forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Strašna Ideja-IMPORTANT!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/09/2004 : 01:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genij

Alo,ma gdje si sineeeee :))) (darkvudski kralj).Ok,izvini ali baš sam bio zauzet ovog vikenda.Sorry još jednom!Ma šta da ti kažem radim po ceo dan u jednoj kockarnici kazinou.Bez veze ali čovek mora nešto da jede :)) Ok,na brzo da ti se javim,a onda ču na mail iči čitati što si mi to poslao.Več se veselim.ali prije toga moram iči još na sportsku kladionicu,zato što se ovaj tijedan igra uefa i liga prvaka a onda ti se sav posvetim.Ok,svima što ste podržali moju ideju hvala,mamlazu-no hard feelings,ok? ajde čujemo se,a ja i Darkvudski kralj čemo napraviti legendarne karte i igru,a onda če biti puno lijepše na ovom krutom svijetu :))))

kad pare pocnu da lete okolo nas

Only God will judge me!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/09/2004 : 14:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok,svima što ste podržali moju ideju hvala,mamlazu-no hard feelings,ok?

Ma sve je u redu. Nadam se da se ti nisi naljutio.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/12/2004 : 17:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/12/2004 : 02:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
zosko sto je sad ovo?nije nas valjda neko pritekao...Eh jeben ti te njemce i njihova minjanja imena...rockuy....

Only God will judge me!
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 19/12/2004 : 07:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message  Reply with Quote
postoje u kartofelkupuslandu ove tri karte; njima izgleda roki zvuci bolje nego cagor, promjena imena je pridonjela porastu prodaje: moze se reci da ovo skoro nitko nije kupovao (da je cagor prodaja bi bila 0 :)
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/12/2004 : 17:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
hmmm...interesantno...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 24/12/2004 : 16:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
Gle Ales, ideja ti uopce nije losa, ali ju je tesko sprovest u djelo...

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/12/2004 : 02:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
pa i nije bas tesko...buduci da ima uz sebe Darkwoodskog Kralja...Hhehehe...ja naime ima iskustva s ovim kartama i igricama tipa strategija i avantura i rpg pa zna ukloptit....samo ako bi dobili autorska prava eh onda bi sve islo po planu...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 26/12/2004 : 21:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
Ma mislim na stampanje i otkup autorskih prava...

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 26/12/2004 : 23:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
genije svaka ti dala....ali sve mislim da zelis okrenuti pare na nama,posto tolike postove pises
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/12/2004 : 00:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
ma nema srice ako see pare zele okrenuti u hrvatskoj, bih i srbiji...ovo bi narocito islo u tursku, italiju, tamo bi se to jos navise prodavalo a onda pomalo svugdi...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 27/12/2004 : 13:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Evo mene,da malo "prošetam" po tom forumu i na šta naletim.Na jedan moj topic koji nitko nije čitao vuiše od mijesec dana i sad je opet aktualan.Pa dobro;lijepo je što se neko setio tog topica i obrisao prašinu koja se je skupila na njemu.Pa za sve one koje zanima kako je sve to prošlo sa darkvudskim kraljem i idejom samom.Ja i Kralj smo izmenili mnogo mailova i sastavili spisak likova i napisali neka pravila i tako,ali se nismo mogli složiti na način na koji če se igrati.Svaki ima neke svoje poglede i tako.Kralj ima čak neke sasvim svoje ideje pa ja nisam baš siguran da bi se to prihvatilo među igračima;ni ja sam ga nisam baš razumeo,negdje smo se izgubili oko svega toga,zato ču ja probati sprovesti kako sam sam to zamislio,pa ču onda opet tražiti pomoč od njega.Neču da ga izbacim iz tima pošto su njegove zasluge vrlo značajne oko nabrajanja likova i tako,to mu stvarno treba priznati,mnogo je učinio na tome.Ali sad treba da tu ideju prenesemo onima u Milanu.To ču ja učiniti,što brže budem mogao i stupiču u kontakt sa tim ljudima,pa se nadam da če mi se uopšte javiti i što god budem saznao prvo ču javiti kralju a onda i svima vama na ovaj topic.Inače svima želim sretnu novu godinu!!!!!!!
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 27/12/2004 : 18:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

ma nema srice ako see pare zele okrenuti u hrvatskoj, bih i srbiji...ovo bi narocito islo u tursku, italiju, tamo bi se to jos navise prodavalo a onda pomalo svugdi...

Only God will judge me!

sta ima u toj turskoj kad je svi spominju
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 27/12/2004 : 18:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zosko

postoje u kartofelkupuslandu ove tri karte; njima izgleda roki zvuci bolje nego cagor, promjena imena je pridonjela porastu prodaje: moze se reci da ovo skoro nitko nije kupovao (da je cagor prodaja bi bila 0 :)

Ma uzas! Rocky! ha ha

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 28/12/2004 : 22:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
Rocky???!!! Koji dio, peti??? :))))))

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 29/12/2004 : 02:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Only God will judge me!

sta ima u toj turskoj kad je svi spominju

ma tamo bi gazili po zagoru nemilo, to bi islo tamo odlicno...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 29/12/2004 : 02:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo mene,da malo "prošetam" po tom forumu i na šta naletim.Na jedan moj topic koji nitko nije čitao vuiše od mijesec dana i sad je opet aktualan.Pa dobro;lijepo je što se neko setio tog topica i obrisao prašinu koja se je skupila na njemu.Pa za sve one koje zanima kako je sve to prošlo sa darkvudskim kraljem i idejom samom.Ja i Kralj smo izmenili mnogo mailova i sastavili spisak likova i napisali neka pravila i tako,ali se nismo mogli složiti na način na koji če se igrati.Svaki ima neke svoje poglede i tako.Kralj ima čak neke sasvim svoje ideje pa ja nisam baš siguran da bi se to prihvatilo među igračima;ni ja sam ga nisam baš razumeo,negdje smo se izgubili oko svega toga,zato ču ja probati sprovesti kako sam sam to zamislio,pa ču onda opet tražiti pomoč od njega.Neču da ga izbacim iz tima pošto su njegove zasluge vrlo značajne oko nabrajanja likova i tako,to mu stvarno treba priznati,mnogo je učinio na tome.Ali sad treba da tu ideju prenesemo onima u Milanu.To ču ja učiniti,što brže budem mogao i stupiču u kontakt sa tim ljudima,pa se nadam da če mi se uopšte javiti i što god budem saznao prvo ču javiti kralju a onda i svima vama na ovaj topic.Inače svima želim sretnu novu godinu!!!!!!!

Ales razumijem te u potpunosti, budem ti posalo mail i tako...sranja su mi se dogodila u zadnja 2-3 tjedna...Sad sve ide na bolje...Potpuno si u pravu i posto si ti pokrenuo tu ideju na tebi je da odlucis kako cemo napreaviti igru da se moze igrati, ja sam dao moje ideje...To je sve sto mogu...no ne brini se kako god da se odlucis ja cu ti pomoci sto bolje mogu...uzivaj pa mi javi ja upravo spremam jedan velik i projekt o zagoru...

Only God will judge me!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000