Author |
Topic  |
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 10/09/2002 : 10:23:40
|
quote:
opet van mojih ruku,pokupio sa interneta lošu kvalitetu,tako ostaje.damn those who scanned those pages! podsjeti me,odakle znam za ovu tvoju posljednju:'Ja sam legija,jer ima nas mnogo'?Nešto vezano za 666 iliti sotonu,našeg dobrog?
Nije vazno. Sto je tu je. Skidam neke albume slika od Drunne pa ako to sve uspijem skinuti i kompletirati (sto cisto sumnjam) odmah ti saljem.
To ti je iz Biblije. Neka prica kada je Isus sreo tog demona. Stvar je da je u jednom demonu vise dusa ili tako nekako (nisam bas siguran) moram malo pogledati. Meni se cini da je to ipak usporedba koja prikazuje rimske legije koje su ubijale Zidove kao demone. Sto te zanima sotonizam ili si to tako bez veze pitao? Ovo mozes naci i u knjizi Stephena Kinga "Oluja stoljeća" (barem mislim da se tako knjiga zove). Ja ti nisam bas neki sotonista ali me zanimaju svakakve stvari.
"Ime mi je Legija, jer nas je mnogo!" |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 11/09/2002 : 00:33:00
|
quote:
To ti je iz Biblije. Neka prica kada je Isus sreo tog demona. Stvar je da je u jednom demonu vise dusa ili tako nekako (nisam bas siguran) moram malo pogledati. Meni se cini da je to ipak usporedba koja prikazuje rimske legije koje su ubijale Zidove kao demone. Sto te zanima sotonizam ili si to tako bez veze pitao? Ovo mozes naci i u knjizi Stephena Kinga "Oluja stoljeća" (barem mislim da se tako knjiga zove). Ja ti nisam bas neki sotonista ali me zanimaju svakakve stvari.
"Ime mi je Legija, jer nas je mnogo!"
Ma jok brate,ja ti nit vjerujem u sotonu nit u bilo sta iznad nas.Nego me fascinira dokle moze ljudska masta otic,odatle stripovi,filmovi itd.a oluja stoljeca,to sam gledao film,pa mi je poznato odatle.
Zagor Fan |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 11/09/2002 : 10:29:52
|
quote:
Ma jok brate,ja ti nit vjerujem u sotonu nit u bilo sta iznad nas.Nego me fascinira dokle moze ljudska masta otic,odatle stripovi,filmovi itd.a oluja stoljeca,to sam gledao film,pa mi je poznato odatle.
Znaci ti si moja lija. Tako i ja ne vjerujem u nista, cak sam toliki skeptik da neki put ne vjerujem ni onome sto vidim svojim ocima.   Imam neku svoju filozofiju i svoja pravila za koja mislim da su u redu i toga se drzim. Ne volim da mi netko drugi odredjuje sto cu u zivotu raditi. Jedina vjera kojoj se klanjam je seks.   
"Ime mi je Legija, jer nas je mnogo!" |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 19/09/2002 : 01:31:02
|
ja sam polovicno takav,u onom prvom se ne slazemo ali zato u drugom izuzetno   nego kakvi ste vi to niste mi poslali tu bozicnu pricicu,a ja se obradovao
|
 |
|
Topic  |
|