forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ispravak netocnog navoda
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 28/08/2004 : 14:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem na objavljivanju svog teksta, ali zelio bih skrenuti paznju na par grjesaka (takav sam ja, nikad zadovoljan ) koje su se nekako potkrale:

Pod 1. - U desetom odlomku dio koji glasi:

"(...) Sam Kieth (često ga pogrešno potpisuju kao “Keith”), rođen 1963., crtao je za Marvel Hulka i The Maxxa, ostavivši na potonjem upečatljiv trag specifičnim stilom crtanja (vidi crtež). Jedna od karakteristika tog stila mnogobrojne su trake koje vise s poderane The Maxxove odjeće, za koje je jedan čitatelj napisao da izgledaju kao telefonske žice"

trebao bi zapravo glasiti:

"(...) Sam Kieth (često ga pogrešno potpisuju kao “Keith”), rođen 1963., crtao je za Marvel Hulka i Wolverinea, ostavivši na potonjem upečatljiv trag specifičnim stilom crtanja (vidi crtež). Jedna od karakteristika tog stila mnogobrojne su trake koje vise s poderane Wolverineove odjeće, za koje je jedan čitatelj napisao da izgledaju kao telefonske žice"

Ovakva (objavljena) verzija nema previse smisla (a prilozio sam i crtez Wolverinea u Kiethovoj verziji, tako da se to moze lijepo vidjeti).

Pod 2. - Fotografija Sama Kietha je n/a (a i nju sam prilozio).

Molio bih da se to ispravi, inace cu vas tuziti zbog povrede mojih autorskih prava i zahtijevat cu cijelu Markosovu ZS/LMS kolekciju (osim YU Blekova) kao odstetu

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 28/08/2004 : 23:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Svidja mi se jedino naslov cccccc

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/08/2004 : 22:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa ja sam se i cudio kojeg si vraga poslao sliku Wolverina a nigdje se u tekstu spominje!
Aha... Znam zasto. Ja sam stranicu o Maxxu radio preko one o Wolverineu i samo sam napravio Search & Replace Wolverine->Maxx!:-)))

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000