Author |
Topic  |
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Member since 31/08/2004 |
Posted - 01/09/2004 : 01:27:00
|
OK,NAJPRIJE DA VAS SVE POZDRAVIM,MOJE IME JE ALEŠ I DOLAZIM IZ SLOVENIJE (NE SLAVONIJE)KAKO BI NEKI MOŽDA RADO ČULI:)ALI PUSTIMO SAD POLITIKU I OSTALE NESUGLASICE KOJE RAZDVAJAJU NAŠE ZEMLJE.OVDJE SMO DA PRIČAMO O STRIPOVIMA.IMAM JEDNU STRAŠNU IDEJU.SVI STE MOŽDA ČULI ZA KARTE POKEMON,MAGIC THE GATHERING,...I SLIČNO.TO SU KARTE S KOJIM SE DJECA I MALO STARIJI LJUDI IGRAJU I ODLAZE NA TAKMIČENJA,TURNIRE,...A PRIJE SVEGA IH KUPUJU I SAKUPLJAJU.JA SAM DOBIO IDEJU,DA BI NAPRAVIO ZAGOR KARTE.ZAGOR JE ZANIMLJIVIJI OD SVIH OSTALIH PO TOME ŠTO IMA PUNO PRIJATELJA I NEPRIJATELJA I IONAKO JE NAJOMILJEN IZMED SVIH JUNAKA.NA JEDNOJ STRANI IMAMO TAKOZVANE SILE ZLA KOJE SASTAVLJAJU ZAGOR,CHIKO,TONKA,DOC,FISLEG,DIGGING BILL,MNOGOOKI,ROHAS,SULIVANOVI,...A IMAMO I SILE ZLA KOJE PREDVODE HELINGEN,KANDRAKS,VAMPIR,SUPER MIKE,ESKIMO,...SHVAČATE U ČEMU SE RADI?MI LIJEPO NATISNEMO KARTE SA LIKOVIMA I ONDA IM DODAMO RAZNE MOČI NARAVNO PO NJIHOVIM KARAKTERISTIKAMA.ZNAČI ZAGOR KARTA JE NAJJAČA I ONA IMA POUDARAK NA SNAGI.TA ČE KARTA BITI I NAJTRAŽENIJA ZATO ČEMO JE TISKATI U SAMO RECIMO 1000 PRIMJERAKA.ONDA KARTA TONKA ČE IMAT POUDARAK NA PRIJATELJSTVU I ISTO TAKO NA SNAGI,MNOGOOKI BI MOGAO BITI POUDARAK NA MAGIJI,...I TAKO SVAKI IMA NEŠTO.ISTO TAKO I SILE ZLA.KANDRAKS ČE MOČI BITI NEVIDLJIV I ISTO TAKO SE MOŽE SLUŽITI MAGIJOM ZATO ČE TO BITI VRLO MOČNA KARTA,ISTO HELINGEN SAMO ČEMO NJEMU DATI POUDARAK NA INTELIGENCI,SUPER MIKEU NA SNAZI,...A SAD DA VIŠE NE NA PIŠEM PREVIŠE,AKO SE NEKOME SVIDJA IDEJA ONDA NEKA KONTAKTIRA SA MNOM I MOŽE MI POMOČI U SVEMU TOME,MOŽETE SUDELOVATI SVI VI.ONDA KAD NAPRAVIMO KARTE,IZMISLIMO IGRU (JA IMAM VEČ NEKE ZAMISLI)I STAVIMO KARTE U PRODAJO I ONDA ORGANIZIRAMO RAZNE TURNIRE,SKUPOVE,...ISTO KO I POKEMON SISTEM.AJDE,LIJEPO POMISLITE DA LI VAM SE SVIDJA IDEJA I ONDA MI SE JAVITE,ČAO
|
|
Glottis
New Member

133 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 01/09/2004 : 08:41:26
|
quote: Originally posted by Genij
ALI PUSTIMO SAD POLITIKU I OSTALE NESUGLASICE KOJE RAZDVAJAJU NAŠE ZEMLJE.
Jedina nesuglasica koja nas razdvaja zove se Caps Lock.
-- pojedinac ili puca iz puske ne razmisljajuci previse il' puca po savu razmisljajuci previse |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 01/09/2004 : 08:54:12
|
Tesko da ces ovdije naci potencijale za takve stvari.
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 01/09/2004 : 10:46:09
|
to ti je sasvim drugi oblik interesa ne virujem da itko prakticira na ovom sajtu te karte skup je to hobby, jedva se i stripovi kupuju
a i racunaj da 1/5 sajta uopcee ne cita zagora ;) (sad se vec razbacujem nadobudnim brojkama) |
 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Posted - 01/09/2004 : 11:39:03
|
ok,do neke mjere si u pravu,ali ako ima neki zainteresirovan,mogao bi pomoči u nabrajanju sila dobra i sila zla i onda u stvaranju karakteristika pojedinačne karte i tako.možda nekom bude stvar zanimljiva zbog suradnje i stavranja nešto novog.ja nisam ovdje pisao zbog toga što bih htio da se kupuju moje karte nego da ih skupa napravimo a onda ih stavimo u prodaju i neka ih kupuje ko hoče(djeca,igrači tih karata,kolekcionari,ljubitelji zagora,....)shvačate? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/09/2004 : 11:43:51
|
Ideja je ok, mada mislim da ekipa ovdje nije zagrijana za karte, ali problem ti je npr. sa autorskim pravima i da li bi to Sergio Bonelli uopce dopustio.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 01/09/2004 : 11:45:11
|
quote: Originally posted by Genij
ok,do neke mjere si u pravu,ali ako ima neki zainteresirovan,mogao bi pomoči u nabrajanju sila dobra i sila zla i onda u stvaranju karakteristika pojedinačne karte i tako.možda nekom bude stvar zanimljiva zbog suradnje i stavranja nešto novog.ja nisam ovdje pisao zbog toga što bih htio da se kupuju moje karte nego da ih skupa napravimo a onda ih stavimo u prodaju i neka ih kupuje ko hoče(djeca,igrači tih karata,kolekcionari,ljubitelji zagora,....)shvačate?
Ne bih htio biti party-pooper, ali bez obzira na sve, ostaje mali problem autorskih prava. Nitko od nas nije vlasnik tih likova i nitko od nas ne bi ni slucajno smio takve karte staviti u prodaju
________________ "But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?" |
 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Posted - 01/09/2004 : 15:26:01
|
Pa naravno,ja sam isto na to pomislio,nisam ni ja neka nevedna budala.Ali nešto morate razumijeti,kao najprije treba da napravimo jedan osnutak,to jest da stvorimo sile dobra i sile zla koje če bit podloga za takvu neku igru,onda da tim silama ili junacima bili oni negativni ili pozitivni stavimo karakteristike,onda izmislimu igru,pravila,...a onda kad sve to imamo,tada čemo preko interneta ili pak ču ja otiči dole u Torino ili gdje več i dogovorimo se za sastanak sa tim ljudima.Bez njih i njihovog dopuštanja nema ništa od svega toga.Ja sam si uopšte zamislio da i oni naprave i tiskuju te karte ili oni ili neka tiskara po njihovim črtežima,zato što ja neznam da nacrtam recimo kandraksa da liči kandraksu.shvačate?Nisam ja crtač i nemam ni tiskaru ni papir.Ali imam ideju i to dobro.I sad zašto oni ne bi to napravili?Mislim da hoče zbog više razloga ali najvažniji je taj,da če im to pomoči najprije k popularnosti i prodaji njihovog junaka odnosno stripova,onda i te karte koje če napraviti,če se prodajati i isto tako če večina ovog novca iči njima,ipak su to oni izmislili sve te likove i stvorili ih i na koncu ih natisnili na karte.Mogle bi se te karte prodajati posamično ili pak u paketu sa stripovima.Npr.kupiš strip i dobiješ sa njime jednu kartu ili tako nešto.Ljudi moji sve je to danas posao,i vjerujte mi oni bi bili vrlo zainteresirani baš zbog novca,ali onda je tu jedan veliki problem,oni ne trebaju nas a mi trebamo njih.Ako ja njima izložim ideju,šta jim preprečava da oni se samo zahvale i sami naprave te karte,a nama ništa od svega ovoga.Zato radije smislite način,kako da i imi svi sudionici u svemu tome ipak na kraju imamo ponešto,barem neki popust na njihove stripe ili šta ja znam.Treba nešto da nam daju,barem jedan postotak ili šta.Hajde nemojte previše sumnjati i ajde da napravimo nekakvi pilot (osnutak) i onda kad več budemo tako daleko čemo iči pregovarati sa tim ljudima,ili barem čemo posjetiti onu njihovu radionu i vidječemo kako ispod ruke majstora nastaje zagor.Mislim da je ipak to največa nagrada za svakog stripo-fana |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 01/09/2004 : 16:43:46
|
hehehe genij, ideja ti je skoro genijalna
baš bih se i ja volio igrati (iako nisam nikad ni vidio te karte i slične igrice, ali valjda postoje upute) a evo ti i minijaturna pomoć: u silama zla obavezno ona japanska buba iz Zlatnog pečata, karakteristika mu je KAIIIIIIIIII!!!!!!! karate udarac, snaga slaba, loše rangiran neprijatelj i lako ga je izbaciti iz stroja znači, ako se ikad pojave te karte, oću vidjeti tog tipa na njima
luđaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Posted - 02/09/2004 : 05:02:47
|
Ma šta je to tako čudno.Milano mi je ionako usput.Bavim se jednim poslom i mnogo putujem Italijom,Francijom i Španjolskom tako da ne treba da brineš.A pošto si ti iz New Yorka vjerovatno si navikao da ne putuješ puno baš zbog toga što imaš sve pri ruci i nemoj onda da sve procenjuješ po sebi |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8257 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 02/09/2004 : 08:17:10
|
Nisam procenjivao po sebi no po tebi. Naveo si Torino, a koliko je meni poznato sbe se nalazi u Milanu. Nisam hteo da zalutas;)
UMPAH! |
 |
|
Glottis
New Member

133 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 02/09/2004 : 08:34:37
|
quote: Originally posted by Genij Ali nešto morate razumijeti,kao najprije treba da napravimo jedan osnutak,to jest da stvorimo sile dobra i sile zla koje če bit podloga za takvu neku igru,onda da tim silama ili junacima bili oni negativni ili pozitivni stavimo karakteristike
Greska #1. Kod igara baziranih na MTG-u, ne stavlja se teziste na sile dobra i zla. Da je tako, tko bi igrao sa zlom stranom? To je isto ko kad smo se ko djeca igrali rata, pa su svi htjeli biti garda, nitko cetnici. Shvati da kod MTG baze postoje unikatni likovi koji nisu niti zli, niti dobri vec su jednostavno figteri sa specificnom osobnoscu. Primjer su ti trenutno najpopularnije Pokemon i Yu-Gi-On karte. Kod Pokemona ne mozes reci da su Snorlax, Pikachu ili Charmander dobri ili losi. Jednostavno su liseni takve vrste podjele. Svaki ima svoju prednost i manu, svaki je negdje jak, negdje pusiona. Kamen-Skare-Papir sistem covjece. Nisam bas siguran da me razumijes.
quote: Originally posted by Genij a onda kad sve to imamo,tada čemo preko interneta ili pak ču ja otiči dole u Torino ili gdje več i dogovorimo se za sastanak sa tim ljudima.
Milano, i Celje naravno.
quote: Originally posted by Genij Ali imam ideju i to dobro. I sad zašto oni ne bi to napravili?Mislim da hoče zbog više razloga ali najvažniji je taj,da če im to pomoči najprije k popularnosti i prodaji njihovog junaka odnosno stripova,onda i te karte koje če napraviti,če se prodajati i isto tako če večina ovog novca iči njima,ipak su to oni izmislili sve te likove i stvorili ih i na koncu ih natisnili na karte.
Meni nije jasna osnovna ideja koju ti pokusavas furati. Sve da ti Boneli i i prihvati ideju, i prime te na poslovni sastanak (smijem se ko budala, ono... ali ajde, zadrzat cu dozu ozbiljnosti), saslusaju te, oduseve se i iskreno ti priznaju kako njihovom marketinskom timu koji zaposljava ponajbolje strucnjake iz te branse, nikad takva ni slicna ideja nije pala na pamet, pa te okuju u zvijezde, kakva je na koncu od svega toga korist?
Da li bi ti konkretno igrao takvu igru? Ocekujes ulazak u njihov odbor? Dionice?
quote: Originally posted by Genij Mogle bi se te karte prodajati posamično ili pak u paketu sa stripovima.Npr.kupiš strip i dobiješ sa njime jednu kartu ili tako nešto.Ljudi moji sve je to danas posao,i vjerujte mi oni bi bili vrlo zainteresirani baš zbog novca,ali onda je tu jedan veliki problem,oni ne trebaju nas a mi trebamo njih.Ako ja njima izložim ideju,šta jim preprečava da oni se samo zahvale i sami naprave te karte,a nama ništa od svega ovoga.
Greska #2. Evo ja u subotu idem u Celje na sastanak sa Rustemagicem, iznijet cu mu ovo kao svoju ideju, prije nego mu je iznesem trazit cu da potpise ugovor u kojem zasticujem svoje intelektuano pravo, i ako se karte ikad budu tiskale, ja cu biti taj koji ce ubrati perje. Lackovic je mrtav, ali "naiva" zivi!!!
-- pojedinac ili puca iz puske ne razmisljajuci previse il' puca po savu razmisljajuci previse |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Posted - 02/09/2004 : 12:59:28
|
Ha,pa ti si stvarno pesimista.Samo zato što si sam nesposoban onda misliš kako si pametan i da su svi kao ti-nesposobni.E,tu se varaš!Najprije ja sam rekao da mi stvorimo karte SLIČNE kao pokemon a ne isto takve.Te karte nemaju sile dobra i zla,a ove "naše" če imat,zato što je takva ideja i koncept.I ne bih bio baš uvjeren da baš niko neče igrati silama zla,zato što če to biti vrlo zanimljiva igra i ne osudjuj jo previše sve dok ti ne kažem pravila po kojem se igraju.I ne budi previše uvjeren,da kao što ti kažeš niko nije htio da bude "četnik" kad ste se igrali.Možda ne kod vas ali u Srbiji nitko nije htio da bude "ustaš".Shvačaš?Isto tako ti ne vole svi zagora,neki tip je napisao da samo jedna petina ovdje na forumu čita zagora,tako znači da ostali koji više vole ne znam texa,marka,če htijeti da se suprostave zagoru,baš zbog toga što im se ne svidja.Ali pustimo to,ionako nema veze.Fora je u tome što če to biti u prvom redu zanimiva igra koju če pak ljudi htijeti da igraju ne zamarajuči se previše ko je uistinu dobar i zao.Nije to neke vrste boj od terorizma ili rat u afganistanu nego je samo igra koja se igra iz zabave.Isto tako če se te karte moči kombinirati medju sobom.Nije to na principu crni petar u kojoj je zagor taj petar.U silama zla je isto tako Džimi Gitara,koji ruku na srce baš tamo potpuno ne spada i u kombinaciji sa kartom zagor ili čiko taj može puno dobra da učini.Ili ne znam kombinacija Trampy i Čiko lako je svladljiva od neznam Helingena.Ali pustimo to,ja sam ovdje taj koji sve držim u rukama i koji postavljam pravila i samu igru a ti si onaj koji če na kraju prosuditi ili je igra dobra ili nije.Ja ne tražim od tebe,da je igraš.OK?A što se tiče poslovnog ručka,javit ču ti što smo jeli.Ma baš si neznalica.I vidi se da razmišljaš kao malomeščanin što po mom mišljenju i jesi i uvijek češ tako razmišljati i nikad nečeš sam nešto napraviti samo češ kritizirati druge.Sve je to ideja koja če nekad možda i biti sprovedena i isto tako ti ljudi imajo nekog ko odlučuje u njihovo ime,neku pravno osobu,ili nekog zaduženog za marketing,prodaju,stike sa javnošču ili tako nešto i zato tako podenjuješ mene da bih ja bio u stanju da se nadjem sa tim ljudima i da malo popričamo.Šta je tu nemuguče.A što se tiče te ideje da ti sve skupa patentiraš,ma tu si pokazao svoje pravo lice neznalice.prva ti je pogreška što si to javno ovdje na forumu obijelodanio kakve su ti namere i tako može svaka budala da vidi,da ti nisi otac ove ideje nego da bi je samu ukrao i kitio se mojim perjem.Ali isto tako trebaju ti skice,crteži,plan igre,spisak karata,pravila,...sve to što ja imam i na njima je moj rukopis a ne tvoj i na kraju ko ti kaže da ja nisam več tako nešto učinio prije tebe? |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 03/09/2004 : 08:40:20
|
Kao sto sam ti vec rekao ovdije neces naci potencijale za te stvari.Djaba se ubijedjujes sa nekim i nerviras.
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 03/09/2004 : 12:51:44
|
Cudi me sto darkwoodski kralj jos nije podrzao ovu ideju. I meni se svidja, ali utopisticki je vjerovati da ce Talijani prihvatiti takav prijedlog koji bi dosao izvana.
|
 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
Posted - 03/09/2004 : 15:57:59
|
Ma naravno da je sve moguče ali ako ne probamo nikad nečemo saznati jeli?Pa šta nas košta da pokušamo?Ako ne uspijemo neče biti kraj svijeta,ali ako uspijemo,pa onda čemo se fino osječati (barem ja) što smo nešto novo napravili.Ok,od vas ne tražim ništa drugo nego,ako ima neki zainteresirovan da mi piše može i na moj osobni mail pa da mi pomogne na nabrajanju sila dobra i sila zla,zato što ja jesam veliki zagorov obožavatelj ali nisam pročitao sve njegove stripove i ne bih htio nekog da izostavim.Neka se javi neko ko zna sve o zagoru.Ali ako još treba da se vas ubijedi onda ču ja sad iči na bonelijevu stranicu i napisaču im jedam mail na engleskom i objasniču im ideju?Ok? |
 |
|
Genij
New Member

Slovenia
195 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Powerboy
Starting Member
Serbia
20 Posts
Member since 03/09/2004 |
Posted - 03/09/2004 : 19:09:35
|
quote: Originally posted by degman
to ti je sasvim drugi oblik interesa ne virujem da itko prakticira na ovom sajtu te karte skup je to hobby, jedva se i stripovi kupuju
a i racunaj da 1/5 sajta uopcee ne cita zagora ;) (sad se vec razbacujem nadobudnim brojkama)
Ne svi Degmane. Ima nas koji imam puno $$$$$  |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 04/09/2004 : 01:13:01
|
Izgleda da je naš Genije bezgranično optimističan....
In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim... |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 04/09/2004 : 13:08:16
|
quote: Originally posted by Glottis
Greska #1. Kod igara baziranih na MTG-u, ne stavlja se teziste na sile dobra i zla. Da je tako, tko bi igrao sa zlom stranom? To je isto ko kad smo se ko djeca igrali rata, pa su svi htjeli biti garda, nitko cetnici.
-- pojedinac ili puca iz puske ne razmisljajuci previse il' puca po savu razmisljajuci previse
Ja sam se igrao Partizana i Njemaca Malo sam stariji ocito |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/09/2004 : 21:48:40
|
quote: Originally posted by Powerboy
quote: Originally posted by degman
a i racunaj da 1/5 sajta uopcee ne cita zagora ;) (sad se vec razbacujem nadobudnim brojkama)
Ne svi Degmane. Ima nas koji imam puno $$$$$ 
I koji se zovu Sani!
  |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 05/09/2004 : 22:02:45
|
Genij:
quote: Ha,pa ti si stvarno pesimista.Samo zato što si sam nesposoban onda misliš kako si pametan i da su svi kao ti-nesposobni.
www.gamer.hr Da, zaista nesposoban, kako ga nije samo sram.
quote: E,tu se varaš!Najprije ja sam rekao da mi stvorimo karte SLIČNE kao pokemon a ne isto takve.Te karte nemaju sile dobra i zla,a ove "naše" če imat,zato što je takva ideja i koncept.I ne bih bio baš uvjeren da baš niko neče igrati silama zla,zato što če to biti vrlo zanimljiva igra i ne osudjuj jo previše sve dok ti ne kažem pravila po kojem se igraju.
Iskreno, cisto sumnjam da ce to ljudi kupovat. Djeca vise nisu uzivljena u stripove. Lakse je upalit tv i naletit na pokemone, digimone, ovo ono negoli otic do kioska i pljunu 16 kuna za strip. Prosla su ta vremena kad je strip bio megapopularan.
quote: I ne budi previše uvjeren,da kao što ti kažeš niko nije htio da bude "četnik" kad ste se igrali.Možda ne kod vas ali u Srbiji nitko nije htio da bude "ustaš".Shvačaš?
He he he.    Jel ti primjecujes malu razliku izmedju CRO i SICG po tom pitanju?
quote: Isto tako ti ne vole svi zagora,neki tip je napisao da samo jedna petina ovdje na forumu čita zagora,tako znači da ostali koji više vole ne znam texa,marka,če htijeti da se suprostave zagoru,baš zbog toga što im se ne svidja.
A zasto ti mislis da ce oni uopce htjeti to igrati?
quote: Ali pustimo to,ionako nema veze.Fora je u tome što če to biti u prvom redu zanimiva igra koju če pak ljudi htijeti da igraju ne zamarajuči se previše ko je uistinu dobar i zao.Nije to neke vrste boj od terorizma ili rat u afganistanu nego je samo igra koja se igra iz zabave.Isto tako če se te karte moči kombinirati medju sobom.Nije to na principu crni petar u kojoj je zagor taj petar.U silama zla je isto tako Džimi Gitara,koji ruku na srce baš tamo potpuno ne spada i u kombinaciji sa kartom zagor ili čiko taj može puno dobra da učini.Ili ne znam kombinacija Trampy i Čiko lako je svladljiva od neznam Helingena.
Opet, zasto si tako siguran da ce biti zanimljiva tj. da ce dobro ici?
quote: Ma baš si neznalica.I vidi se da razmišljaš kao malomeščanin što po mom mišljenju i jesi i uvijek češ tako razmišljati i nikad nečeš sam nešto napraviti samo češ kritizirati druge.
Budi realan. Tklo ce to kupovati? Ljudi od 30+ godina ce igrati?
quote: i zato tako podenjuješ mene da bih ja bio u stanju da se nadjem sa tim ljudima i da malo popričamo.Šta je tu nemuguče
Nisi skuzio. Zamisao je sama po sebi malo nerealna. Tko ti kaze da se oni sami nisu toga sjetili?
quote: A što se tiče te ideje da ti sve skupa patentiraš,ma tu si pokazao svoje pravo lice neznalice.prva ti je pogreška što si to javno ovdje na forumu obijelodanio kakve su ti namere i tako može svaka budala da vidi,da ti nisi otac ove ideje nego da bi je samu ukrao i kitio se mojim perjem.Ali isto tako trebaju ti skice,crteži,plan igre,spisak karata,pravila,...sve to što ja imam i na njima je moj rukopis a ne tvoj i na kraju ko ti kaže da ja nisam več tako nešto učinio prije tebe?
       Nije on rekao da ce to i ucinit. To je bilo teoretski. A zna se da ti to vec nisi ucinio, jer si rekao sam da jos nisi napravio ni karte ni igru (vidi prvi post).
All have said their prayers Invade their nightmares |
 |
|
Topic  |
|
|
|