forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 druuna
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 10/09/2002 : 10:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

opet van mojih ruku,pokupio sa interneta lošu kvalitetu,tako ostaje.damn those who scanned those pages!
podsjeti me,odakle znam za ovu tvoju posljednju:'Ja sam legija,jer ima nas mnogo'?Nešto vezano za 666 iliti sotonu,našeg dobrog?

Nije vazno. Sto je tu je. Skidam neke albume slika od Drunne pa ako to sve uspijem skinuti i kompletirati (sto cisto sumnjam) odmah ti saljem.

To ti je iz Biblije. Neka prica kada je Isus sreo tog demona. Stvar je da je u jednom demonu vise dusa ili tako nekako (nisam bas siguran) moram malo pogledati.
Meni se cini da je to ipak usporedba koja prikazuje rimske legije koje su ubijale Zidove kao demone.
Sto te zanima sotonizam ili si to tako bez veze pitao?
Ovo mozes naci i u knjizi Stephena Kinga "Oluja stoljeća" (barem mislim da se tako knjiga zove).
Ja ti nisam bas neki sotonista ali me zanimaju svakakve stvari.

"Ime mi je Legija, jer nas je mnogo!"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 11/09/2002 : 00:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

To ti je iz Biblije. Neka prica kada je Isus sreo tog demona. Stvar je da je u jednom demonu vise dusa ili tako nekako (nisam bas siguran) moram malo pogledati.
Meni se cini da je to ipak usporedba koja prikazuje rimske legije koje su ubijale Zidove kao demone.
Sto te zanima sotonizam ili si to tako bez veze pitao?
Ovo mozes naci i u knjizi Stephena Kinga "Oluja stoljeća" (barem mislim da se tako knjiga zove).
Ja ti nisam bas neki sotonista ali me zanimaju svakakve stvari.

Ma jok brate,ja ti nit vjerujem u sotonu nit u bilo sta iznad nas.Nego me fascinira dokle moze ljudska masta otic,odatle stripovi,filmovi itd.a oluja stoljeca,to sam gledao film,pa mi je poznato odatle.

Zagor Fan
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 11/09/2002 : 10:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma jok brate,ja ti nit vjerujem u sotonu nit u bilo sta iznad nas.Nego me fascinira dokle moze ljudska masta otic,odatle stripovi,filmovi itd.a oluja stoljeca,to sam gledao film,pa mi je poznato odatle.

Znaci ti si moja lija. Tako i ja ne vjerujem u nista, cak sam toliki skeptik da neki put ne vjerujem ni onome sto vidim svojim ocima.
Imam neku svoju filozofiju i svoja pravila za koja mislim da su u redu i toga se drzim. Ne volim da mi netko drugi odredjuje sto cu u zivotu raditi.
Jedina vjera kojoj se klanjam je seks.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 11/09/2002 : 22:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Dobra ti ta vjera,i ja je pokusavam sprovoditi po svim odredbama he he he...
Imal jos ovakvih kao nas dvojica?

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 19/09/2002 : 01:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
ja sam polovicno takav,u onom prvom se ne slazemo ali zato u drugom izuzetno
nego kakvi ste vi to niste mi poslali tu bozicnu pricicu,a ja se obradovao

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000