovjek iz Zagreba s iznimno rafiniranim ukusom po pitanju stripa (mada skuplja sve živo), pridonijeo je danas također akciji. Nadam se da ćete ga provalit, jer on to zaslužuje!

Hvala prijatelju!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/07/2004 : 17:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Sreo sam se u nedjelju s Hannibalom, momkom s Trešnjevke. Nismo imali puno vremena za civilno druženje, ali dovoljno da inkasiram još jednu donaciju!

Hvala Dino!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/07/2004 : 17:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
U istom društvu je bio i BO, čovjek kojega vjerojatno najviše pamtite po tome što svako malo na aukcije izbaci neke vrlo raritetne i fiiiine stvari, po dosta razumnim cijenama (dobro, uvijek bi moglo i jeftinije ). E pa dao je i on finu donaciju!

Hvala Borise (unatoč tome što si smrt za moj bankovni račun)!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/07/2004 : 18:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Taman doteglim kutiju s donacijama gore spomenute dvojice, a pred zgradom me čeka parkirana zelena Buba. U njoj sjedi moj prijatelj, jedan od najvećih kolekcionara u Hrvata, koji je zbog svojih obaveza prezauzet da bi učestvovao u diskusijama na ovoj stranici. Ali je radovito posjećuje i gleda što ima novo. U pitanju je naš budući premijer gospodin Petar Bezjak, (nažalost) političar, humanist i hajdukovac ! Dao je Pero pozamašno... I pitao treba li još....

Hvala Pero!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/07/2004 : 18:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam ranom zorom, u potrazi za nemom sav krmeljav bauljao po donjem dijelu Savske ceste u Zagrebu. Akademski slikar i ugledni član www.stripovi.com staffa Igor Stiskalov (koji se krije pod gornjim nickom) čekao me je kod Neca, birtije u kojoj se noću okupljaju mladi štovaoci Cece, Brene itd, (k)rasne ljepotice i zagrebačko podzemlje (i sve to na 10-ak kvadrata!!!). Dakle na tom kultnom mjestu zagrebačke kulturne ponude svečano mi je uručio svoje duplikate!

Hvala Igore!!!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic   
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000